סבב היכרות

Yuval Y

New member
אל תמות לי... ../images/Emo12.gif

בהצלחה בבגרות, בחיים, ובכלל

LeeCooper69

New member
תודה ../images/Emo24.gif אני אצטרך את זה ../images/Emo13.gif

(אגב, חזרתי לBF שלי
) ייאי
חמוד.. הו א עבר לב"ש.

nir y agus

New member
לי היקר../images/Emo183.gif

הרי לך
ו|מתנה| ו
. הרי לך בונוס של
. ברוכ/ה הבאה לפורום

The God Within

New member
מקווה שאותי לא שכחתם ../images/Emo8.gif

אני (עוד מעט) בן 21 הומו בארון (או שלא - תלוי איך מסתכלים על זה) גר אי שם באיזור המרכז המאוכלס יתר על המידה

LeeCooper69

New member
בארון או שלא ../images/Emo35.gif

תסביר.... ואגב, אני מזמין אותך לגור אצלי במושב הלא מאוכלס בתנאי שאני אעבור למרכז המאוכלס יתר על המידה

The God Within

New member
הסבר

החברים הקרובים שלי יודעים עליי כך שבחלק הזה אני מחוץ לארון להורים שלי סיפרתי היה בלגאן שלם והם הכריחו אותי לחזור לארון (הם העדיפו להדחיק ואני העדפתי להשאר לגור בבית
) כך שפה זה לפי הגדרתך אם אנ יבארון או לא ושאר האנשים - אני לא מחצין את זה ומספר לכולם, אבל אני לא מכחיש את זה אני פשוט נמנע מלהכנס לשיחה בנושא הזה .... ככה שמי שרוצה לדעת יודע ומי שמעדיף לא לדעת לא ידע לעולם ובקשר למרכז המאוכלס יתר על המידה - אני לא התלוננתי רק ציננתי עובדה אני דווקא חושב שזה חיובי העודף איכלוס

nir y agus

New member
אלמוני../images/Emo183.gif

הרי לך
ו|מתנה| ו
. הרי לך בונוס של
. ברוכ/ה הבאה לפורום

The God Within

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אז אתה המארח של הפורום? נעים מאוד אני אקפוץ לבקר פה מידי פעם מבטיח להשאר מעודכן לא יודע עד כמה אני אכתוב בקביעות

FaithNoMore

New member
היי...

אני שירלי, בת 20, לסבית. מחוץ לארון. להורים שלי מאד קשה עם זה - לפעמים יש להם יציאות מפתיעות אבל לפעמים הם מזכירים לי בדיוק מה הם חושבים עלי ועל שכמותי. אני מבינה שלא קל להם ובכלל אף פעם לא בדיוק הסתדרנו ויש לנו מערכת יחסים מתוסבכת. אמא שלי טוענת שהיא בחיים לא תקבל את זה!!! את רוב התמיכה המשפחתית אני מקבלת מאחותי הגדולה והמקסימה (כמו גם בכול תחום אחר... מי אוהב אותך
קרציפלצת שלי
), אבל לצערי היא בת 31, נשואה וכבר מזמן לא גרה בבית ככה שלא תמיד יש לי מענה מיידי. יש לי חברה מדהימה, הבן אדם הכי נפלא ומקסים בעולם שאני אוהבת מאד מאד מאד והפכה את החיים שלי לכל כך הרבה יותר טובים ועזרה לי והיא מלאך משמיים!!!!
אחרי מערכות יחסים כושלות ושברון לב ממושך אני מרגישה שאני הכי ברת מזל בעולם. אין לי מושג מה עשיתי כל כך טוב שזה מגיע לי ולא נראה לי שהתרגלתי לרעיון עדיין (תסביכים שלי) אבל אני מעריצה ומוקירה ואוהבת אותה בכל ליבי ונשמתי! אנחנו ביחד 4 חודשים, אני לא יודעת אם זה הרבה או קצת אבל זה לא משנה לי כי אני כבר רואה את העתיד ביחד... אמן כן יהי רצון ובא לציון גואל וביסקווטים לרחל וקיש קיש קריאה. אגב, ההורים שלי (בעיקר אמא שלי) מאד אוהבים את נעמה (חברתי היקרה) כי אחרי הכל היא באמת בן אדם מ-ד-ה-י-ם, אבל מאד לא מרוצים שיש בנינו קשר רומנטי. ההורים שלה לעומת זאת (ובכלל כל מי שהכרתי מהמשפחה שלה) מקבלים אותה ותומכים בה ובמערכת היחסים שלנו. אנשים ממש מקסימים...
וואווו כמה אני מבלבלת בשכל! סליחה
בקיצור אני אשתדל לעדכן אתכם בכל מני סנריוז עם ההורים שלי במהלך הזמן בתקווה שהמצב ישתפר... אתם באמת אחלה אנשים ומאד התרשמתי מהפורום. בהצלחה בהכל

dolfe

New member
שלום.....

הממממממ אני לא חדש בתפוז אבל אף פעם לא ביקרתי בפורום הזה אז באו ננסה :) לא יודע מה לכתוב על עצמי

ת ה ל ה

New member
ברוכה הבאה שירלי../images/Emo140.gif

את נשמעת בן אדם מיוחד ונהדר, מקווה בשבילך שההורים שלך ישכילו לקבל אותך כמו שאת, ואנחנו בתהל"ה תמיד כאן ונשמח לעזור. כל טוב דליה

nir y agus

New member
שירלי../images/Emo183.gif

הרי לך
ו|מתנה| ו
. הרי לך בונוס של
. ברוכ/ה הבאה לפורום

../images/Emo11.gif אני ../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אני גלעד, בן 17 (עוד 3 ימים...) מפרדס חנה
אני חדש פה, וכתבתי קצת על עצמי ממש כאן האאאא.. וגם יש לי בלוג, אתם מוזמנים לקרוא (ולהגיב
)

ושוב אני..../images/Emo9.gif

אני מור בת 15 וחצי מהמרכז.. לא הכי מגדירה את עצמי.. אבל כעיקרון בי.. החברים יודעים.. ההורים לא... ועכשיו אני עוברת ביה"ס.. ולא הולכת לפרסם במיוחד.. ואמנע מלענות אם שואלים.. {מקום הומפובי במיוחד..}

nir y agus

New member
מור../images/Emo183.gif

ברוכה הבאה לפורומנו הקט
הרי לך
ובתוכו
הרי לך
יחד עם מנה מיוחדת של
. וולקאם לפורום

../images/Emo54.gifטוב אני לא ממש משתתף פה

אבל מציץ פה ושם קוראים לי רותם, בן 24 מק.מוצקין כרגע אני במילואים (היום חופש), מחפש עבודה וחיים. יש לי את הנסיך שאני מת עליו ההורים שלי לא ממש אוהדים לקטע ההומואי במילים עדינות אבל כרגע יש שקט תעשייתי בעיניין. וזהו בכללי

למעלה