אני מצרפת תגובה של סגול - מפורום הדג נחש
1.) בניגוד להנחה הבלתי מבוססת שהועלתה כאן, אין שום אנטי לסאבלימינל. היחסים בינינו טובים מאוד.מעולם לא אמרתי עליו מילה אישית אחת רעה. יש לי הרבה הערכה לפועלו ולכשרונו, כמו גם לגב' בן ארי שהגיעה להישגים נפלאים בהיפ הופ. 2.) הטרק נוצר כתגובה אישית לשיר ולקליפ הספציפי ועוסק אך ורק בו. נדמה לי שלאמנים בישראל בשנת 2007 עדיין מותר להביע דיעה. או שאולי אני הוזה. בכל מקרה, יש את העניין הזה בהיפ הופ של להגיד את דעתך בזמן אמת. או שזה מותר רק באמריקה? אולי פספסתי משהו. 3.) בסופו של דבר מותר, ואף כדאי ורצוי בחברה דמוקרטית, להעלות נושאים לדיון, ביניהם (כן כן!) גם את נושא ייצוג השואה באמנות הישראלית. השיר של קובי ומירי לגיטימי לחלוטין, רק ממש לא לטעמי - לכן הבעתי דיעה בטרק ששוחרר במייספייס, לזמן מוגבל, ללא שום יחסי ציבור או קידום אינטרסנטי אחר. 4.) בכל מקרה, בסופו של דבר, הכל עניין של טעם וריח. שכל אחד יתחבר למה שהוא חושב ומעדיף. אם יותר אמנים בישראל, במיוחד מוזיקאים, במיוחד ראפרים, היו מתחברים יותר למה שקורה מסביב, מעורים ומגיבים, אני חושב שכל החברה שלנו היתה יוצאת נשכרת מכך. אבל זו רק דעתי האישית ואיני מנסה לכפות אותה על אף אחד. בברכה, ובאיחולי המשך יצירה פורייה לכולם. ס.