סדנת אמן עם Armin Van Burren ב – Muzik

yafitra

New member
סדנת אמן עם Armin Van Burren ב – Muzik

עוד לא הספקנו להתאושש מסדנת האמן המאלפת עם Mad Professor, והנה מגיע התפוח בדבש: בראש השנה יתארח ב- Muzikתותח על נוסף - Armin Van Burren ההולנדי, ה- dj המדורג כמספר 2 בעולם ע"י dj magazine הבריטי, למפגש אינטימי ובלעדי. למרות הרקע המוזיקלי של משפחתו, הקריירה כ- dj לא היתה בחירה מובנת מאליה עבור ארמין. הוא בכלל למד משפטים, ואף הצליח להשלים את התואר תוך כדי עלייתו לתהילה בינלאומית עם מספר הולך וגדל של הופעות מסביב לעולם. אבל בסופו של דבר הוא בחר ללכת אחר חלומו ולהיות מוזיקאי מקצועי. ואן ביורן לא מפחד מעבודה קשה וכבר בגיל צעיר היה אוסף גילדן לגילדן (כן זה היה לפני האיחוד האירופאי...) על מנת שיוכל להעשיר את אוסף התקליטים שלו. החיבור שלו למחשבים וטכנולוגיה נוצר כשאמו זכתה במחשב בהיותו בן 10. דודו של ואן ביורן הוא שעורר בו השראה לנצל את המחשב ככלי ליצירת מוזיקה - "הייתי כל כך המום ממה שראיתי אותו עושה באמצעות המחשב שפשוט התמכרתי ליצירת מוזיקה באותו הרגע!" ארמין התחיל לתקלט בשנת 1995, לאחר שסיים את לימודי התיכון, במועדון בשם "נקסוס". במקביל, העביר את כל הציוד מאולפנו הביתי לאולפן מקצועי והחל להתמקד בהפקת להיטיו הראשונים - שירים כמו "Touch Me" ו- "Communication". ב- 1999 פגש את דייב לואיס, שחשף אותו לקהל האנגלי והאמריקאי והקריירה שלו כ- dj ומפיק נכנסה לקצב מסחרר - תוך שנתיים כבר נכנס לרשימת ה Top 100 היוקרתית של "Dj Magazine". ואן ביורן הוא גם המנחה הבלעדי של תוכנית הרדיו המצליחה "A State of Trance", אותה התחיל ב- 2001. התוכנית, בה הוא מנגן את מוזיקת המועדונים החמה והעדכנית ביותר מדי שבוע מזה 6 שנים. התוכנית היא הצלחה מסחררת וזוכה להגיע לקהל רחב באמצעות האינטרנט (ניתן להתחבר אליה מאתר הבית של ארמין - http://stage.arminvanbuuren.com ). ביקורו הנוכחי של ארמין בארץ ייערך במסגרת פסטיבל המוזיקה האלקטרונית "סאנדנס" הבא עלינו לטובה (חוף ניצנים 13.9). את סדנת האמן עם ואן ביורן ינחה אייל גלדר סדנת אמן עם ארמין ואן ביורן – Muzik, בן שמן 4 תל-אביב, יום ה', 13.9.07 (ראש השנה) 17:00. הכניסה פתוחה בחינם אך מספר המקומות מוגבל. הזמנת מקומות מראש בטלפון 03-6961011. www.muzik.co.il

21DaNieLLe

New member
ארמין ואן ביורן הוא

פשוט יוצר ענק ראיתי תוכנית איתו ביו טיוב כשהוא יושב באולפן שלו ונותן כמה טיפים פנימיים על ההפקות שלו הבן אדם מקצועי ברמות אחרות למי שרוצה לראות אותו בפעולה בארץ הקודש

develop

New member
פשוט תותח

לארמין ואן ביורן יש סאונד מטורף הוא מנגן קלאב, טראנס, טראנס אופורי, טראנס ווקאלי ופרוגרסיב מלודי הבן אדם חולש כמעט על כל ג'אנר אלקטרוני שקשור בדאנס אדיר שהוא מגיע יהיה אדיר לראות אותו בסאן דאנס

אליל העולם החדש

ארמין ואן ביורן הוא האיש הכי מוכשר שאי פעם דרך על האדמה הוא חותך את הסלט הכי דק שאי פעם ראיתי ופעם שמעתי שהוא הכניס מישהי להריון רק מכוח המחשבה אני לא יכול לחכות שהוא יגיע לארץ אומרים שהוא הולך להעניק לכל אחד בסאן דאנס שלוש משאלות יאללה די עם הפרומושיין מתי כבר הפסטיבל הזה

אסף 0021

New member
איפה אפשר לרכוש כרטיסים לסאנדנס?

אני דלוק על הפסטיבל הזה כבר די הרבה זמן... שמעתי שאפשר לקנות כרטיסים באתר החל מהיום בערב.. אז תדעו כולם ... נראה לי גם שזה יהיה יותר זול...

develop

New member
יש רשימה

באתר עם טלפונים של יחצ"נים שמוכרים כרטיסים זה מחולק לפי איזורים אז פשוט תתקשר למי שהכי קרוב אליך ..

Spectral

New member
לא, הוא לא.

הוא עושה בעיקר טראנס. טראנס זה לא כל ז'אנר במוזיקת דאנס. זה טראנס. זה הכל.

זה עוד שניה פה!!

יש לי כרטיס לסאן דאנס כבר מלפני שבועיים הייתי כולי שאנן שיש עוד זמן אבל זה ממש תכף.. אני מתחיל להתרגש... הולך להיות לילה מטורף תמיד הזמן טס לפני החגים!! אין לי אפילו איך להגיע!!!! מישהו נוסע מאיזור רעננה??

HaShMaLL

New member
כרטיסים

החל משבוע אפשר לקנות גם כרטיסים באתר!! לדעתי זה הכי קל בלי להתברבר בלי טלפונים ובלי לאסוף אותם מאף אחד... יש לי הרגשה שהולך להיות חזק מאוד בסאן דאנס השנה שתהיה שנה טובה!! ומלאה במוסיקה אלקטרונית משובחת!!

למעלה