1. כדי להיות היא לא הייתי מסכימה גם אם היו נותנים לי מליון דולר, כי אם ג'ון יחליף אישה זה יהיה בשביל משהי יפה ולא מישהי שמזכירה את אישתו..... 2. כדי לעשות מה שהמראיינת עושה הייתי קודם כל א. מזמינה את ג'ון לפני הראיון כדי שיקרא את השאלות ב. שואלת אם הוא צמא ג. לא משנה מה התשובה לסעיף הקודם נותנת לו שתיה ד. מכניסה לשתייה חומר מסמם ה. יוצאת לרגע ואומרת למפיק שג'ון בון ג'ובי יאחר קצת (הרבה) ו. עושה עם ג'ון מה שבא לי (וברור מה בא לי) ז. משהו שמתייחס לאות של הסעיף הזה ח. מסיימת את זממי בג'ון ט. נותנת לו שיקוי אהבה י. גורמת לו להתגרש מדורת'י כ. גורמת לו להתחתן איתי ל. ואז לא הייתי צריכה להתחלף על המראיינת, יהיה לי שייכות על כל הגוף של ג'ון (כמובן שגם על הנפש, נשמה, הוא פשוט יהיה שלי) ולמרות שזה קצת ארוך, זה מה שהייתי עושה!!!!!
המראיינת: אוקיי, זהו רגע היסטורי בו אני נוגעת לג'ון בתחת, כן, הרגע היחיד בכל החיים שלי בו מישהי תקנא בי! הוא כזה חתיך!!! ג'ון: אוי, אוקיי, ג'ון, אל תיכנס ללחץ, תתרחק ממנה באיטיות, שלא תרגיש..... חמודה, תסלחי לי, אבל את לא עושה לי את זה...... כדאי שתורידי את היד שלך ממני, כי כשאני מסתכל עלייך אני רואה את אישתי! בכלל, אני נמשך רק לבנות ישראליות מפורום תפוז...........
וואו, כשכתבתי מה הם חושבים שאלתי מה לכתוב לה, בהתחלה רציתי לומר משהו על איך שהיא נראית (כל הלבן הזה, החולצת בטן מדגישה את זה שהיא לא בדיוק רזה, והיא נראית עקומה). וואו, דורת'י עלתה אפילו על השיאים של עצמה בבעל מדהים ואישתו עושה זוועה לעיניים!!! היא כנראה בן אדם מדהים כי אני לא רואה מצב להישאר איתה איזה 19 שנה.......