סדנאות צילום

winny

New member
סדנאות צילום

האם משהו מכיר מקום שמקיים סדנאות צילום קצרות? משהו לכיוון של מפגש חד פעמי, או אולי שניים, אבל לא ממש קורס. נדמה לי שקראתי פעם שמשהו עשה סדנה של צילום לילה, או של צילום ערום וכו´... התקשרתי היום למקומות המוכרים, וכולם עושים רק קורסים, אבל לא סדנאות. אשמח לקבל טיפים בנושא.

komandatore

New member
תנסי לבדוק

אצל יעקב בורנשטיין "צילום יוצר"- יש תמיד מודעות בעיתון של שבת או את סטודיו גברא 03-5285105 שניהם בת"א.

flipper

New member
איפה החסידה ../images/Emo35.gif

בתמונה דווקא רואים פלמגו

winny

New member
עוד לא, את סטודיו גברא...

באמת אבדוק. האם זה באיזור המרכז? תודה על הרעיון

flipper

New member
מועדוני צילום

זה אמנם לא סדנאות אבל... יש מועדוני צילום בראשון, ת"א, חיפה וירושלים שמתקיימות בהן פעילויות בנושא צילום. במועדון של ראשון למשל יש פגישה כל שבוע ובכל פעם יש משהו אחר, הרצאות, הקרנת שיקופיות, ביקורת עבודות יציאה לצילומים וטיולי צילומים וגם השתתפות בתערוכות שונות. מומלץ מאד.

flipper

New member
מועדון ראשון

הכתובת של המועדון - הרב משה צלאח 3 - נחלת יהודה בראשון (בזמן הקרוב - אח"כ המועדון עובר דירה) יש טלפון בו אפשר לשמוע את תוכנית הפעילות החודשית - 9508181 הפגישות הן בד"כ ביום שני בשעה 20:00

winny

New member
אשמח לקבל את הפרטים של...

המועדון בתל אביב. אמנם אני מחפשת סדנה של מפגש או שניים בנושא ממוקד, אבל זה ממש לא סותר.

flipper

New member
אין לי...

כרגע מידע לגבי מועדון ת"א אני יכולה לנסות לברר, אבל זה כנראה ייקח זמן

flipper

New member
זו לא טירחה ../images/Emo13.gif

הבעיה היא יותר של זיכרון
אני יכולה לברר זאת במפגש הבא, העניין הוא שזה יהיה בעוד שבועיים או שלושה מן הסתם אצטרך תזכורת

winny

New member
אין בעיה. תודה. ../images/Emo13.gif

יש שם גם מקום לחובבנים מתחילים?

flipper

New member
בהחלט ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

רוב החברים במועדון (לפחות בראשון) הם חובבנים מטרת הפעילות היא ללמוד אחד מהשני ולהשתפר ביחד

למעלה