סדרה חדשה לאקסמן?

Artoo Detoo

New member
סדרה חדשה לאקסמן?

שמעתי שהקיץ מתחילים לעבוד על סדרה חדשה לאקסמן, והיא נקראת ''וולברין והאקסמן'. כותרת מגוחכת בדיוק כמו ''ארבעת המופלאים והגולש הכסוף''. הסדרה תספר על וולברין או על האקסמן? כפי ששמעתי היא תספר על וולברין ובכל פרק יופיע אקסמן אחר. רעיון גרוע לדעתי. אני אישית הייתי רוצה סדרה חדשה לגמרי של אקסמן, רצינית ומושקעת עם הרבה פרקים, עם דמויות אמינות, והרבה מאוד פרקים. ולא סדרה ילדותית וקצרה, עם חוסר רקע לדמויות. אני די מקווה שהם ישנו את שם הסדרה (ככה גם עשו עם אקסמן אבולושן, היא בהתחלה הייתה אמורה להקרא אנקאני אקסמן), כי השם נשמע מגוחך. יש למישהו מידע על הסדרה, ידיעות, וחוות דעת?

spidey 82

New member
זו סדרה מצויירת.

וכרגע לא ידוע שום דבר מעבר למה שכתב תום.

El ad

New member
בטח זה יהיה באווירת "סיפורי עמים",

למי שזוכר.. יראו את וולבי מעשן סיגר ויושב לו בחלוק על כורסה ליד האח. בכל פרק הוא יארח אקסמן אחר שאף הוא יישב בכורסה ויספר סיפורים מרגשים.

spidey 82

New member
זה בטח יהיה בנוסח Marvel Team-Up

שבגרסתו הקלאסית ספיידר-מן היה הכוכב הראשי ובכל גליון (או שניים) הוא צוות לדמות אחרת. כנראה כך גם יהיה בסדרה הזו, רק בכיכוב וולבי ועם דמויות מעולם ה-X.

El ad

New member
כן, אבל וולברין לא נפרד מהאקסמן

כפי שספיידרמן נפרד מכל בני הזוג שלו בקומיקס הנ"ל. וולברין והאקסמן נשמע כאילו הוא מנהיג אותם, או סתם בעל עליונות עליהם, ואני אישית לא אוהב את זה.

Lion_Heart

Well-known member
''וולברין והאקסמן ?

וולברין והאקסמן? למה לא וולברין והאקסמן ההם. . .הלא חשובים או, ראו את תהילתו הניצחית של וולברין. . .ועוד כמה חבר"ה לא חשובים ממש לא נשמע טוב

Evil Beast

New member
היה הרבה יותר טוב

אם זה היה לדוגמה, "האקסמן של פרופסור אקס" או משהו בסגנון. וולברין הוא לא המרכז באקסמן, וחבל שאנשים חושבים ככה. "ביסט והאקסמן"..

El ad

New member
סתם שאלה כללית אבל

למה אתה כל כך מתרגש מגמביט?

Lion_Heart

Well-known member
הוא הדמות האהובה עלי

כלומר עד שאפוקליפס שפך עליו צבע שחור וצבע לו את השיער ללבן. . . (לא, אפוקליפס לא באמת צבע אותו בשחור. . .או אולי כן. . .כבר לא יודע מה הלך שם). . .והוא ניסה להרוג את rogue . . .כמה עצוב ...אחריו ספיידי ואחרי זה סייקלופס

Ihavenonick

New member
לידיעתך

וולברין הוא הין הדמויות המוערכות יתר על המידה. גאמביט היא דמות לא מוערכת בארץ, מאחר ולא כל כך מפרסמים אותה ושמים אותה בסדרות ובסרטים.

spidey 82

New member
בצדק. מלכתחילה הוא היה אמור להיות

גרסה חדשה של וולברין, "המורד המתבודד". לא הלך.

למעלה