תודה, ותשובה ../images/Emo24.gif
אכן אני בחרתי להעביר סדנה שאינה כוללת פרלינים, הסיבה היא כזאת: הסדנאות שלי הן 100% מעשיות, ולא מסתכמות בהדגמות , חשוב לי שאת מה שתלמדי בסדנה תוכלי להצליח להכין בבית, בכדי להכין פרלינים יש צורך בידעת תהליך הטמפרינג, ושאף אחד לא יספר לך שבסדנה של כמה שעות את תדעי לעשות את זה בעצמך... שוקולטיירים מתאמנים על טמפרינג כחצי שנה מתוך לימודי 3-4 שנים של שוקולד... פה בארץ כולם מומחים אחרי 3-4 שעות... בנוסף לכך יש צורך ברכישה של ציוד יקר מאוד (תבניות פוליקרבונט 100-140 ש"ח לתבנית... מזלגות טבילה -עשרות שקלים למזלג וכיוב.. (לכן גם כדאי לבתי הספר לעשות הדגמות רבות משתתפים בתשלום זול יותר, ואח"כ למכור ציודים יקרים) בסדנה שלי , את כל מה שתלמדי תיישמי במקום, וללא ספק תוכלי לחזור ולהכין בבית, לא תזדקקי לציוד יקר או ידע בתהליכים מורכבים, אך כן יהיה לך מושג וידע על סוגי שוקולד, על תהליכים בעיבוד שוקולד, לסדנת ה"מכורים לשוקולד" שלי בחרתי במשך זמן רב והמון מחשבה מתכונים מאוד יוצאי דופן ולא שגרתיים, וכמובן מאוד מוצלחים וטעימים... ובתום 4 שעות של עשיה את תקחי הביתה משלוח מנות להתפאר, שיהיה לך יום מתוק במיוחד ותודה גדולה על מחמאותייך , את מוזמנת לבקר באתר לעיתים, תמיד משהו מתחדש,
מיה שטרן