סדנת שוקולד

סדנת שוקולד ../images/Emo71.gif

בעלי היקר רוצה "להפתיע" אותי עם סדנה ללימוד הכנת שוקולד לכבוד יום הולדתי. מכל הבירורים שעשה וההמלצות שקיבל - המחירים מטורפים !! יש למישהו המלצה על סדנה שווה שלא צריך משכנתא בשבילה ? בתודה מראש.

מה זה מחירים מטורפים ?

אולי אם תתני דוגמא מה זה מחיר מטורף בשבילך, אפשר יהיה להתקדם משם. המחירים ברוב המקומות דומים, סבירים, הוגנים. מה זה לדעתך מחיר מטורף ?

מחירים

מחיר מטורף זה סדנה שעולה 2,000 ש"ח. אמנם זו סדנה שאמורה להיות מקצועית וכוללת 2 מפגשים של 6 שעות כל אחד יחד עם 6 משתתפים אחרים אבל המחיר גבוה מידי עבורי. הצעה נוספת שקיבלנו משוקליטייר מסויים היא לסדנה פרטית בעלות של 700 ש"ח. מחפשת מחיר זול יותר מהנ"ל, ולא צריכה סדנה פרטית/מקצועית בהכרח. מהם המחירים הסבירים וההוגנים שאת מדברת עליהם ? אשמח לשמוע.

O.K

ראשית באמת יש הבדל גדול בין קורס שוקולד מקצועי, כמו זה שמעבירה אסטלה, לבין סדנאות שוקולד קלילות וכייפיות שמועברות במרכזים קולינריים שונים. תתקשרי ל Ann אמנויות המטבח - קישור - יש להם סדנאות שוקולד נפלאות (מפגש אחד בן מספר שעות) בעלות של כ 220 ש"ח. יש גם אפשרות לקורס רחב יותר אותו מעביר השוקולייטר מישי מטבעון, 2 מפגשים עלות כפולה. באנינים יש סדנאות שוקולד נפלאות אותן מעבירה גבי מאדאם שוקולה, בעלות דומה של 220 ש"ח. כנ"ל בגרובשטיין. עלות דומה. גג 250 ש"ח. גם ב 4שף יש סדנאות שוקולד, אותו טווח מחירים. גם ב"לגעת באושר" אותו כנ"ל, שם מלמד השוקולייטר של ורד הגליל, כמדומני. אלו כולם מרכזים קולינרים בהם מעבירים סדנאות מקצועיות. מאוד כייף. טווח המחירים דומה. 220-250 ש"ח בממוצע. מקווה שעזרתי ...

תודה ../images/Emo140.gif

עכשיו נרגעתי, חשבתי שלמחירים שציינתי קראת סבירים... המחירים שכתבת הם אכן כאלה. אגב בגרובשטיין גם ביררתי הסדנה שלהם עולה 450 ש"ח. עזרת לי מאד, תודה !

בבקשה ../images/Emo13.gif

אישית הייתי ב Ann אמנות במטבח - ממליצה בחום ! את מאוד תהני שם ! לא יותר מ 220-240 ש"ח לאחלה סדנא. אגב, בגרובשטיין כמדומני מלמדת אסטלה בכבודה ובעצמה, ויתכן ומדובר על 2 מפגשים או על יותר שעות באופן יחסי ולכן המחיר "כפול" מהמקומות האחרים.

שאלת המשך ../images/Emo53.gif

ראיתי גם באן אומנויות המטבח וגם באנינים שכל סדנה מתמחה במשהו מסוים. למשל באנינים הסדנאות של מאדאם שוקולה כוללות בעיקר טראפלס, ויש שם סדנה שמעביר מישהו אחר בנושא פרלינים. מה מומלץ ? האם יש סדנה שכוללת קצת מכל דבר או רק סדנות מתמחות ?

יש מגוון רחב של סדנאות ...

הם מפרסמים את תוכן המפגש. וכל אחד בוחר לפי מה שמתאים לו. אני מציעה לך להתקשר אליהם ישירות, ותקבלי את כל האינפורמציה. מריפרוף באתר של Ann ראיתי שיש לך בנובמבר גם את הסדנה המורחבת והמקצועית של מישי (2 מפגשים, 480 ש"ח), וגם "אטרף של שוקולד" עם אבנר אנג'ל, שעלותה רק 210 ש"ח ונראה לי שבול תתאים לך, זה ממש לא "ספציפי" אבל המון שוקולד... באמת תלוי מה את מחפשת. נטו כייף ? או גם ללמוד ולהתמחות קצת ? תתקשרי ישירות למרכזים, וימליצו לך על מה שמתאים לך.

רוב האנשים רוצים מעבר לכייף גם

ללמוד משהו. 4 שעות זה לא הרבה זמן, לכן יש הגיון בבניית סדנה סביב נושא מרכזי (כמו "פרלינים"). אבל יש כזה מבחר גדול של סדנאות, כך שאני בטוחה שתמצאי בול מה שמתאים לך. בהצלחה !

T e a

New member
יש סדנאות..

יש סדנאות שוקולד, משהו כמו 5 שעות(פעם אחת), בסביבות ה200 ש"ח..

סדנאות שוקולד

היי אני חייבת לציין לאור כל מה שנכתב כאן על מחירן של הסדנאות, שאי אפשר להשוות בין סדנה ב4שף או בגרובשטיין ששם אין כמעט התנסות אישית לסדנה אישית שניתנת בביתך ואת עובדת יחד עם השוקולטייר. גם כמות המוצרים שמייצרים בבית היא גדולה בהרבה ממה שעושים בסדנאות מסחריות וגם מידת ההשקעה בסדנה עצמה גבוהה מזו שניתנת לך בבית ספר לבישול. ומכאן רמת המחירים. אני לא מנסה לשכנע אלא רק להסביר - למען הדיוק שבעניין. בהצלחה בכל מה שתבחרי
יעל

אני מבינה

וכך גם תיארתי לעצמי. רק שהמחיר גבוה מידי עבורי. אולי הפתרון האידיאלי הוא להתארגן 2-3 אנשים יחד ולעבור סדנה אישית ? העניין הוא שאף אחד ממכרי לא מתעניין בתחום
אולי פה אמצא לי שותפ/ה ?

שותפים לסדנה

אפשרות מקובלת בהחלט כבר עשיתי סדנאות לשותפים שמצאו אחד את השני כאן בפורום אשמח לעמוד לרשותך שלחי אלי מסר ביי ובהצלחה יעל

למעלה