סדנת תקשור

4x6lm

New member
סדנת תקשור

טליה שלום לפני 10 ימים כתבת לי על סדנת תקשור שאמורה להפתח ביום שני הקרוב 10 לחודש. כתבתי לך דוא"ל שאני מעונין להצטרף לקורס אולם לא שמעתי ממך כלום על מיקום הקורס או פרטים נוספים. אנא שלחי לי לדוא"ל שלי מספר טלפון שאוכל ליצור קשר כדי לקבל פרטים נוספים על ההצטרפות. תודה. שלמה

Tal_Ya_Tal

New member
אכן שלמה,../images/Emo42.gif אמנם שלחתי לך דוא"ל../images/Emo20.gif

אולם כפי הנראה, הייתה בעיה במייל שלי והוא לא העביר את ההודעה. על כן, שלחתי לך לאחר מכן את הדואר מתיבת דוא"ל
אחרת ואף טרחתי לעדכן בפורום את המידע, שה EMAIL שלי לא היה תקין. באמת התפלאתי שלא שמעתי ממך חזרה. כי השארתי מספר טלפון. והיו פונים נוספים כמוך, שאני מבינה שגם אליהם לא הגיע הדוא"ל. אתקשר אליך מחר ואידע אותך. ובהזדמנות זאת, אמסור גם למתעניינים נוספים. שביום ב´ ה10.12.2001- יתקיים ערב מבוא לסדנת תקשור בראשון לציון ברח´ מוהליבר 24 קומה, 7 דירה 28 שעה:19.30 אשמח לראותכם. L&L TALYA

שלום טליה,חג אורים שמח.

קראתי את מה שכתבת על סדנת תיקשור. הייתי שמח "לסקר" את הסדנא עבור משתתפי הפורום שלנו (נטעים ומסורת יהודית) ואולי לשתף נקודות בין היהדות לרוחניות של העידן החדש. הדבר יכול להיות מרתק. מה את אומרת?. שי.

Tal_Ya_Tal

New member
היי שי, חג שמח גם לך ../images/Emo16.gif../images/Emo42.gif../images/Emo16.gif

קודם כל, אתה בהחלט מוזמן להגיע לערב המבוא. אני בטוחה שדני ישמח שמחה כפולה. גם לראותך וגם שתכתוב על כך בפורום שלך. אבל כמובן, את הפרטים תצטרך ל´דסקס´ אתו. אז כדאי אולי לידע את משתתפי הפורום שלך על ערב המבוא שמתקיים מחר. אשמח מאד אם תעשה זאת (אני דיי נזהרת- לא כל מנהלי הפורומים מקבלים הודעות מסוג זה באהדה וכבר קרה ש´נמחקו´ לי הודעות מסוג זו, דווקא על ידי מנהלת פורום שעניינו דומה, כפי הנראה בשל ניגוד אינטרסים אישיים-אחרת אינני מבינה,אף שהיא נסתה להסביר את עצמה באמצעות ה- EMAIL) אז להתראות מחר וחג אורים שמח לך ולבני משפחתך

Tal_Ya_Tal

New member
אגב, שי ../images/Emo42.gifלא שחכתי את הסיפור

שהבטחתי לשלוח לך. אשלח לך במייל. OK? L&L TALYA

למעלה