סדנאות על תחזוקת רכב לנשים

GreenMamba

New member
לטעמי מה שגורם לנשים להיות עצמאיות יותר- כך ייטב

וזה כולל בין היתר החלפת גלגל, התקנת מדף והרכבת רהיט. דברים שעם קצת רצון והבנה אין שום סיבה להיות תלויות בגברים ע"מ לעשותם- והאמת? הפעם הראשונה שהחלפתי גלגל לבד היתה אחד הרגעים הכי מעצימים-פמיניסטית בחיי.
&nbsp
תשלחי את ההיא לכאן, נסביר לה הכל

סדנאות מבורכות.

והייתי גם עושה סדנאות לזכר הממוצע לבחירת בגדיו בטעם טוב ול"תחזוק" הבגד.

נהדר אם המון נשים נרשמות לבלוג ואלה שיש להן נסיון בטיפול

ברכב, וודאי אלה שיש להן הכשרה (קראתי פעם על מוסך שמנוהל ע"י נשים ועובדות בו נשים בלבד) תתרומנה מידיעותיהן לאחרות.

ושמת לב לכאב של הזכרזבל שנזעק לנסות לערער את בטחונך?

שיטה ידועה של זכרי הזבל בכל מקרה שאשה לוקחת לעצמה את הזכות והיוזמה לעסוק במשהו שהם החליטו לראות כתחומם הבלעדי. הכאב שלהם הוא עצום, ואני חושבת שלדעת זאת מעצים את ההנאה הנשית לעסוק בתחום כזה.

catchet

New member
נשמע מעולה

לא יזיק לי לעבור סדנה כזו (אני לגמרי בורה בעניינים האלו...)
&nbsp
לא נראה לי שיש בזה משהו שוביניסטי. להפך - מחזק מאוד, לדעתי

A לוןA

New member
הסירטונים נחמדים- אך לא מיקצועיים

חסרים לי שם כמה דברים בסיסיים (ואני מבין לא ממש גדול ברכבים)
&nbsp
בסירטון של החלפת הגלגל חסר מאוד כל נושא הבטיחות- גם הבטיחות של עצירת הרכב בצד הדרך וגם הבטיחות בזמן העבודה- איך לעבוד נכון כדי לא לגמור את העניין עם כאבי גב (אפילו לא נאמר שחייבים לבצע את הפעילות עם בלם יד מורם, גיר אוטומטי במצב P וכו'). בנוסף, לחלק מהרכבים יש גלגל רזרבי קטן, וחשוב לציין שיש עליו מגבלת מהירות של עד 80 קמ"ש
&nbsp
בסירטון של בדיקת השמן חסרים דברים בסיסיים- הרכב חייב לעמוד על משטח ישר, רצוי שלא יהיה חם, ואם חסר שמן- כמה מוסיפים? ליטר? שניים? חמישה? מעבר לכך- בחלק מהרכבים המדיד מסומן באדום/כתום/צהוב- אך לא מגיע כלולאה (נגיד, בחלק מדגמי ההונדה)- ואיך נראית הנורה של חוסר שמן בלוח המחוונים?
&nbsp
רעיון טוב ומבורך- הביצוע טעון שיפור.

תשובתי לגבי הביצוע של הסרטונים

אני לא יודעת איפה צפית בסרטונים אבל לכל סרטון מצורף פוסט מאד מפורט שמסביר את כל מה שרשמת.
הסרטונים כדי שיהיו קצרים כי אנשים לא יצפו בסרטון של רבע שעה. מכילים רק את התוכן המעשי. כל השאר רשום בפוסט.
בברכה

לדעתי הוא מגלה את הסימפטום של הזכר השוביניסטי-ביסודו ש"פלשו

לו לתחום" והוא רוצה להראות ולחזק שהוא השולט פה. איך יראה זאת, לאחר שאשה "התחצפה" ו"פלשה"? ובכן, הוא ייהפך ל"נותן עצה" מקצועי. כך הוא שוב המאסטר, ואת נדחקת למצב של תלמידה.
האם לנו הנשים הסירטונים שלך דווקא הם המתאימים? ייתכן מאד. אבל אותו כמובן זה לא מעניין. וגם לא עולה בדעתו.

A לוןA

New member
נו באמת

רדי ממני, אהה?
הביקורת שלי היתה עניינית לחלוטין ולא היה לה שום קשר למיגדר.
תחום הרכב אינו ה"תחום" שלי ואף אחת לא "פולשת" לי לתחום וזה בטוח לא מאיים עלי בשום צורה. להיפך- הדגשתי ואמרתי שאני מבין קטן מאוד ברכבים.
"אם לנו הנשים הסירטונים שלך מתאימים"- give me a break. הסירטונים כמו שהם עלולים להעמיד מי שתנהג לפיהם בסכנה (במקרה הרע) או שיגרום לה למפח נפש (במקרה הטוב)- מה זה אומר "ואם לנו הם מתאימים? מתאימים למה? להסתכן? לבצע בדיקה שאינה תקינה?
&nbsp
לפחות אם את מנסה למצוא מתחת לאדמה סיבות לריב, תמצאי כאלו שמחזיקות מים ולא איזה גיחוך מטופש שכזה.

catchet

New member
ממש לא.

הוא אמר דברים נכונים. והמוטיבציה שלו בכלל לא רלוונטית. אם הסרטונים של תהילה אינם טובים או לא מדויקים, אז הם לא יתאימו גם לנשים. אם התוכן לא נכון - הוא לא נכון גם לנשים.

עדיין לא פתחתי את הסירטונים למיניהם, אבל למה אשה לא יכולה

להגיד לה את מה שהוא אומר? אם אשה בעלת נסיון נהיגה רב או אף מוסכניקית (יש כאלה) תייעץ לה ובבלוג שלה, זה מתקבל יותר טוב.

catchet

New member
מי אמר שאישה לא יכולה להגיד?

ברור שאשה יכולה. אבל אני לא רואה בעיה עם זה שגבר יגיד את זה. אם נאמרו דברים נכונים, מה זה משנה מי אמר אותם?

משנה, כי אנחנו יכולות לחוות זאת כצורה של התנשאות.

ובכלל, זה בלוג של נשים, והכוונה לקבץ ציבור של נשים. מה לזכר בינינו?

למעלה