אם הסגר עבד ,
לשם מה עוד סגר?
אם הסגר לא עבד ,
לשם מה עוד סגר?
נכנסים לסגר לילי, שילך ויגיע לסגר מלא.
לשם מה עוד סגר?
אם הסגר לא עבד ,
לשם מה עוד סגר?
הכל הגיוני למהדרין.אם הסגר עבד ,
לשם מה עוד סגר?
אם הסגר לא עבד ,
לשם מה עוד סגר?
ארגנטינה היא ההוכחה שסגר לא עובד וממשיכים איתו שם בגלל אנשים שחושבים כמוך ומחכים לשווא שהוא יעבוד. התחלואה עולה עם או בלי סגר.הכל הגיוני למהדרין.
מסקנה מנק' 1+2 = אם יש צורך בהורדה מהירה וחדה של התחלואה, סגר בהחלט יכול להשיג זאת.
- הסגר הוכיח עצמו כעובד - ולכן זה כלי שעומד על הפרק.
- הוכח (מה שכמובן היה צפוי) שכשאין סגר - התחלואה עולה.
עם זאת:
3. סגר = מקשה על הרבה מאוד אנשים.
ולכן מנסים לעשות את מה שאפשר להוריד את התחלואה, גם אם במידה פחותה יחסית לסגר, על-מנת שלא נזדקק לסגר מלא.
מה לא הגיוני כאן?
ארגנטינה היא לכל היותר הוכחה לארגנטינה.ארגנטינה היא ההוכחה שסגר לא עובד וממשיכים איתו שם בגלל אנשים שחושבים כמוך ומחכים לשווא שהוא יעבוד. התחלואה עולה עם או בלי סגר.
יש לי רעיון: סגר לשנה שלמה. למה בהפוגות? שנה בלי לצאת מהבית. בלי לקנות מצרכים כדי שלא להוציא שליחים לרחובות. בלי ללכת למסעדות. רק טלוויזיה ומים, והממשלה תשלח בכל חודש תלוש. מה טוב מזה?ארגנטינה היא לכל היותר הוכחה לארגנטינה.
תצטרך לסלוח לי ש-עקב נסיון-אינני סומך על מילתך לגבי נתוני ארגנטינה. אבל גם אם אזרום איתך לצורך הדיון ולא אבדוק לעומק את נכונות טענותיך, זה חסר כל משמעות. בישראל אנו יודעים עובדתית שהסגרים עובדים ובכוחם להוריד את שיעור התחלואה (ולענייננו את שיעור ההדבקה) במהירות וביעילות. מציאות. מאחר ואנו דנים בישראל כאן, כבודה של ארגנטינה במקומה מונח אך זאת המציאות שמעניינת.
את באמת חושבת שלהקצין ולעוות/לסלף דברי אחר גורם לתגובתך להישמע אינטליגנטית? עושה רושם ענייני?יש לי רעיון: סגר לשנה שלמה. למה בהפוגות? שנה בלי לצאת מהבית. בלי לקנות מצרכים כדי שלא להוציא שליחים לרחובות. בלי ללכת למסעדות. רק טלוויזיה ומים, והממשלה תשלח בכל חודש תלוש. מה טוב מזה?
אלהנים סופר מןארגנטינה היא ההוכחה שסגר לא עובד וממשיכים איתו שם בגלל אנשים שחושבים כמוך ומחכים לשווא שהוא יעבוד. התחלואה עולה עם או בלי סגר.
אה. הבנתי.הכל הגיוני למהדרין.
מסקנה מנק' 1+2 = אם יש צורך בהורדה מהירה וחדה של התחלואה, סגר בהחלט יכול להשיג זאת.
עם זאת:
ולכן מנסים לעשות את מה שאפשר להוריד את התחלואה, גם אם במידה פחותה יחסית לסגר, על-מנת שלא נזדקק לסגר מלא.
מה לא הגיוני כאן?
אם הסגר עבד ,
לשם מה עוד סגר?
אם הסגר לא עבד ,
לשם מה עוד סגר?
אם זה עבד, ולא אם זה עובד.הכל הגיוני למהדרין.
עם זאת:
מה לא הגיוני כאן?
היינו הך, כאשר ההנחה היא שמה שעבד פעמיים בעבר, עובד.אם זה עבד, ולא אם זה עובד.
הסגר לדעתי לא נותן כלום מי שרוצה להפגש עם המשפחה מפגש והסגר לא יעצור אותו.אני בקשתי מהילדים יגיעו מוקדם לפני הסגר.ואז חוזרים לביתם אם עוצרים אותם לאן פניכם מדהים הביתה .סעו לשלום .אז לא קרה כלום הכל רגיל.בפיקוח הממשלה חחחחחהכל הגיוני למהדרין.
עם זאת:
מה לא הגיוני כאן?
אמרת יפה.סוף סוף הבינו שהוירוס מדביק רק בחשכה,.ביום הוא ישן....
למי יש כוח לסגר, חלאס רוצים לחיות. היכן סופר מן?אם הסגר עבד ,
לשם מה עוד סגר?
אם הסגר לא עבד ,
לשם מה עוד סגר?
הפתרון היחיד הוא להפר את הסגר ולמחות נגדו.למי יש כוח לסגר, חלאס רוצים לחיות. היכן סופר מן?
תגיע לארץ ונהפר יחדהפתרון היחיד הוא להפר את הסגר ולמחות נגדו.
למה, נפלתי על הראש? מדוע שאגיע למקום עם סגר בזמן שאני חי במקום בלי סגר?תגיע לארץ ונהפר יחד
כרגע זה המנגנון היחידי שמצליח להוריד את התחלואהאם הסגר עבד ,
לשם מה עוד סגר?
אם הסגר לא עבד ,
לשם מה עוד סגר?
שיסגרו אותם. ואת מי שאינו נשמע להנחיות. די להעניש את הממושמעים.כרגע זה המנגנון היחידי שמצליח להוריד את התחלואה
אחרת היא מוכפלת מדי יום.
את תסלחי לי אבל שמעתי היום את מנהל הדסה ירושלים והוא אומר ש90 אחוז מהחולים שהיגיעו למחלקת הקורונה אצלו הם ערבים.
הבני בליעל האלה (כמעט אמרתי הבני זונות האלה) ערכו חתונות ורקדו דבקה עם דרבוקה שמו זין על הסבים וההורים הזקנים שלהם ועכשיו הם בוכים?
למה אנחנו צריכים לשלם על זה?
ברור שהם במהרה ידביקו את התושבים היהודים.
תנסי להיכנס לקלנדיה או בקלאווה.שיסגרו אותם. ואת מי שאינו נשמע להנחיות. די להעניש את הממושמעים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.