סגירת תואר

מֵירַב

New member
אאל"ט - טלפון אחד למזכירות החוג

לבדוק אם סיימת את כל הקורסים והמטלות. ואז אתה אמור לבוא לחתום שם על טופס כלשהו, ואם זה דו-חוגי - לבחור תחת איזה חוג אתה רוצה לקבל את התעודה. נדמה לי שגם צריך לבדוק אם יש חובות כספיים כלשהם. יש מבין?
מירב.

tolaa

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

במזכירות החוג נאמר לי שאני אפילו לא צריכה להתקשר להודיע להם , ושהם שולחים אליי בדואר טופס... אבל זה נשמע לי מוזר

מֵירַב

New member
אויש, אני נחמדה שזה משהו../images/Emo26.gif

קצת השקעה - ו... וואלה! - קליק

tolaa

New member
ועוד שאלה

כמה זמן לוקח למדור בחינות להזין ציון למערכת? קיבלתי את הציון האחרון שלי לפני שבוע, אבל הוא עדיין לא מוזן

tolaa

New member
במזכירות אמרו לי מה הציון שלי...

ולפי המרצה היא העבירה את הציון שבוע שעבר.

מֵירַב

New member
יש הבדל בין מה שהמרצה העבירה ובין

מה שהחוג עצמו עידכן במערכת.. לפעמים לוקח להם זמן עד שמתעדכן....

tolaa

New member
זה ממש מתסכל.. חיכיתי לציון הזה ה-מ-ו-ן זמן

ועד שסוף סוף יש ציון, הוא לא מופיע במערכת. כנראה שאני אצטרך להמתין בסבלנות (שוב
)

tolaa

New member
../images/Emo6.gif

האמת פעם ראשונה שזה קורה לי ודווקא עכשיו שאני צריכה את הציון נואשות. לאורך התואר שלי הציונים תמיד ניתנו בזמן והוזנו בזמן..

tolaa

New member
../images/Emo53.gifסוף סוף הציון הוזן למערכת אבל... ../images/Emo4.gif

עברתי על כל הציונים שלי וראיתי שקורס בחירה אחד מהחוג שלי (למדתי חד-חוגי) כתוב על ידו שהוא קורס שאינו נצבר (למרות שכן עברתי אותו, הציון אמנם הוא הכי נמוך מכל קורסי הבחירה שעשיתי..הקורס הזה דרך אגב שווה 4 נ"ז). עכשיו אם אני מחשבת את הנקודות זכות שצברתי ללא הקורס הזה יש לי 119 נ"ז... מה הולך פה? ייתנו לי לסיים את התואר מתישהו? יכול להיות שבגלל שיש לי 123 נ"ז הורידו לי את הקורס הזה? (יש לי קורס חובה אחד ששווה 3 נ"ז והוא מהווה את הציון הכי נמוך שיש לי, לא היה ניתן להוריד אותו?)

bwp

Member
יתנו לסיים

אפשר לסיים תואר עם 119 או 121 נקודות גם כן, או אפילו עם 118 או 122(אם יש לך 59 בכל חוג, או 61 בכל חוג) כמו כן מן הסתם שקורס חובה לא יורידו אותו כי הוא קורס חובה!

tolaa

New member
../images/Emo13.gif תודה

אז אם כך, כנראה שהשמיטו את הציון הנמוך ביותר שהם יכולים..

למעלה