סבב על מה חשבת???

m o r 1 0 2

New member
חח...אהבתיי../images/Emo9.gif....../images/Emo45.gif

איזה תמונותת יפותת
ס'מסוקס גון
טנקס=]] וחגית את צודקת בקשר למשפט

LIRONSH100

New member
טוב אני ינסה לא מבטיחה שזה יצא טוב...

ג'ון: היי תראו את השלט הזה! רי'צי: שוב פעם ג'ון תעשה לי ילד... תגידו ראיתם את המכנס הכסוף שלי? דייויד: לא לא ראיתי אותו רגע על איזה מכנס אתה מדבר? זה שעלי? זה שלי... רי'צי: דייב זה שלי! טיקו: רגע זה לא ג'ון תעשה לי ילד... זה תבואו כבר לישראל וג'ון תפסיק לעשן!

nogao10

New member
גדול ../images/Emo6.gif ../images/Emo127.gif

זה ממש חמוד!!!!!!! ממש הצחיק אותי..... רוצה לפתוח פינה כזאת או משהו? **************************************** ריצ'י: אתה נוסע ישר, מגיע לכיכר ופונה ימינה, זה הבית הרביעי משמאל...... לא, אני לא רוצה שתסתכל מה יש לי בארון דייב, פשוט תביא את זה וזהו.... דייב!!! ג'וווווווווןןןןןןןןןןןן, דייב מציק לי!!!
*************************************** אהבתי את המוטיב החוזר של המכנסיים הכסופים (רואים שאני לומדת ספרות, מה?)

LIRONSH100

New member
גם אני מנסה..

רי'צי: הבית של ג'ון זה... אה סליחה הארמון של סטפני זה ימינה ואז ישר ואז עוד פעם ימינה...

nogao10

New member
אווווווווץץץץץץץץץץ ../images/Emo13.gif הילדים של ג'ון

באמת שולטים בו, מה? טוב, איזה הורה לא נשלטת על ידי הילדים שלו? (לא משנה מה תגידו, ההורים שלכם עושים בשבילכם המון דברים שבצורה עקרונית הם אמורים לומר לא!!)

LIRONSH100

New member
יש לי עוד רעיון מה הוא יכול לחשוב...

רי'צי: ג'ון תגיד לדייב הוא עוד פעם גנב לי מכנס! ועוד זה שתכננתי ללבוש להופעה!

חחחח נוגהה! אהבתי את האקספויזציה בקטע שכתבת..

אח ספרות ספרות..... חחחחח אני מתה על ספרווותתת

shelly bongiovi

New member
מקווה שיצא לי נחמד!

דייב: אוףףף לא הסתדר לי השיער היום. אי אפשר פעם אחרת?! ריצ'י: דיי דייב תראה איזה מושלם אני היום הצלמת הבלונדה הזאתי אפילו מתחילה איתי..אממ אולי אני אקח אותה לדייט? ג'ון: תשתקו כברררררררר אני בפוזה המושלמת.. אם אני צוחק אני קורע אתכם אחר כך... טיקו: איזההה ילדים קטנים אתם.. מתי תתבגרו?! אוףףף איך יצא לי? נ.ב דרך אגב הקלסרים הישנים שלי של בונג' מלאים בשטויות האלה. על כל תמונה הייתי מציירת ענן ורושמת מחשבות. אני קוראת את זה היום ונשפכת מצחוק. אתם חייבים לראות את זה מתישהו...

nogao10

New member
יצא טוב!!!!

אני בעד לפתוח פינה כזאת....... *באמת, מזמן לא ראיתי תמונה של דייויד שהשיער שלו נראה מסודר.... אולי זה הקטע שלו??

LIRONSH100

New member
כן גם אני בעד פינה שבועית כזו...

ואני מנסה שוב מה עוד הם יכלו לחשוב... דייויד: ג'ון אתה והמכנסים שלך הם ממש צמודים! רי'צי:הפעם לקחת מג'ון מכנס? ג'ון: תלמד לא לקחת מאיתנו מכנסים דייב ואי שיצלמו כבר המכנסים האלה יותר מידי צמודות ואני מת להשתין כבר... טיקו: אוי לפעמים אני חושב שאני עובד עם חבורת נערים... תרגעו כבר נצטלם מהר וג'ון יוכל ללכת לשירותים...

למעלה