סדנת קשתוּת

סדנת קשתוּת

שלום לכם, אחי בודק אם יש התעניינות לקיים סדנת קשתוּת בסוף החודש או תחילת החודש הבא. מדובר (כנראה) על שבת, סדנא של כ-5 שעות, לבוגרים בנפשם. תמונות מסדנת הקשתות הראשונה שלנו ראיון על קשתות

באיזור כפר-הנוער הדסים, מושב קדימה

המחיר עוד לא סגור, אני מניח ש-100 ש"ח, כולל הסדנא, כיבוד, ואולי תוספות (איתי מלמד גם ג'גלינג, היתה התעניינות בזה במפגש-פורום האחרון). התכנית לא לגמרי סגורה; קשתות אנחנו יודעים ללמד, אבל לפני שנארגן מקום וכו', אנחנו רוצים לבדוק אם יש בכלל התעניינות.

למה לחייזרים?

ישר למולדר!

achikm

New member
השתתפות בסדנא

אשמח להשתתף בסדנת הקשתות. הגיע הזמן לתקן את המיתר בקשת.... כן, אותו מיתר קרוע שמחכה בסבלנות כבר חודשים.

jedi

New member
בעיקרון מעוניין

תלוי בשעות (יש לי אימון בשבתות אחה"צ שאני ממש לא שש להפסיד).

Erunaamo

New member
בהחלט!

(אם לא תהיה בעיה מבחינת זמנים והגעה). ואולי אצליח להביא עוד מישהו איתי.

Darewolf

New member
אשמח להגיע

למרות שאני לא קשור למקום ולפורום. שלך, אורי.

broadaxe

New member
כן! רוצה!

ומוכרח גם ליילל: תלוי בזמן ובמקום וגו'. יש לי נסיון-מה בירי בקשת וקשת קומפאונד משלי. החיצים, תודות ליקיר הפורום שלא אנקוב כאן בשמו, הולכים ואוזלים...

קשת קומפאונד?

קשת קומפאונד? אתה מתכוון לקשת גלגלות? כי אם כן, זה לא מה שאנחנו מתכוונים ללמד (למרות שאיתי די נהנה מה-Bear שלו, אין לי מושג למה). הסדנא אמורה לעסוק בקשתות-זן, או כמה מזה שאפשר להתקרב בכמה שעות; הציוד הוא מערבי, אבל הטכניקה דומה ככל האפשר לשיטה היפנית, וקשת גלגלות פשוט לא מתאימה לטכניקה, בגלל הדירוג של עוצמת הדריכה: הטכניקה שאנחנו מנסים ללמד (וללמוד בעצמנו) היא של דריכה "חלקה" ככל האפשר, כאילו דורכים קשת של 2-3 פאונד, ולא של 20-30 פאונד. אי-אפשר לתרגל דריכה כזאת עם קשת שנותנת דירוג של עומס הדריכה, כי אז אין אפשרות לדריכה "חלקה". מצד שני, איתי טוען שמי שרגיל לדרוך ולירות "בשיטה היפנית", יהיה לו קל מאוד לעבור לקשת גלגלות. לא ניסיתי (לא אוהב קשת גלגלות), אבל אם הוא אומר... דבר נוסף - עם קשת גלגלות שוברים חצים הרבה יותר בקלות. וחיצים יקרים. אבל תביא בכל מקרה, תמיד מענין להראות ולהשוות

מצויין!

אשמח להצטרף - עם או בלי קשת גלגלות (קומפאונד), למרות שגם לי כבר לא נשארו חיצים וגם המיתר נקרע הודות לחבר הפורום... כמובן: מצפה למועד המדוייק, גיא.

broadaxe

New member
קשת קומפאונד

כן- מדובר על קשת גלגלות, וכן, אני מודע להבדלים ברוב הרמות. פשוט, ציינתי את זה כי זה מה יש...(סוס, משניתן במתנה אין בודקין שיניו וגו') אישית, הייתי מעדיף קשת פרוגרסיבית- עדיף longbow אבל מדובר בהשקעה לא קטנה ולא רלוונטית מבחינתי כרגע.

למעלה