סדנאות באת"א

סדנאות באת"א

לא ברור לי האם הסדנאות הן חלק מהחטיבה השלישית, האם מספר הסדנאות שניתן לקחת מוגבל? תודה, וכמובן שנה טובה!

tautau2

New member
סדנאות

חלק מחטיבה שלשית ומותר לקחת כמה שרוצים , אני הייתי ממליצה בחום לא לקחת יותר מאחת בסימסטר כיוון שמדובר בקורסים שדורשים השקעה במהלכו וקצת משתלטים על החיים (אם כי אין מבחן שזה יתרון)

ההמלצה תקפה גם לבי פרוסמינרים?

כלומר, לא כדאי ,לדעתך, לקחת פרוסמינר וסדנא בסמסטר?

sacrament

New member
בהחלט לא כדאי

מאוד מאוד עמוס סדנא לבדה זה עמוס מאוד יכול "להרוס" סמסטר שלם, כי כל שבוע בערך מגישים נייר עמדה וקוראים טונות של חומר...לדעתי זה שווה את זה. אבל להוסיף עוד דברים זה התעללות :)

JaneLame

New member
פרו-סמינר - יש ויש.

אני עשיתי פרו-סמינר שדרש הגשה של 6 מטלות קריאה במהלך הסמסטר, ועליהן קיבלנו רק ציון של לא עובר, עובר או מצטיין (משהו בסגנון, אני לא זוכרת את הסולם המדוייק). הפרו-סמינר כלל קריאה של מאמר אקדמי אחד לשבוע, פרסומים מכתבי עת של אוניברסיטאות מובילות בעולם, כ-50 עמודי קריאה בשבוע כשצריך להגיש נייר עמדה בן 2 עמודים אחת לשבועיים. בממוצע זה 25 עמודים באנגלית לשבוע, שזה ממש כלום בסטנדרטים של אוניברסיטה. במיוחד כשמדובר בקריאה שאינה מאוד מאוד מעמיקה (לכתוב נייר עמדה זה לא כמו לנתח קייס). אנשים לידי התלוננו שזה ממש קשה להם, והמאמרים אכן היו מאוד מורכבים, אבל הרגשתי שזה הרבה יותר פשוט מתרגיל בחוקתי או מנהלי.

למעלה