סבב שאלות הכרות

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

snoopytush

New member
נשמע אדם מעניין

שם:שירה למי שעדיין לא יודע אהמ... תוכנית טלויזיה: בגלל חברה שלי ד"ר הו בגללי סקראבס ( אני חושבת כי היא מאוד מצחיקה ). אה ואם כבר מדברים על קומדיות אהבתי שני גברים וחצי בעיקר את הפתיח המוזיקלי של הסדרה....( חשבתי שאת הקול של הילד עושה אישה בכלל). מוזיקה: לא יודעת אין טעם ספציפי אפשר להגיד שאני רגילה לפופ בגלל המיינסטרים והראפ של פעם בקצב מאוד מדבר אלי אבל אין לי סגנון ספציפי. שלושה דברים שעושים אותי שונה: עצלנית ( בטירוף אני מנסה לעבוד על זה
) אך שאפתנית ( אולי בעזרת טכנולוגיה מתקדמת גם הבטטות כורסא יגיעו לירח...) רואה איך אחרים יכולים לפתור בעיות אבל כשהיא צריכה להתמודד עם בעיה לבד בדר"כ נתקעת, חולה על חוש הומור,מחשיבה את עצמי כליברלית, התחילה להאמין בסוד, נטייה למיסטיקה שהיא מדחיקה אך תפרוץ באחד הימים (מואהאהא).חשבה שלא יהיה לה מה לכתוב ובסוף זיבלה בשכל...אה ואומרים שאני מוזרה אבל בעצם אומרים על כל המשפחה שלי שהיא מוזרה אז זה כנראה גנים מוזרים....
אומנות: מתלהבת מאומנות על פניה השונות. חושבת אולי לשלב את זה עם פסיכולוגיה אם לא תצא פסיכית בסוף התואר הראשון...
מעבר לעובדה שאומנות זה דבר פשוט יפה וצורת ביטוי יש לה יכולות תרפויטיות מוכחות ( חכמה כי ראתה על זה סרט
) בעע גם אני עברתי את הקורס פילוסופיה של המדע. פעם ראשונה שקראתי טקסטים שהייתי צריכה כל פסקה לאמץ את גלגלי המוח החלודים שלי כדי להבין למה הפילוסוף הארור הזה התכוון. אני אבחר בפילוסוף שלא קשור לקורס,הרמב"ם, שאהבתי משפט שלו ושהמורה שלי לסוציולגיה ( פעם מיליון שאני מזכירה את המקצוע הזה עברתי עם המורה הזה 3 קורסים כבר והיד עוד נטויה...) אוהב לצטט:בני אדם שורדים בעזרת שיתוף פעולה. משפט שנכון תמיד forever and ever.

snoopytush

New member
מתכבדת להוסיף שאלה לשאלון

מדוע בחרתם בכינוי שלכם? מה הפירוש ? אני בחרתי בשלי כי הוא מורכב מסנופי ( הכלב הכי קול עלי אדמות ששם את סקובידו בכיס הקטן ), גם כי אני אוהבת כלבים וגם כי פעם אני ואחותי השתעשנו להנאתנו והתוצאה הייתה יצירת הכינוי סנופיטוש. מה גם שבמקור השם חיבה שלי הוא טוש. או ברוח השפה הרוסית ( רק לאחותי מותר ) טושקה.

inbardaf

New member
אני סתם בן אדם לא מתוחכם

ויותר מידי ישיר וכנה. אז הכינוי שלי, הוא פשוט השם שלי במציאות..
אני חושבת שנהיה לי כאב ראש מלחשוב על כינוי מוצלח... ובטח בכל מקרה לא הייתי מרוצה ממנו בסוף. אז כמו תמיד - אני באה איך שאני עם מה שאני.

snoopytush

New member
גם אני אדם לא מתוחכם

אני רק מנסה להיות כזאת
וחוץ מבעיות ראייה אז בתוספת משקפיים זה עושה מוניטין של חכמה חח

Xylophone

New member
אני אצתרף../images/Emo9.gif

האותיות האהובות עליי בשפה האנגלית הן X,Z,V,Q בקיצור, כול האותיות האחרונות. ובנוסף אני אוהבת מילים לטיניות ארוכות. אז יום אחד ישבתי ודיפדפתי להנהתי במילון באות X לראות איזה מילים יש שם. הצתערתי לראות שיש מעט מילים באותיות האהובות עליי והרבה באותיות הראשונות והשנואות עליי. פתאום נתקלתי במילה XYLPHONE והרגשתי כזאת הנאה כשקראתי אותה. גם מילה ארוכה וגם עם שתי אותיות אחרונות בהתחלה! ואז גיליתי שזה גם כלי נגינה נחמד ומאוד פשוט. וכאן בעצם עניתי על השאלה במה אני שונה משאר האנשים. אני לא חושבת שהרבה אנשים מתמוגגים ככה מאותיות וממילים ארוכות ולא מובנות, ועוד בשפה זרה. ולא הרבה אנשים אוהבים לדפדף במילון. יש לי רשימה שלמה בקובץ וורד של מילים אהובות, כולן ארוכות ועם האותיות האהובות עליי.

snoopytush

New member
היית צריכה להיות בלשנית../images/Emo6.gif

למילים המורכבות מהאותיות האחרונות כמובן. איזה מוזר אחותי אוהבת מספרים אי זוגיים ושונאת זוגיים. אני חושבת שאני שונאת את האות ח' וע' בעברית סתם הייתה לי פתאום הארה פנימית.
או שאני מושפעת

Xylophone

New member
במספרים

אני הכי אוהבת את 789 ואת 123456 אני שונאת תמיד האחרונים והגבוהים מעניין למה זה ככה

inbardaf

New member
גם אני אוהבת לדפדף במילון

ולחפש מילים מיוחדות..
כשהייתי קטנה היה לנו משחק כזה שממש אהבתי. מוציאים מישהוא מהחדר. פותחים את המילון ומחפשים מילה מוזרה ולא מוכרת. בוחרים אחד שיגיד את הפירוש האמיתי וכל השאר צריכים להמציא. מכניסים לחדר את זה שיצא. אומרים לו את המילה וכל אחד אומר את הפירוש שלו. הוא צריך לנחש מי צודק. אפשר לשחק את זה במפגש פורום.. אני ממש אהבתי את המשחק. וגם תמיד שאני מתווכחת עם אנשים על מילים שאני אומרת ולא מוכרות, אני הולכת למילון.להוכיח. במשפחה שלי צוחקים עלי - את והמילון שלך...
בזכות אהבה שלי למילים, הצלחתי להתגבר כימעט לחלוטין על הדיסלקציה שלי

p019

New member
אותיות

א. לא יפליא אותי אם יתברר שיש קשר בין מיקום האות לבין כמות השימוש בה. ב. יכול להיות שהסיבה שאת אוהבת את האותיות הנל זה כי הן מיוחדות? ז"א שלא משתמשים בהם ארבה?

Xylophone

New member
א. לא בטוח

T ו-S נמצאות אחרי Q ומשתמשים בהן יותר מ-Q. Q היא האות היחידה שלא בסוף שאני אוהבת. את S,T אני לא אוהבת. ב. כנראה כן. רוב האנשים לא אוהבים אותן והן נמצאות הרבה במילים לטיניות שגם אותן אנשים רגילים לא אוהבים.

Xylophone

New member
הן גם מיוחדות בצורתן

ZXV בעלי קצוות חדים ו-Q היא כמו O רק עם תוספת, שזה יותר מקורי. אני לא אוהבת אותיות מעוגלות. שמעתי פעם שאנשים מיניים אוהבים הכול מעוגל ואנשים אמיניים אוהבים הכול חד. ובמטאל, הרבה להקות מטאל משתמשות באותיות הללו בשמות לדוגמא Xasthur, Quorthon, Xzoriath, Xandria, Zyklon כול אלו שמות של להקות מטאל. ושימו לב שבלהקות פופ והיפ הופ אין שמות "מסובכים" כאלו.

p019

New member
סקראבס (מדים של בית חולים למי שלא יודע)

התחלתי לראות סקרבס ארבה אחרי שהתחילו לשדר את הסידרה כי הפירסומת שלה היתה כל כך נוראה - חשבתי שזו סדרה אקסטה מינית. כשבסוף השתחנעתי לראות אותה - זו סדרה כל כך חמודה, גם הקטעים המיניים הם בצחוק (יותר ירידה על הנושא). איך yes המטמתמים הללו הצליחו לייצר פרומו כל כך דפוק ולא קשור? (בלי ארבה מעמץ מסתבר :D) שאלה נוספת - למה את מתייחסת לעצמך מדי פעם בגוף שלישי?

inbardaf

New member
ואני ראיתי סקארב

כשהבת הקטנה שלי היתה מאושפזת בבית חולים. היא היתה בבידוד כי חשבו שזה מדבק, אז היה לנו חדר עם טלויזיה לעצמנו... הסדרה הזו העבירהלי טוב את הזמן. היא באמת מאוד מצחיקה ואוד קלילה. מסוג הסדרות שנחמד לראות, אבל לא הייתי משקיעה מאמץ מיוחד (או מתאכזבת כשלא יוצא לי) לגבי הפרומו - יש בסדרה לא מעט פרקים מיניים. ותמיד מנסים בפרומו ליצור המון סקס ואלימות. כמו שכבר אמרתי לך - סקס מוכר. גם סדרות טלויזיה... וזה הכי קל.

snoopytush

New member
שאלה טובה

אני מתייחסת אל עצמי בגוף שלישי מאז שאני עם פייסבוק. יש למעלה אפשרות לכתוב שורה ומופיעה המילה is אז אם אני אכתוב shira is זה בגוף שלישי. חוץ מזה יש בזה משהו כייפי זה כאילו אני מספרת על עצמי סיפור ומסתכלת על זה מהצד.

למעלה