סדנת שוקולד

netany

New member
גם אני מעוניינת

לעבור סדנא להכנת פרלינים בנובמבר. אנחנו שתי בנות (אני וחברה) כך שהתארגנות כקבוצה באה בחשבון. צרי קשר אם תרצי. [email protected]

מסכימה עם יעל, ההבדל גדול...

בסדנאות אצלי יש 4-5 משתתפים מקסימום שמכינים בעצמם! את כל שנלמד בסדנה, ולא מעט מגיעים אלי אנשים שכבר עברו סדנאות שכאלו בבתי הספר וחלקו "עמדת תצפית" עם עד 20! משתתפים אחרים, וכשחזרו הביתה ידעו רק לספר מה ראו אך לא ממש להכין משהו, סדנה שלי (4 שעות)עולה 280 ש"ח שזה לא הרבה יותר ממחיר בתי הספר, ואם תרצי את מוזמנת להכנס לאתר וראות מה לומדים בה, ובכל מקרה- שיהי רק מתוק! מיה

האתר שלך - יאמי יאמי ../images/Emo140.gif

נשמע מעולה, רק שהחלטתי שאני רוצה לעשות סדנת פרלינים ואני לא רואה שאת מעבירה סדנה כזאת, נכון ?

תודה, ותשובה ../images/Emo24.gif

אכן אני בחרתי להעביר סדנה שאינה כוללת פרלינים, הסיבה היא כזאת: הסדנאות שלי הן 100% מעשיות, ולא מסתכמות בהדגמות , חשוב לי שאת מה שתלמדי בסדנה תוכלי להצליח להכין בבית, בכדי להכין פרלינים יש צורך בידעת תהליך הטמפרינג, ושאף אחד לא יספר לך שבסדנה של כמה שעות את תדעי לעשות את זה בעצמך... שוקולטיירים מתאמנים על טמפרינג כחצי שנה מתוך לימודי 3-4 שנים של שוקולד... פה בארץ כולם מומחים אחרי 3-4 שעות... בנוסף לכך יש צורך ברכישה של ציוד יקר מאוד (תבניות פוליקרבונט 100-140 ש"ח לתבנית... מזלגות טבילה -עשרות שקלים למזלג וכיוב.. (לכן גם כדאי לבתי הספר לעשות הדגמות רבות משתתפים בתשלום זול יותר, ואח"כ למכור ציודים יקרים) בסדנה שלי , את כל מה שתלמדי תיישמי במקום, וללא ספק תוכלי לחזור ולהכין בבית, לא תזדקקי לציוד יקר או ידע בתהליכים מורכבים, אך כן יהיה לך מושג וידע על סוגי שוקולד, על תהליכים בעיבוד שוקולד, לסדנת ה"מכורים לשוקולד" שלי בחרתי במשך זמן רב והמון מחשבה מתכונים מאוד יוצאי דופן ולא שגרתיים, וכמובן מאוד מוצלחים וטעימים... ובתום 4 שעות של עשיה את תקחי הביתה משלוח מנות להתפאר, שיהיה לך יום מתוק במיוחד ותודה גדולה על מחמאותייך , את מוזמנת לבקר באתר לעיתים, תמיד משהו מתחדש,
מיה שטרן

6056

New member
אני עשיתי אצל רואי גרשון

הי, אני עשיתי אצל רואי גרשון, והמחיר היה ממש סביר, והסדנה הייתה אחלא. אנ יעשיתי מסיבת רווקות, אבל אני יודעת שהוא מעביר גם סדנאות פראלינים, וממה שבדקתי זה היה גם יותר זול מהבתי ספר השונים, וגם הוא מגיע אליך הביתה...

למעלה