snoopytush
New member
נשמע אדם מעניין
שם:שירה למי שעדיין לא יודע אהמ... תוכנית טלויזיה: בגלל חברה שלי ד"ר הו בגללי סקראבס ( אני חושבת כי היא מאוד מצחיקה ). אה ואם כבר מדברים על קומדיות אהבתי שני גברים וחצי בעיקר את הפתיח המוזיקלי של הסדרה....( חשבתי שאת הקול של הילד עושה אישה בכלל). מוזיקה: לא יודעת אין טעם ספציפי אפשר להגיד שאני רגילה לפופ בגלל המיינסטרים והראפ של פעם בקצב מאוד מדבר אלי אבל אין לי סגנון ספציפי. שלושה דברים שעושים אותי שונה: עצלנית ( בטירוף אני מנסה לעבוד על זה
) אך שאפתנית ( אולי בעזרת טכנולוגיה מתקדמת גם הבטטות כורסא יגיעו לירח...) רואה איך אחרים יכולים לפתור בעיות אבל כשהיא צריכה להתמודד עם בעיה לבד בדר"כ נתקעת, חולה על חוש הומור,מחשיבה את עצמי כליברלית, התחילה להאמין בסוד, נטייה למיסטיקה שהיא מדחיקה אך תפרוץ באחד הימים (מואהאהא).חשבה שלא יהיה לה מה לכתוב ובסוף זיבלה בשכל...אה ואומרים שאני מוזרה אבל בעצם אומרים על כל המשפחה שלי שהיא מוזרה אז זה כנראה גנים מוזרים....
אומנות: מתלהבת מאומנות על פניה השונות. חושבת אולי לשלב את זה עם פסיכולוגיה אם לא תצא פסיכית בסוף התואר הראשון...
מעבר לעובדה שאומנות זה דבר פשוט יפה וצורת ביטוי יש לה יכולות תרפויטיות מוכחות ( חכמה כי ראתה על זה סרט
) בעע גם אני עברתי את הקורס פילוסופיה של המדע. פעם ראשונה שקראתי טקסטים שהייתי צריכה כל פסקה לאמץ את גלגלי המוח החלודים שלי כדי להבין למה הפילוסוף הארור הזה התכוון. אני אבחר בפילוסוף שלא קשור לקורס,הרמב"ם, שאהבתי משפט שלו ושהמורה שלי לסוציולגיה ( פעם מיליון שאני מזכירה את המקצוע הזה עברתי עם המורה הזה 3 קורסים כבר והיד עוד נטויה...) אוהב לצטט:בני אדם שורדים בעזרת שיתוף פעולה. משפט שנכון תמיד forever and ever.
שם:שירה למי שעדיין לא יודע אהמ... תוכנית טלויזיה: בגלל חברה שלי ד"ר הו בגללי סקראבס ( אני חושבת כי היא מאוד מצחיקה ). אה ואם כבר מדברים על קומדיות אהבתי שני גברים וחצי בעיקר את הפתיח המוזיקלי של הסדרה....( חשבתי שאת הקול של הילד עושה אישה בכלל). מוזיקה: לא יודעת אין טעם ספציפי אפשר להגיד שאני רגילה לפופ בגלל המיינסטרים והראפ של פעם בקצב מאוד מדבר אלי אבל אין לי סגנון ספציפי. שלושה דברים שעושים אותי שונה: עצלנית ( בטירוף אני מנסה לעבוד על זה