סגול 59 על אדון עולם

דנטל

New member
אידיוט

הכסף הולך ל"יד ושם" ולא לסאב ומירי. הוא מבקש שם שיחשבו דקה. אני לארג'ית - שיקח הרבה יותר זמן מזה ואפילו לא צריך לחשוב, אלא מספיק סתם לברר לאיפה הכסף הולך לפני שכותבים שיר שמושתת על בורות שהיתה יכולה להחסך אפילו בזכות דקה של חשיבה.

Funky Giraffe

New member
אדיוט? איפה הרשמיות?

חשבתי שאסור לקלל פה... בכל אופן, הוא התכוון לזה שהוא רוצה לעשות כסף דרך ההצלחה שהשיר יביא לו בעקיפין, זאת אומרת, הקהל שהוא יצליח לרכוש לעצמו בעזרת השיר הזה.

דנטל

New member
"רשמיות"? "אסור לקלל"?

אסור לכתוב פה לסאבלימינל שיאכל זין, אבל מונחים פחות בהמתיים מאלה אני מרשה פה, אז גם לי מותר. חוץ מזה, לא קיללתי אותו. זו מלת תואר והיא הולמת אותו בול.

©sweet girl

New member
אתה מתנהג כמו תינוק... תתבגר :]

זו היתה ממש יציאה מפגרת ולא קשורה לעולם...

מה את מיתמתת פתאום?

הרי אני-ק ר ח קיבלתי חסימה מהפורום הזה כי ניבלתי את הפה ב"קללה" הרבה פחות גרועה,מי את שתקראי לחבר שלי אידיוט?????? סתומה ולא סתם סתומה אלא אחושרמוטה סתומה.וטיפשה גם...

ItsNotMe1

New member
ילדודס די לריב ../images/Emo13.gif

לא שווה את זה... עידו לא אמרת מה תגובתך לכתבה, עד כמה שזה נחמד (או שלא) לשמוע על "כמה הוא חוצפן/ אדיוט/ואיך הוא מעז" שמת כאן את הכתבה בלי איזשהו הגיגון whatsoever

Segalovich

New member
קודם כל שסגול ידע לעשות ראפ

ולהיפטר מהקול המונוטוני המעצבן שלו, ואז נדבר.

ItsNotMe1

New member
מסכימה איתך אבל זה לא קשור למה שהוא אמר

הוא מדבר על זה (לדעתי) וזה גם מה שאני חושבת עליו, שהקול שלו מעצבן בטירוף, לא מסוגלת לשמוע אותו. הוא יכול להעביר אחלה מסרים וליריקה מעולה אבל חלק מלהיות ראפר/זמר/ מה שלא יהיה, צריך קול שעובר שמיעה, ופה לדעתי הוא נופל. קצת כמו אביב גפן - כותב מדהים, קול חרא.

maoz89

New member
פשוט בושה

סאבלימינל ומירי בן ארי באו ועבדו על שיר שמוקדש במיוחד ליום השואה,בלי כסף לכיס,אפילו ביקשו במיוחד שלא ישמעו אותו בתחנות רדיו ושלא יהיה שיר מסיבות כמו רוב השירים של סאב. סגול 59 חושב שסאבלימינל רוצה לעשות כסף על השיר הזה וחבל שהוא לא טרח לדעת שזה לא המטרה,הוא מדבר על דברים כל כך מגעילים בשיר,כל כך עיצבן אותו השיר הזה? יש לו בעיה עם יום השואה? או שסתם הוא רוצה שסאבלימינל יחזיר לו דיס? לא הבנתי את זה פשוט השיר עם הנושא הזה שלו (סגול59) לא מתאים לפה בכלל. מדובר פה ביום כואב שהוא הפך אותו לצחוק לפני שהוא טרח לבדוק את העיניינים מקרוב יותר וחבל. בכל אופן בכלל לא אהבתי את השיר (לא שיש שיר שלו שאני אוהב) והוא תמיד יושב על קצב דומה עם הקול המעצבן שלו.

Segalovich

New member
עזוב תן לו להינות מה"זוהר"

בכל מקום שאני רק הולך אני שומע "שמעת את השיר החדש של סגול?" "וואי, אני מתה על סגול" "איזה ראפר טוב הוא!" אני אומר לכולם, מה יש לכם ממנו? יש עוד אמנים, גם הם טובים. אבל הם מתעקשים על סגול. לא יודע מה לעשות עם זה כבר. הוא יותר מדי מצלייח בארץ, כדאי שינסה את מזלו גם בחו"ל. לא.

למעלה