סבב היכרות

Yuval Y

New member
שניכם מקסימים ../images/Emo24.gif

זה באמת מקסים לקרוא שאתם מקבלים את בנכם, ופשוט רוצים להיות מאושרים
נראה לי שגם הורי, בני ה-50 ומשהו היו רוצים נכדים. ואני רוצה להיות מאושר עם עצמי, וגם אמא שלי רוצה

נחמה

New member
../images/Emo141.gif

אהבתי את מה שכתבת, זיוה. אני מוכנה להצטרף למה שאמר בעלך. אני מרגישה ומאמינה שכשאנו אוהבים ורואים את כל יקירנו מאושרים, אנו מחייכים ותמיד נמשיך לחייך. ושימותו הקנאים.... סתתתתתתתתם

babushka

New member
../images/Emo140.gifסיפורך מאוד דומה לשלי זיוה../images/Emo13.gif

טוב לשמוע- שיש עוד משפחות כמונו- מאושרות ואיתנות - בכל מצב
בברכה בבושקה- נחמה

קוויני

New member
סבב הכרות

אני שמחה לראות שיש עוד משפחות פתוחות וחמות, המשאירות בחיקן האוהב את הילדים ומצרפות את בני-הזוג. רק השבוע הייתי במפגש של העמותה, שמעתי סיפורים ויצאתי עם מחנק בלב. לקחתי איתי את ההחלטה לדבר עם בני על התקופה של לפני, על מה שלא דיברנו מעולם. במפגש הבנתי לראשונה שחלק זה בחיי בני, חלק שהיה חסוי מאיתנו, מקפל בתוכו עולם שלם שחבל שלא נטלנו בו חלק. אני יודעת שנצליח. שבת שלום לכולם

nir y agus

New member
זיוה ובעלה../images/Emo183.gif

הרי לך
ו|מתנה| ו
. הרי לך בונוס של
. ברוכ/ה הבאה לפורום

nir y agus

New member
קוייני../images/Emo183.gif

הרי לך
ו|מתנה| ו
. הרי לך בונוס של
. ברוכ/ה הבאה לפורום

Yuval Y

New member
סבב היכרות ../images/Emo140.gif

יש לי הרושם שהגיע שוב הזמן שהאנשים שהגיעו, או הוותיקים יירשמו מעט על עצמם... ברוכים הבאים וברוכים הנמצאים
יובל

matanbu

New member
אממ טוב אני אתחיל

מתן, 17 בינואר (עוד מעט ! יאי !), הומולסבית מחוץ לארון כבר 3 שנים. אני לא ממש דוגלת בשיטה של לצאת מהארון (מדברת על עצמי בלבד כמובן) - כמו שאני לא יוצאת מארונות בנושאים אחרים בחיים, אבל לא נותנת אשליות סטרייטיות לאףאחד במקביל.
וזהו. הכל טוב. ואיתכם?

Yuval Y

New member
היי מתן ../images/Emo140.gif

לחיות את החיים מבלי להצהיר זו דרך טובה, גם לדעתי. מי שיבין יבין :}

sid2

New member
בוקר טוב ...רק על עצמי לספר ידעתי..

הי שמי אסי ... סידו זהו שמו של כלבי היקר בן 12 חולה מאוד וימיו ספורים , הוא היה אבן דרך בחיי 12 שנה ביחד החבר הכי טוב והכי נאמן שהיה לי אי פעם , אהבה תהורה מלך העולם ככה אני רואה אותו .חלק בלתי נפרד מקיומי שבקרוב ילך לעולמו . בן זוגי הגיע לארץ להתגורר איתי אדם מדהים . הורי לא מקבלים את העובדות אבל כנראה שזה חלק מתהליך הקבלה שלהם, מה לעשות. בן 33 . וחייב לצין שקבלו אותי ממש בחיבוק גדול לפורום הזה , לפחות ככה הרגשתי . לקחתי חלק בפעילויות תמיכה רבות פסיכודרמה וכו' וכו' זהו לפרטים נוספים מענינים אני כאן , אשמח . תודה לכולכם על עצם היותכם. נעים לי להכנס לכאן ולהיות חלק מהפורום הזה למרות שאין לי מוסג איל להשתמש בכל הפונקציות . יום טוב לכולם.

Yuval Y

New member
צהריים טובים, סיד ../images/Emo13.gif

כן, גם לי הייתה כלבה, והיא גם נחשבה לחלק מבני הבית... אתה נשמע בחור מאוד מעניין, ואני שמח שאתה כאן

nir y agus

New member
אסי../images/Emo183.gif

הרי לך
ו|מתנה| ו
. הרי לך בונוס של
. ברוכ/ה הבאה לפורום

nir y agus

New member
מתן היקרה../images/Emo183.gif

הרי לך
ו|מתנה| ו
. הרי לך בונוס של
. ברוכ/ה הבאה לפורום

Nirvana618

New member
שלום :)

שמי חסוי (עדיין בארון לכל הנוגע למשפחה) בת 20, מכפר סבא, לסבית היום גיליתי את הפורום, והתרשמתי :) שלום לכולם אז :)

nir y agus

New member
שם חסוי../images/Emo183.gif

הרי לך
ו|מתנה| ו
. הרי לך בונוס של
. ברוכ/ה הבאה לפורום

LeeCooper69

New member
אני מת על אלה ../images/Emo140.gif

אני לי, 15, מאופקים. מן הסתם הומו. עושה קצת גרפיקה, קצת תכנות, קצת צילום, קצת נגינה והרבה בגרויות השנה
תמונות שלי אפשר למצוא ב http://www.vampireflame.com/photos/me אני אשמח לדבר עם כולם באייסיקיו שלי: 170600744

למעלה