סדרה בת לפייסי?!?!?!??!

shira245

New member
סדרה בת לפייסי?!?!?!??!

סתם רעיון... כמו שיש אנג'ל,אולי יעשו סדרה רק לפייסי?? או לג'ק?? זה יהיה ממש נחמד? "פייסי קריק?? למי שיש רעיון לסדרת המשך לדוסוו קריק שיכתוב.... אולי יעשו סדרת המשך והכוכבת תהיה אחותו של דוסון שהיא בת 15 ובמקרה יש לה שכן חמוד ועוד שכנה שהיא חברה טובה שלה?

גאוני!../images/Emo105.gif

סדרת בת לפייסוש!!!!
וגם אם יעשו סדרת בת ללילי ואלכסנדר הקטנים זה היהי חמוד,אבל זה יהיה יותר מדי צפוי..ואותו דבר! אבל לפייסי הם חייבים לעשות סדרת בת! למישו!!! לא יכולים להעלים לנו את דוסון קריק מפני השטח בלי שום מזכרת..

רינת4

New member
אני מסכימה!!

בכלל, לדעתי תמיד היו צריכים לקרוא לסדרה על שמו ולא על שם דוסון. אבל יש רק בעיה אחת:
לפרק אחרון לסדרה... 1. בסדרה כזו צריכה להיות גם ג'ואי. ואז חייבת להיות פרידה כי הרי לא יהיה מעניין אם הם יהיו שמוצי פוצי כל הזמן. ואנחנו לא רוצות את זה, נכון..? 2. או שלא תהיה ג'ואי וכבר מההתחלה הם יהיו פרודים מה שגם לא טוב. ככה שלדעתי צריכים לתת לו סדרה שלא קשור לדוסון קריק. מגיע לג'ושוע סדרה משלו. לא איכפת לי שקר סמית' יהיה איתו שם. הם כאלה מצחיקולים יחד.

מרילנצח

New member
רינתוש

את צודקת אבל בערך.. לפי דעתי צריך את ג'ואי להתחלה.. וגם אפשר שהיא תצוץ לפעמים בשיחות טלפון או בפלאש באקים.. ןלמה לא בשלב כלשהו אפשר פרק איחוד של דוסון.. אבל לסידרה של פייסי צריך הרבה בנות... ולא רק את ג'ואי

רינת4

New member
האמת?

עכשיו שאמרת את זה ועשיתי קצת חושבים, את צודקת. האמת היא שאני לא ממש פריקית של פייסי/ג'ואי(כמו שאני פריקית למשל של אנג'ל/באפי, שאסור לאף אחד מהם להיות מאוהב במישהו אחר אפילו שהם כבר בשתי סדרות נפרדות), אלא פשוט שאני אוהבת את פייסי ובגלל שהוא מאוהב בג'ואי אני רוצה אותם יחד. אבל העיקר שהוא יהיה מאושר. תראו, אני בתקווה להתחיל ללמוד שנה הבאה תקשורת וקולנוע באונ'. אז אני אלך לג'ושוע ואציע לו להשתתף בסדרת הסטודנטים שלי. אני אהיה במאית, מפיקה והשחקנית שלצידו. אח...אילו חיים יפים.(טוב עכשיו אני ממש עייפה ומברברת שטויות).

מרילנצח

New member
לג'ואי???

ממש לא צריך.. דוסון כבר מתמקדת הרבה יותר בג'ואי מאשר בדוסון... אז עוד סידרה על ג'ואי?? לא צריך..

GaLi17

New member
חחחח

אולי צריך לעשות סדרה בת לכל השווים שעברו בסדרה במשך השנים...איך החיים אחרי הביקור בחבורה...חחח

רינת4

New member
אם כבר גברברים של הסדרה...

מה דעתכן על השחקן שמשחק את סי.ג'י?

מצטערת, אבל אני לא מסכימה...

לדעתי הסיכויים שסדרת בת תצליח כמו שדוסון קריק הצליחה, או אפילו קרוב, הם אפסיים. זה סתם ישאיר טעם רע מהסדרה. עדיף שיזכרו אותה כסדרה טובה. גם ככה העונה האחרונה הרבה פחות טובה לדעתי. כמה שזה עצוב, כל דבר חייב להסתיים מתישהו. ועדיף לפרוש בשיא.

LillipooT

New member
מסכימה עם ליאת... ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

עזבו רגע את העובדה שהקיריקים שלנו נטשו אותנו כי הם רצו לפתח את כישוריהם בתחום הקולנוע - ולא הטלויזיה.. מה שאומר שהסיכויים לסדרת בת קלושים בהחלט.. וזה במאת חבל.. אבל אני כן מסכימה עם ליאת וכן חושבת שזה מיותר.. פייסי, או כל דמות אחרת, מזוהה עם כל הקריקים ואני לא חושבת שסדרה רק איתו תוכל להצליח באמת... מצד שני, סדרה שלא קשורה לדוסון קריק עם אחד השחקנים המוכשרים שלנו - תתקבל בברכה! ואם כבר סדרת בת................. צ'ארלי בהחלט מתאים!! נורא מעניין אותי לדעת מה קרה איתו ועם הלהקה שלו והאם הוא התגבר על ג'ואי והאם הוא חזר לדפוס הבוגדני שלו או לא וכולי וכולי.. חוץ מזה שאני מאוהבת בו קשות וסדרה בכיכובו תעשה לי את החיים

יאפ..... ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

גם לי לא נראה שסדרה בת לדוסון קריק תיהיה מוצלחת.......
אבל אני חושבת גם שלי צודקת, באמת כל הקטע עם צ'רלי יהיה נחמד... לדעת מה עבר עליו.......
בקיצר, אם יעשו סדרה בת אז כולם יזכרו אותה, כי תהיה אחרונה, ולא יזכרו את הסדרה המדהימה שהייתה לפני זה "דוסון קריק" .... אההההההההההההההה , אבל בכל זאת............ אני לא יודעת.... מה שאני יודעת שאני לא רוצה שדוסון תיגמר
וגם אני לא אתנגד לסידרת בת... כי אני לעולם לא אשכח את דוסון.....

רינת4

New member
כן, אני יודעת.

אבל אני יותר אוהבת אותו בדוסון. גם השיער שלו יותר ארוך ואני יותר אוהבת את סי.ג'י גם ככה. האמת היא שעונה 6 היא עונה מוצלחת גם בגלל שחקני החיזוק שהם הביאו: רוג'ר הווארט או איך שקוראים לו(טוד ח"לחיות את החיים) וסי.ג'י שאין לי מושג איך קוראים לשחקן. שד"א, הוא שיחק במיני סדרה הזו בהולמרק על מרילין מונרו(וגם שם הוא נראה מדהים!). בכל מקרה כל העניין רק מוכיח לנו כמה שהמשחק באופרות סבון שונה מהמשחק בסדרות. שניהם משחקים בצורה שונה לגמרי מאיך שהם משחקים באופרות הסבון ואני לא מדברת על זה שהדמות שונה אלא ממש על צורת המשחק. (אתם לא חייבים להתייחס אלי...)

I Love You Gale

New member
יכול להתאים...אבל

הייתי מעדיפה סדרת בת לג'ן המתוקה... ממש מגיע לה...

keinan4

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מה חבל שג'ן מתה ....

למעלה