סבב 2, על מה חשבתם?

LIRONSH100

New member
מור כל הבנקים בעולם זה להתחלףך עם דורת'יכסה..

זה רק הבנקים בארץ...

m o r 1 0 2

New member
חחח../images/Emo6.gif....

פשוט אני אעשה הכל כדי להיות לידו...חח או לנשק אותו..או משוו

nogao10

New member
מה הייתי עושה......?!

1. כדי להיות היא לא הייתי מסכימה גם אם היו נותנים לי מליון דולר, כי אם ג'ון יחליף אישה זה יהיה בשביל משהי יפה ולא מישהי שמזכירה את אישתו..... 2. כדי לעשות מה שהמראיינת עושה הייתי קודם כל א. מזמינה את ג'ון לפני הראיון כדי שיקרא את השאלות ב. שואלת אם הוא צמא ג. לא משנה מה התשובה לסעיף הקודם נותנת לו שתיה ד. מכניסה לשתייה חומר מסמם ה. יוצאת לרגע ואומרת למפיק שג'ון בון ג'ובי יאחר קצת (הרבה) ו. עושה עם ג'ון מה שבא לי (וברור מה בא לי) ז. משהו שמתייחס לאות של הסעיף הזה ח. מסיימת את זממי בג'ון ט. נותנת לו שיקוי אהבה י. גורמת לו להתגרש מדורת'י כ. גורמת לו להתחתן איתי ל. ואז לא הייתי צריכה להתחלף על המראיינת, יהיה לי שייכות על כל הגוף של ג'ון (כמובן שגם על הנפש, נשמה, הוא פשוט יהיה שלי) ולמרות שזה קצת ארוך, זה מה שהייתי עושה!!!!!

nogao10

New member
גם לי יש מה הם אומרים

המראיינת: אוקיי, זהו רגע היסטורי בו אני נוגעת לג'ון בתחת, כן, הרגע היחיד בכל החיים שלי בו מישהי תקנא בי! הוא כזה חתיך!!! ג'ון: אוי, אוקיי, ג'ון, אל תיכנס ללחץ, תתרחק ממנה באיטיות, שלא תרגיש..... חמודה, תסלחי לי, אבל את לא עושה לי את זה...... כדאי שתורידי את היד שלך ממני, כי כשאני מסתכל עלייך אני רואה את אישתי! בכלל, אני נמשך רק לבנות ישראליות מפורום תפוז...........

LIRONSH100

New member
נוגה האישה בלבן זאת...

אחת שתמיד יכולה לבצע את זממה בג'ון (לצערינו המאוד הרב... וכולנו פה מקנאות בה מאוד..) אני מאמינה שכבר נחשת מי זו.. כן זו ... דורתי'פכסה

nogao10

New member
מה???? באמת???? ../images/Emo2.gif

וואו, כשכתבתי מה הם חושבים שאלתי מה לכתוב לה, בהתחלה רציתי לומר משהו על איך שהיא נראית (כל הלבן הזה, החולצת בטן מדגישה את זה שהיא לא בדיוק רזה, והיא נראית עקומה). וואו, דורת'י עלתה אפילו על השיאים של עצמה בבעל מדהים ואישתו עושה זוועה לעיניים!!! היא כנראה בן אדם מדהים כי אני לא רואה מצב להישאר איתה איזה 19 שנה.......

LIRONSH100

New member
נוגה אפריל 89 זה 18 שנה!!

אל תבגרי את רוב הפורום ככה בעוד שנה...

למעלה