סגרו לי את הפינה.

סגרו לי את הפינה.

ויכוח עקר המדבר בקצרה על זוג חדש שהכיר הכל זורם אחד מוכר לשניה את מרכולתו,השניה קונה ומוכרת משלה הכל קומפוט שזיפים כאמור. לאחר מספר מפגשים וביסוס הקשר המיני ביניהם אחד הצדדים מתחיל לגלות כי קיים פער לא קטן עד מטריד ביכולות שלהם במיטה. צד אחד כבר ראה וחווה דברים אחרים במערכות קודמות צד שני לא מוכן להשתוות ולהגיע גם לא בפשרה למקום קרוב לכך,וברוב הגינותו מתריע על כך בזמן אמת. נניח שהם בשלב הקריטי של ההתאהבות וכל הריגשי מיגשי והפוצי מוצי מה לדעתכם סיכויי הזוג הטרי להחזיק מעמד לאורך זמן ? עזרו לי ילדים להגיע אל ארוחת הערב הנכספת שהובטחה לי בכל מקום שאבחר במידה והתגובות שלכם יתאימו לדעותיי בעיניין. מול ים היר איי קאם...!!

כמו הסיכויים

של מרגול לייצג אותנו שנה הבאה באירוויזיון <אני רוצה את השרימפסים אלי
>

א פרסקי

New member
אם כבר ויכוח עקר... אז למה לטחון :)

אם יתפשר סבבה אם לא אז לא... פשוט למה לסבך אבל בקצרה אענה בשאלה.... מה ההבדל בין פיקח לחכם?

א פרסקי

New member
ככה זה בבית אבות

כשהולכים להשתין בלילה עם הקטטר.... כותבים שורה או שתיים
חחחחחחחחח

א פרסקי

New member
אם כבר אז

תרנגולות...... אבל אין סיכוי לא להעיר אותן.... הן כמו פולניות מתעוררות וומקטרות

א פרסקי

New member
פחחחח

נראה לי שאת צריכה סיור בלול להבין כמה רעש התרנגולות עושות..... ושקט והן זה עולמות אחרים :)

יש פה בעיה

כי אין תשובה חד משמעית לעניין. על פניו אפשר לבוא ולהגיד שאין סיכוי לקשר כזה כי אחרי זמן לא ארוך במיוחד, אחד מהצדדים ירגיש מתוסכל ויפרוש... מצד שני, כתבת שהם בשלב הקוצי מוצי פוצי, מה שאומר שהגיונית הם לא חושבים כרגע ויש מצב שדווקא בגלל שהם בשלב הזה, הם לא יוותרו כ"כ מהר וכן ינסו להגיע לאיזושהי פשרה . מצד שלישי על דברים בסיסיים עוד יותר קשרים נפרמים מצד רביעי תגדיר "אורך זמן" מצד חמישי - מה אכפת לי אני אם תזכה או לא, מתעבת מאכלי ים מצד שישי - אין לך שאלות פחות כבדות לשעת לילה כזו?? מצד שביעי - הולכת לישון, מחר יום עמוס במיוחד
, בהצלחה בהתערבות

ismeralda100

New member
באמת? גם קלאמרי ושרימפס?

אני שונאת לובסטרים אבל עם השאר דווקא מסתדרת טוב

b e c k y

New member
אין הרבה סיכויים לקשר.

אין הרבה סיכויים לקשר. לא בגלל שיש פערים בנסיון המיני, אלא בגלל שסקס זה משהו שעושים ובונים יחד. אין יותר יחד מזה. ואם צד אחד מתייחס לסקס בדרך אחרת, כאל משהו טכני, הרי שבעצם, אין שם שום ביחד. אם הצד המנוסה יותר היה מגלה סבלנות במקום לעשות מכל מפגש מיני שלהם בחינה למידת הפתיחות המינית של הצד השני, יתכן ועם הזמן, אפשר היה לשר על הפערים. אני יכולה לחלוק מנסיוני שלי, שדווקא עם גבר מאד לא יצירתי במיטה, היה לי הכי טוב אי פעם. בהתחלה באמת חששתי. היה נראה לי מוגבל ופחדתי שישעמם לי ושלא נסתדר לאורך זמן. אבל הקשבתי לחיבור ביננו וזה עבד.

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

אני מסכים איתך לגמרי שסקס זה דבר שבונים יחד. אבל לשייך לצד א שהסקס הוא משהו טכני, סותר את העניין. אז נכון שיש לפעמים אנשים שנמצאים במקום שאינו רוצה\מאפשר זוגיות. אזי הסקס לא יבנה דבר ויהיה לא רלוונטי לחוסר היכולת הקיים ממילא. אני חושב שהבעיה לא בסקס, או בידע או טכניקה אלא בעיקר בקושי הטבוע בבני אדם להתפשר.

סקס

זה תקשורת בין בני הזוג שיכולה להיפתח בהמשך.. וזה תלוי באפשרויות שהתקשורת הזו נותנת ואיך היא מתקשרת ברמת הביצועים או ברמת האינטימיות בסובלנות או בדחק בהבנה לגבולות והמגבלות של הצד השני..לפחותלעת עתה.. ביסוס של קשר מיני והכרות מינית ויצירת כימייה ותקשורת גופנית לוקח לזה הרבה יותר מכמה פגישות.. השאלה היא מה אתה מחפש..בסקס שחסר לך..אקט מסוים או רובד מסויים ובכלל זה לא הסקס..

תקשורת הכי אינטימית שיש...

אז אם צד אחד בעד התקשורת הזו והצד השני נגד - די קשה, עד בלתי אפשרי לקיים תקשורת שכזו. העניין הוא שתקשורת של סקס מורכבת מהרבה פרטים - כדי שהיא תתקיים חייבים להתקיים כל הפרטים.

למעלה