סדנאות צילום

flipper

New member
אכן כן

אין לי יותר מדי פרטים, אני יכולה לנסות לברר גם שם

עמית29

New member
מישהוא שהיה שם ?

אשמח לשמוע תגובות ממישהוא שהשתתף במועדון כזה. זה יכול להיות מעניין. לצלמים ש"משוגעים" לדבר, תמיד טוב לחלוק ידע, לקבל ולתת ביקורת מאנשים אחרים. "מכל מלמדי השכלתי..." (למרות שהיום יום-כפור !) FLIPPER גם אני מצטרף לבקשת הפרטים על המועדון בתל-אביב. תודה !!! עמית

SkyEye

New member
לחלוק ידע../images/Emo35.gif זאת בדיוק הסיבה ../images/Emo27.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo41.gif

שבעטיה מתארגן מפגש חברי פורום, בשאיפה בסוף השבוע הבא (חול המועד סוכות) בזכרון. על הפרק:
לראות מי עומד מאחורי העדשה
לדבר על צילום
לצלם
ועוד..

flipper

New member
אני

חברה במועדון ראשון כבר כשנתיים, זה נחשב המועדון הגדול ביותר ואולי גם הכי פעיל. הרבה ת"א מעדיפים להגיע דווקא למועדון ראשון. זה אכן יכול להיות מעניין (אבל גם משעמם לפעמים - תלוי בפעילות) פעם או פעמיים בשנה גם מארגנים סוף שבוע של טיול צילום אפשר ללמוד לא מעט, לקבל פידבקים וכן גישה לפעילויות כמו תערוכות שלבד בד"כ לא מגיעים לזה

עמית29

New member
תודה - מועדון ראשון

תודה FLIPPER מועדון ראשון נראה לי בהחלט (אני גר באשדוד ועובד ברעננה) מה הפרוצדורה להצטרף ? האם להתקשר למספר שהשארת ? אני חושב שיש לי מה לתרום ובוודאי מה ללמוד. אני כבר 16 שנה מצלם וחלק מכך כצלם מקצועי ופה זו הפעם הראשונה ששמעתי שיש מועדון כזה . תודה עמית

flipper

New member
עקרונית..

אתה יכול פשוט להגיע למפגש הבא (כרגע אני עוד לא יודעת בדיוק מתי והיכן יתקיים, אבל ברגע שאדע, אוכל למסור לך פרטים) או שתשלח לי אימייל ל- [email protected] או שתשאיר לי את כתובת האימייל שלך ואוכל לשלוח לך טלפון של מי שמרכז את המועדון בראשון המועדון שמח לקבל חברים חדשים

למעלה