סבב 2, על מה חשבתם?

nogao10

New member
סבב 2, על מה חשבתם?

החוקים ידועים, הדברים לפעמים לא כל כך מצחיקים, ובכל זאת יש לי זמן פנוי אז שוב ממשיכים!!! אזהרה: בעלי לב חלש לא מומלצים לצפון בבונג' ללא לחצן מצוקה!!!
אז נתחיל..... ************************************ דמי מור: וואי, ברוס, אולי תפסיק כבר עם כל הקטע 'אני חתיך יותר מג'ון', אתה נראה פשוט מטומטם! ברוס: אני התחלתי? הוא התחיל!! תראי אותו, כולו מחייך וחושב שהוא מלך העולם..... אני אוכל אנשים כמוהו לארוחת בוקר!! דמי מור: כן, אני באמת צריכה לומר שלא אכלת כבר שבוע בגלל התחרות המטומטמת עם ג'ון?? ברוס: תראי אותו.... רואים שהוא מבין שאני מנצח אותו!! ג'ון: I'm too sexy for my shirt, so sexy that it's hurt האישה עם השמלה הכחולה: או... ג'ון בון ג'ובי נוגע בי..... הוא ממש נוגע בי....... האישה בלבן: אני חושבת שאני אברח עכשיו... אברח מהר לחדר חשוך ואבצע בג'ון את זממי!!!

nogao10

New member
2

דייב: מה אתם אומרים על האפרו החדש שלי? אומרים: אתה מעתיק מריצ'י, גונב לו בגדים..... נראה את ריצ'י משיג כזה לוק! טיקו: באתי לכאן כדי להצטלם או כדי שמישהו ייקח מריצ'י את הבגדים וייתן אותם לי? ריצ'י: שפל! פשוט שפל! קודם לוקחים לי את הכובד המדהים שלי, אחר כך דייב בא עם התסרוקת הזאת... אולי אם אני אצמד לפינה לא ישימו לב אליי? אלק: תראו, אני כמו ראש מרחף..... תזכרו את הראש הזה טוב-טוב חמודים, כי עוד רגע גם הוא יעלם מהתמונה!! ג'ון: בם בם בם...... בם בם בם.... בם בם בם בם בם..... אני מפורסם בם בם.......

nogao10

New member
3

ג'ון: איזה יום זה היה....... אני פשוט לא יכול להבין איך דייב עושה לי את הבושות האלה ומתחיל לריב עם ריצ'י על המכנסיים האלה שוב... טוב, אני ארגע, אני אשיר לעצמי שיר, זה בטח ירגיע אותי, בם בם בם..... בם בם בם..... בם בם בם בם...... אני מפורסם בם בם בם...... בינתיים ריצ'י: דייב, אלה המכנסיים שלי אמרתי לך... דייב.... וואו, הוא עולה לי על העצבים...... טוב, ריצ'י, תרגע, תשיר לך איזה שיר..... בם בם בם....... בם בם בם..... בם בם בם בם....... דייב כל כך מטומטם בם בם בם.......

nogao10

New member
4

ג'ון: Im a cowboy, on a steal horse I ride All the girls here wants me Dead or alive בינתיים מאחורה, דייב: תראו אותם, כל כך מוכשרים, כל כך גדולים ומפורסמים..... חוץ מריצ'י, הוא גרוע, מכוער, מגעיל, והכי חשוב, לובש את המכנסיים הכי זבל שאני הכי חייב לגנוב ממנו מחר! טיקו: דייב, אל תתחיל שוב, אנחנו באמצע מופע, הנה תזמזם שיר, אולי זה יעזור דייב: אוקיי, אני אנסה........ Im too sexy for Richie's shirt, so sexy and Rhicie might be hurt by some accident that has nothing to do with me!

nogao10

New member
5

ריצ'י: ג'ון זה היה ממש לא לעניין כל הקטע עם השעון המעורר, רק בזכות המזל הצלחתי להתעורר בזמן, לשים עליי את הבגדים ולבוא..... אבל נראה לי ששכחתי לעשות משהו טיקו: כן, באמת שכחת להסתרק!! ריצ'י: זה עד כדי כך בולט? דייב: בוא רק נאמר שבזכות השיער שלך לא רואים את ג'ון כל כך... ג'ון, זה לא נכון!!!!!! דייב (חושב): אתמול ביליתי שעתיים בבחירת בגדים, וכל זה בשביל מה? כדי שריצ'י יקום בבוקר ושוב יעקוף אותי בסטייל?? אולי אם אני לא אסתכל אני אתעורר ואגלה שזה שוב רק חלום רע! ג'ון: ריצ'י, אל תעלב שאני לא מסתכל אבל השיער שלך גורם לחוש האופנה שלי צמרמורת! דייב (חושב): חכה חכה ריצ'י סמבורה, חכה חכה.....

nogao10

New member
6

ריצ'י: אף פעם לא חשבתי שאני אומר את זה, חשבתי שזה משפט שאני בחיים לא אוכל לומר, ובאמת קשה לי להוציא אותו, אבל הנה זה בא: ג'ון, אני מתבייש להיות לידך! הנה, אמרתי את זה! ג'ון: ריצ'י, אל תהייה טיפש, זה חלק מהניסוי שלי. טיקו טען שבנות אוהבות אותי בגלל הסטייל שלי, ואני בא להוכיח שזה בעצם החיוך שלי. אז הנה הבגדים האלה. ריצ'י: מאיפה השגת את זה? ג'ון: דייב השאיל לי. ריצ'י (חושב): דייב הזה....... רגע, יש מצב שאת החליפה של ג'ון לבשתי לפני 5 שנים..... אולי........ כן!! בינתיים בבית של דייב: דייב: תראו, עד שסוף סוף מצאתי בארון של ריצ'י בגד שעולה על הבגדים האחרים של ריצ'י, וג'ון לובש אותו?!!

nogao10

New member
7

ריצ'י: טוב, אין ברירה, אני פשוט לא יכול לצאת מהבית יותר... דייב גנב לי את כל הבגדים, לא נשאר לי שום דבר נורמלי, הכל רק ג'ינסים וטי שרט..... אז אני אשאר כאן, לכל שאר החיים שלי ואשמור על הארון שלי מהגנב הזה.... להתראות חיים, להתראות אופנה....... דייב: ריצ'י, נמאס לי, אני בחיים לא אגיע לרמת סטייל שלך, בוא נעשה שלום. ריצ'י: ואתה לא תגנוב לי יותר בגדים. דייב: לא!!! ריצ'י: אז טוב... בסדר..... דייב: אוקיי, אולי תלך למטבח רגע ותכין לנו איזה ויסקי או משהו. ריצ'י הולך דייב רץ לארון, לוקח את כל הבגדים שהוא יכול לסחוב וקופץ דרך החלון ריצ'י חוזר ריצ'י: איזה *&^%#$%

nogao10

New member
8

ג'ון: היום החלטתי לתת לעצמי מנוחה ולבוא בלוק טבעי.... יותר אמיתי.... יותר סקסי..... טוב, בעצם ליד השרשרת/קולר של ריצ'י יכולתי לבוא כמו ליצן ועדיין להראות יותר סקסי ממנו! מה יש לבן אדם? אומרים שאחרי שגבר מתחתן הוא הכלב של אישתו, אבל באמת, ריצ'י! ריצ'י: הגוונים של השיער שלי באמת נראים טוב, רק השרשרת הזאת....... מאיפה דייב הביא אותה בכלל??? בינתיים בבית של דייב דייב: אאאאאאאאאאאההההההההההההה!!! זה לא עובד, כלום לא עובד, אתה גונב בגדים, נותן לגבר קולר, משפיל אותו עד עפר, ועדיין הוא נראה ככה???? טוב, דייב, תרגע, אני אשיר שיר שירגיע אותי...... בם בם בם...... בם בם בם...... בם בם בם בם.........על ריצ'י נופל פסנתר והוא נראה כמו בן אדם! בם בם בם......

nogao10

New member
9

אישה עם המון המון מזל: אחרי זה אני לא יודעת איך אני אוכל לחיות... להתנשק עם בעלי שוב? איך אני אוכל לעשות משהו אחרי שהוא נגע בשפתיים שלי..... כל כך מושלם.... מנשק בדיוק כמו שדמיינתי. ג'ון: מעניין איפה השארתי את הסנדוויץ' שלי?? טוב, איך שלא יהיה, הוא לא נמצא בפה של האישה הזאת. מעניין כמה נשים אני אנשק עד שאני אמצא אותו??

nogao10

New member
10 ואחרון

איש: אוקיי, ריצ'י, הנה המצלמה, עכשיו יש לך בערך שתי דקות לנגן, אחרי כך לדבר על הלהקה, ובסוף אם אתה רוצה גם לספר על ריב הבגדים שלך ושל דייב. ריצ'י: איזה ריב בגדים? אני ודייב ביחסים מצויינים, אני לומד מהסטייל שלו והוא משלי. שום ריב, הלהקה כתמיד מאושרת בלי הרבה ריבים. ג'ון (בצד): כל כך משעמם כאן...... בינתיים אני אמציא איזה שיר חדש לדורת'י, היא כועסת עליי מאז שהמנחה הזאת נגעה בי..... אולי זה נקרא לזה All about loving me..... I mean you טיקו (בצד): הימים הטובים...... ריצ'י ודייב לא רבו, ג'ון לא הבין כמה הוא סקסי ואני לבשתי בגדים נורמליים דייב (בצד): נראה לי שהריב בגדים הזה ממש טיפשי, יום אחד זה יצא מהאופנה כל זה ואז אני אהייה הסטייליסט של הקבוצה. ג'ון: אני תמיד אהייה הסטייליסט של הקבוצה. ריצ'י: אל מי אתם עובדים, גם כשהבגדים האלה יצאו מהאופנה אני אצור אופנה חדשה! דייב: אוי, אז גם זה לא עבד..... צריך תוכנית חדשה לגרום לריצ'י לתרום את הבגדים שלו לי! ********************************** זה הכל להיום, מה עבד, מה לא עבד, ספרו לי הכל!!!! תודה ללירון ששמתי לב שעוזרת לי, ממש חמוד!! מקווה שנהניתן, ותתרמו לנו קצת צחוקים!

...../images/Emo3.gif

הבלונדינית: טוווווווווווווווווווווו [בלונדיניות לא חושבות.. מותר לי לרדת על בלונדינים כי אני אחת כזו
] ג'ון: רק שאני לא אקבל הרפס מהשרמוטה הזו

LIRONSH100

New member
מוסיפה תמונות משלי...

גק'י : לשגע את אבא זה מצווה איזה כייף סוף סוף יש לי זמן איתו... ג'ון: גק'י תן לי להגיע לאמא שלך... נו אני ישחק איתך אחר כך... ואי אני כל כך שמח שלקחתי את החופשה הזו סוף סוף לא צריך לשמוע את הריב המטופש הזה של דייב ורי'צ על המכנסים של רי'צ... ג'קי: רומיאו בוא תעזור לי לשגע את אבא...

LIRONSH100

New member
במהלך רעיון...

המרעינת : אוי מאי גאד אני נוגעת בתחת הכי סקסי בעולם של הבן אדם הכי סקסי בעולם... ג'ון :אוי דו'רתי תהרוג אותי היא לא אוהבת לחלוק את הטוש שלי עם אחרות... אני לא מבין מה הבנות כל כך מתלהבות ממנו בכלל... הוא לא כזה סקסי בעצם על מי אני עובד כולם רוצים תחת כמו שלי... נ.ב סקר קטן כמה ההיתן משלמות כדי להתחלף איתה באותו הרגע??

LIRONSH100

New member
הינה עוד אחת...

דייב :ג'ון אתה מסתיר אותי!! אם זה ימשיך ככה אני יגנוב גם לך היום מכנסים!! ג'ון: יופי אולי אם אני יסתיר את דייב הוא יחושב לגנוב לי מכנס ואז יהיה לו לפחות בגד אחד נורמלי... אני באמת צריך לטפל בארונות של שנייהם... טיקו: ואי רי'צ יש לך אחלה רגל משענת מאוד נוחה.... רי'צ: אוף עכשיו אלק גנב לי מכנס כניראה יש לי טעם בבגדים מעולה... אלק: ואי חבל שלא לקחתי לרי'צ את החולצה היא ממש יפה...

LIRONSH100

New member
משהו מאוד מצחיק רק מלראות את זה...

הג'ירפה: או סוף סוף מישהו שניראה טוב מאכיל אותי תסלח לי אתה יכול לבוא כל יום פשוט כל השאר גורמים לי לבחילה... ואתה גורם לי לרצות לדברים אחרים איפה הזה שמנסה כל הזמן להתחיל איתי?? ג'ון :טוב עכשיו זה בתוך לא יצליח אף פעם יותר לא יחשובו שאני גובה ויתרתי באופן סופי... ד"א לא יודעת איפה זה נעלם לי אבל יש לתמונה הזו עוד אחת שיש שתי ג'ירפות אז מי שמוצאת אותה כבר יש לי משהו מעולה על מה הן חושבות שתי הג'ירופת... ונוגה כן זה באמת היה נחמד ששתינו באותו הזמן עבדנו על הפינה... את הרבה יותר מצחיקה ממני ד"א...

m o r 1 0 2

New member
הנה התמונה../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

איזה מצחיקייםם

LIRONSH100

New member
יופי אז פירוש התמונה שמור הביאה..

ג'ירפה אחת נקרא לה ברכה: תגידי ג'רישה ראית בן אדם עם תחת כזה שווה לאכילה? ג'רישה הגי'רפה השניה : שתקי הוא מאכיל אותי!! ברכה: טוב אז אני נותנת לו ביס! ג'רישה:ברכה אנחנו צימחוניות!! ברכה:אז מה הוא מעורר תאבון... ג'רישה:אז תבקשי יפה אולי הוא יתן גם לך... ג'ון: אוי גאד לאיפה הגעתי שתי ג'ירפות פולניות חרמניות... כן את תאכלי את העשב שלך בינתיים מצלמים אותי ביום הולדת של סטפ... דו'רתיכסה (בצד):גם הג'ירפות רוצות לגנוב לי את הבעל המושלם שלי?? סטפ (בצד): אני נשבעת לכם אין לי מושג מה כל כך הבנות מתלהבות מהאבא המעצבן שלי... ג'רישה:כן ג'וני תאכלי אותי אני יתענג לי פה בינתיים... אוי זה טעים ברכה מה דעתך נפתח בשביתה שעם לא יהפכו אותו למאכיל הקבועה שלנו אנחנו נשבות רעב?? ברכה: מסכימה! את באה להכין שלטים?? גר'ישה: חכי עד שהוא ילך... ברכה: צודקת... אוף המכוערת הזו מה היא עושה פה? ג'רישה:מי? ברכה: נו האישה הזו בצד עם הילדה.. דורתי'כסה (בצד): ג'וני בעלי היקר תשמור על התחת הסקסי שלך אני חושבת שהגירפה הזו רוצה לתת בו ביס... ברכה: מה הוא לא מצא אישה יותר יפה ממנה, טוב אם זה מה שהוא מצא אני באמת דורשת שהוא יבוא להיות המאכיל שלנו לפחות שהעבודה שלו תיהיה מהנה.... נ.ב עם מדברים על סטפ אני יודעת שכתבתי הרבה אבל למה אתן לא ממשיכות אותי בסיפור?

m o r 1 0 2

New member
חח..אהבתיי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אמשיך מחר..כי עכשיו אני הולכת לקניון

למעלה