סבב על מה חשבת???

nogao10

New member
סבב על מה חשבת???

אוקיי, סבב תמונות עם נושא, כל פעם מישהו חושב על משהו..... אני נותנת תמונות ומה אני חשבת, אבל אני ממש אשמח אם תציעו גם רעיונות אם יש לכם..... אז נתחיל (אזהרה: מקבץ תמונות זה אינו לבעלי לב חלש, אם הינך מסתכן בלראות תמונות של ג'ון אנא שב ליד לחצן מצוקה) ג'ון: זה ציפור? ריצ'י: זה מטוס? יו: זה...... טיקו: סופרמן!!!! דיוויד: אוי, המכנסיים של סופרמן הזה פשוט לא ברמה של המכנסיים הסופר צמודים/כסופים שלי!

nogao10

New member
22

ג'ון: מהזווית...... מהזווית...... כן, אני באמת נראה יותר טוב מהזווית

nogao10

New member
המשך 2

דייויד: מהזווית.... מהזווית..... ובכל זאת אני נראה יותר טוב במכנסי כסף שלי, איזה מזל שגנבתי אותם לריצ'י! (אם אף אחד לא שם לב, לריצ'י יש את חוש לבוש החלש של הקבוצה)

nogao10

New member
4

ג'ון: אוקיי, אני בטח לא אראה טוב כשאני עושה פרצוף כזה..... אוף.... זה חסר סיכוי!! ריצ'י: שאף אחד לא יחשוב שאני לא יודע לעשות פרצופים!! האמת היא, שאני מתאמן עליהם במראה לפני כל הופעה! טיקו: היי, היא נראית כוסית!

nogao10

New member
5

אלק: מילא אוזניים, מילא בצד, אבל עגילים??? מגניב! דייויד: נראה לי שריצ'י מסתיר אותי.... כן.... לא..... אם זה ממשיך ככה מחר בלילה אני אגנוב לו מכנסיים!! ריצ'י: טוב, מי צריך לראות אותם, תראו אותי!! טיקו: אני חושב שמישהו התבלבל בין הבגדים שלי ושל ריצ'י, ממתי הוא מתלבש ככה?? ג'ון: חה! הם חשבו שאם הם ישימו לי אוזניים אני אראה רע...... הם לא הבינו שאני אף פעם לא נראה רע??

nogao10

New member
6

ג'ון: אוקיי, cheak this out, חלוק בית בצבע תכלת, כובע בצבע אדום, מטפחת בצבע סגול ועוד משהו בצורת נמר, חיוך מטומטם...... ובכל זאת אני נראה טוב!!!!!!

nogao10

New member
7

דייויד: לא ישנתי כל הלילה...... אני כל כך עייף..... המכנסיים הכסופות משכו כל כך הרבה בנות..... אולי אני אגנוב לריצ'י עוד בגדים..... ג'ון: טוב, די, הפעם בואו ננסה משהו אחר, ננסה לבדוק אם אני יכול להיות יותר מידי סקסי.... אמ..... לא, זה לא עובד!! ריצ'י: יו, תסתכלו עליי, אני מדגמן זומבי!! טיקו: כזאת חוכמה, כולם נראים כל כך להקת רוק, אני אהיה מיוחד..... אני אעשה משהו שאף פעם לא עשיתי..... אני אעשה פרוצוף חושב!!!

nogao10

New member
8

ג'ון: תראו, אני ארים יד ואעשה פרצוף חמוד כזה, וכל הבנות יצרחו ..... אוקיי..... זה לא ממש עובד....... אההה!!!! החולצה! שכחתי לפתוח את החולצה!!

nogao10

New member
9

ג'ון: כמה מוזר שריצ'י לבש ג'ינס היום?! הייתי בטוח שהחלטנו ללבוש דברים מטורפים ולבדוק אם אני בכל זאת סקסי..... אבל על מי אני עובד, כולנו יודעים את התשובה..... ריצ'י: שלא יגע בי יותר בחיים, הוא אומר לי "ריצ'י, בוא נהייה מטורפים היום, נלבש דברים..." ואז לוקח לי דברים מהארון, ולא סתם, את מה שרציתי ללבוש להופעה?? או, תראו איך היא מסתכלת עליי, ריצ'י, הקסם לא נאבד לך גם עם בגדים רגילים!!

nogao10

New member
10 ואחרון

אחרי כמה זמן....... ריצ'י: טוב, מי צריך את החברה האלה, שג'ון ישים לב, גם הגיטריסט שמתלבש מוזר יודע איך להיות סקסי............ אבל היה יכול להיות הרבה יותר סקסי עם המכנסיים הכסופים שלי.... איפה הם בכלל???

LIRONSH100

New member
ענק ממש אהבתי...

רק שג'ון לא חושב שהוא כזה סקסי... טוב יש לו עם מה לחשוב אבל בכל זאת הוא בן אז זה לא עובד לפעמים טוב... שאלו אותו באיזה רעיון על כמה שהוא סקסי והוא אמר "אני לא חושב שאני כזה סקסי..." אז המרעין אמר "אוי נו באמת ג'ון אתה יודע ש/אתה נראה מעולה אתה יודע מהאתה עושה לבנות (הם הראו לו תמונה שלו...) תסתכל מה חשבתה (אני לא זוכרת את המשפט המדיוק אבל הוא אמר משהו עם פאקינג...אם אני לא טועה זה אתה ניראה יותר מידי טוב פאקינג...) אז המשפטים שאת אמרת בקשר למה ג'וני חושב שהוא חושב שהוא סקסי לא ממש מתאימים... מה לעשות הבן אדם צנועה... או שהוא פשוט אוהב שמחמיאים לו ורצה קצת כממו שהבנות אוהבות... ניסה לסחות מחמאות...

nogao10

New member
מסכימה אבל.....

ראיתי גם את הראיון הזה (זה שהראו תמונה של ג'ון אם תהייה לו קרחת...) אבל אני לא עושה מחשבות שאולי הם באמת חשבו, פשוט יש לי המון תמונות של ג'ון שנראה לי שהוא ניסה לבדוק קצת יותר רחוק מתי סקסי הופך למגוחך, ועד עכשיו זה עדיין לא קרה.... ** את כל הנאמר בסבב תמונות יש לקחת בעירבון מוגבל, אלה לא ציטוטים, מחשבות או כל דבר אמיתי שקשור ללהקה, רק למוח המעוות שלי
(למשל, התמונה הנחמדה הזאת)

LIRONSH100

New member
נוגה כנסי שניה...

חברה שלי פשוט שאלה אותי כמה עלה לך האלבום...

LIRONSH100

New member
אה ונוגה...

שכחתי אולי תעשי פינה שובעית כזו של עשרה תמונות של "מה הם חשבו ש...." זה יכול להיות נחמד לא? ואני הבנתי את הרעיון שלך... פשוט הבהרה למי שלא מכיר את הרעיון הזה (וכן אני דיברתי על אותו רעיון שהראו אייך ג'ון יהיה עם קרחת.. ( פחות טוב אבל עדין....) אבל שג'וני לא יעיז לחשוב על זה...)

nogao10

New member
תשובה

(מדהים כמה אני כאן היום
) אז ככה: 1. 70 שקלים חדשים (אני עדיין בעצבים על איטיון שלא שולחים לארץ, זה עלה פחות, ומקבלים הופעה חייה של מייק ולוסט) 2. אני יכולה לנסות, אבל אני לא הבן אדם הכי מצחיק שאני מכירה, אז אני לא יכולה להתחייב........ אבל אם אהבת את זה, למה שלא תעשי את זה גם? אבל אני יכולה לומר שאני אעשה את זה שוב, וזה לא יהיה חד פעמי!!! הוא הבן אדם הכי מושלם שאני מכירה!!

LIRONSH100

New member
תודה אני ימסור לה...

ד"א יחסית זה זול... רק 70 ש"ח חשבתי שזה יהיה יותר ממאה לפחות... וסבבה אני ינסה אבל אני לרוב לא ממש מצחיקה... כאלו רק כשאני מועצבנת אל משהו ואני רוצה לפגוע בו אז אני יוטרדת עליו בצורה שאנשים פשוט מתפוצצים מצחוק למשל אמרתי משהו לאחת הפרחות שבכיתה שלי בכיתה ז' ועד עכשיו זוכרים לי את זה וקוראים לה ככה...

חחח אשכרה הוא בכל זאת נראה טוב!!

חחחחחחחח נוגהה מגניב לגמרייי חחחחח מצחיקולה!!

Black Balloon

New member
יש לי, יש לי!

ג'ון: כן כן, תודה, תודה... לעזאזל אני ממש חייב לשירותים... *ממשיך לחייך בחינניות* ריצ'י: יאי, כל הכבוד ג'ון. הצלחת להתאפק הפעם! טיקו: המ.. חבר'ה... ברח לי >< נו מה
תאשימו את הסטוריה.

למעלה