סבב הבדיחות השנתי

tamarhp

New member
בדיחה פסיכולוגית

מרצה לפסיכולוגיה מסביר איך אפשר לעצבן בן אדם, ואומר, "יש 3 סוגים של מצבים בהם אדם יכול להימצא." לצורך הדגמה הוא מרים שפופרת ומחייג למספר כלשהו. בחור עונה לטלפון והמרצה שואל אותו, "חיים בבית?" "זאת טעות", עונה הבחור ומנתק בכעס. המרצה מסביר, "מצב ראשון, הבחור כועס, אבל עדיין שולט על עצמו." המרצה מחייג שוב לאותו מספר, ושוב שואל את הבחור, "חיים בבית?" הבחור מעבר לקו מתחיל להתעצבן ואומר, "מה קרה, לך אין פה אדם בשם חיים, עזוב אותי כבר." המרצה מסביר לסטודנטים, "זה מצב עצבנות שני. הבחור מתחיל לצאת מדעתו." המרצה שוב מחייג לאותו המספר, ושואל, "חיים בבית?" הבחור מעבר לקו מתעצבן, מתחיל לצעוק, מקלל את המרצה ובסוף מנתק. מרצה מסביר לתלמידיו, "עכשיו ראינו איך האדם לא שולט על מעשיו ודיבורו. הוא נורא עצבני ולכן הוא איבד קשר עם המציאות." פתאום סטודנט אחד אומר, "יש עוד מצב אחד שלא הזכרת." המרצה המופתע אומר, "בבקשה בוא ותראה." הסטודנט מרים את השפופרת ומתקשר לאותו המספר, כשעונים לו הוא אומר, "שלום, קוראים לי חיים, מישהו התקשר ורצה אותי???" :)

בדיחה יהודית

ב"ה יהודי אחד עמד להשיא את בתו, אלא מה: לא היה לו כסף. חיפש דרכים, בדק אפשרויות, ניסה לגייס, ללוות, בקיצור עשה כל מה שניתן אבל לא הצליח לגייס כסף לחתונה. בצר לו, החליט לכתוב מכתב לאלוהים. "אלוהים, אני עומד להשיא את בתי ואין לי כסף לחתונה. בגלל הכסף החתונה תתבטל ובתי תשאר רווקה. אנא עזור לי! עשיתי כל מה שרק ניתן לעשות וכסף לא הצלחתי להביא. אני זקוק לחמישים אלף דולר לקיום החתונה והנדוניה. תודה". את המכתב שם במעטפה, הדביק בול ושלח בדואר. הדוור שמיין את המכתבים ראה מכתב לאלוהים. הסתכל על שם השולח והופתע לראות את השם של ידיד טוב שלו. חשב לעצמו: "מה קרה לו שהוא שולח מכתב לאלוהים???" החליט לפתוח ולראות במה מדובר. אחרי שסיים לקרוא, סגר את המעטפה והתקשר לדואר המרכזי לברר את הכתובת של רוטשילד. הוסיף כמה בולים ושלח את המכתב לרוטשילד. המזכירה של רוטשילד קיבלה את המכתב, אממה: מכתב לאלוהים היא לא פותחת. העבירה את המכתב סגור לרוטשילד, שראה "לאלוהים" והחליט לפתוח. רוטשילד קרא את המכתב והסיפור נגע ללבו. ביקש ממזכירתו לשלוח ארבעים אלף דולר ליהודי הזה. היהודי קיבל את הכסף, התרגש מאוד והצליח לערוך חתונה יפה. אחרי שנה, ביתו השנייה עמדה להתחתן ושוב ניסה לגייס כסף, ללוות, בקיצור עשה כל מה שניתן אבל לא הצליח לגייס כסף לחתונה. בצר לו, החליט לכתוב מכתב לאלוהים. שוב הדוור רואה מכתב לאלוהים מהידיד שלו. הוא כבר מבין שזה לבת השניה, שם עוד בולים ושולח לרוטשילד. המזכירה של רוטשילד קיבלה את המכתב, אממה: מכתב לאלוהים היא לא פותחת. העבירה את המכתב סגור לרוטשילד, שראה "לאלוהים" והחליט לפתוח: "אלוהים, תודה רבה על הכסף לחתונה של בתי משנה שעברה. אני עומד להשיא את בתי השנייה ואין לי כסף לחתונה. בגלל הכסף החתונה תתבטל ובתי תשאר רווקה. אנא עזור לי! עשיתי כל מה שרק ניתן לעשות וכסף לא הצלחתי להביא. אני זקוק לחמישים אלף דולר לקיום החתונה והנדוניה. תודה". "נ.ב. הפעם אל תעביר את הכסף דרך רוטשילד; הוא לקח 20% ! עמלה"

בדיחה לא ל- ../images/Emo68.gif בלבד !!!

ב"ה בלונדינית משתתפת במשחק "מיליונר". להלן השאלות: 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 הבלונדינית מדלגת על השאלה 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור הבלונדית פונה אל החבר הטלפוני 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר הבלונדית מבקשת חצי חצי. 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי הבלונדית מתייעצת בקהל 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453). 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מהפכת אוקטובר התרחשה בנובמבר. 4) שמו של המלך ג'ורג' השישי היה אלברט (ע"ש בעלה של המלכה ויקטוריה). הוא שינה את שמו בשנת 1936. 5) האיים הקנריים נקראים על שם כלב. שם האיים בלטינית הוא Insukaria Kanaria שפירושו "אי הכלבים". הסיבה היא מספרם הרב של כלבי פרא המאכלסים את האיים

חחחחחחח אני באמת לא הבנתי משו....

לא הבנתי מה מצחיק, כי ידעתי את ההתשובות לכל השאלות (חלק לא זכרתי ממש את התשובה אבל ידעתי שהתשובה זה לא מה שנראה) וחשבתי לעצמי שמי שחיבר את זה סתם סתום עד שהגעתי לסוף... כאילו, לפי זה - הבלונדינית יוצאת חכמה...

אוקי, בדיחה על בלונדיות:

אוקי, מנסים לבחון קבוצת בלונדיניות במתמתיקה. בוחרים נציגה והיא צריכה לענות על השאלות. שואלים אותה: חמש פחות שלוש? כמה זה? הבלונדינית עונה: אה... 10? אז הבוחן אומר: לא זה לא נכון! אז הבלונדיות צועקות:"עוד הזדמנות! עוד הזדמנות!" טוב, הבוחן שואל אותה:"כמה זה ארבע ועוד שש?" הבלונדינית אומרת: 20? אז הבלונדיניות אומרות: "עוד הזדמנות עוד הזדמנות!" הבוחן אומר לה:"ארבע ועוד ארבע? הבלונדינית אומרת: אהה... שמונה? הבלודיניות צועקות:"עוד הזדמנות עוד הזדמנות!" (אני בלונדינית אז, כל מה רשום בבדיחה הוא שקר וכזב פשוט רק רציתי לבדר את הפורום!!! שלא תבינו אותי לא נכון!!)

כמו שאמרתי אני שמחה שזה

מבדר!! אבל זה לא נכון!! זה לאו דווקא קשור לבלונדיניות, זו סתם סטיגמה שהדביקו על בלונדיניות....

r3fl3ct10n

New member
סתם שתדעו

הבדיחה הזאת-היא קרתה במציאות איש אחד כתב מכתב לאלוקים שאין לו מה לאכול ושהמצב קשה והעובדי דואר פתחו ואספו לו כסף ובסוף אחרי שנגמר לו הכסף הוא שלח שוב מכתב לאלוקים וכתב לו שישלח לו שוב כסף אבל הפעם לא דרך הדואר כי הם גנבים ולקחו לו מאה שקל... תאמינו או לא-זה קרה...

הנה בדיחה!!! שד"א קרעה אותי!

ילד מספר לאימו:הצלחתי לכתוב את השם הפרטי שלי רק עם ארבע שגיאות כתיב!!! אימו אומרת: אבל חמודי קוראים לך נח...

הנה משהו טוב!!!

איך בדיוק נקבע הציון שלכם בבחינת הגמר: • בהיסטוריה - כל תלמיד מקבל את הציון שהיה לו בשנה שעברה. • במשפטים - כל תלמיד נדרש לשכנע את המורה שמגיע לו טוב מאוד. • בהתעמלות - כל תלמיד מקבל טוב מאוד. • בפילוסופיה - איך תגדיר ציון? • במדעי המחשב - הציון נקבע באמצעות מחולל מספרים אקראיים. • בסטטיסטיקה - הציונים מתפלגים בהתאם לעקומה הנורמלית. • בפסיכולוגיה - כל תלמיד יוצר כתם דיו במחברת הבחינה, המורה מביט בכתם ונותן את הציון הראשון שעולה בדעתו.

חחחחחחח גמני!!!!

אני נראה לי יקבל 50... המורה שלחה לי מכתב הביתה שהשתתפתי רק ב-10 שעורים מתוך-22............... זה פסדר תמר את לא לבד!!!!!
[מעניין מה אמא תגיד על זה......
]

יש לי רעיון:

נקרא לה ביחד. שלוש ארבע ו...:
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
עוד פעם... שלוש ארבע ו...:
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שכולם יקראו לה!!!!!!!!!!!!!!!!

אמא שלנו הלכה לאיבוד!!!!!!!!!!!!! בנים- אתם תגידו אמא ככה- א-מ-א-! בנות- אתן תקראנה לה ככה- אמא..... [מוכר?!?!?!
]

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

אמאאאאאאאאאאאאא איבדתי את אמא, אמא שלי איבדתי את אמאאאאא!! (של ציפי שביט)

למעלה