אני מנסה לשפר את הסביבה בעזרת הדיבור. אני נלחם בעולם כי העולם מנסה לכפות עליי כיעור ואני מנסה להישאר מיוחד. אני אוהב מאוד את המטפלת שהייתה לי פעם ולא רוצה אתי קשר. אני משוחח עם חברים על דברים שאוהבים לעשות ושמיטיבים אתם כדי להביע אהבה ולחזק את החברות. אני חושב שבהיגיון כששופט או שוטר שואל שאלה אפשר לתת לו להחליט למה הוא מאמין במקום לענות, וזה מונע אי הבנות לא כדאיות. לא רצוי לדבר עם טיפשים, ואני חושב שרוב האנשים בעולם טובים אבל חומרניים וטיפשים. אני אוהב דברים מעניינים ויפים. אני בסך הכול אדם שמח. אני שמח שאני יכול ליצור קשרים מסוימים. אני משתדל שלא לדבר רעות על אנשים, אלא להתייחס לכל אחד באופן רוחני ומקבל ככל שאפשר ולהעיר לו על התנהגותו בהיגיון ובהסברים במקום לריב אתו. כמובן, לפעמים צריך לאיים בתלונה. תמיד האמנתי מאוד בכוח הדיבור, אבל אני יודע שגם המעשים חשובים מאוד. פעם הייתי עושה קולות ונשיפות שעניינו אותי ולא ידעתי שהם לא נעימים לאנשים, ולכן הגעתי למכות עם אנשים בכפר וחבל. עכשיו שאני עדין כמו בעבר הרחוק ולא מפחיד, הרבה יותר טוב לי כאן. המטפלת שהייתה לי לפני שלושים שנה היא האדם שהכי אהבתי ואוהב בחיים, ולכן אני מנסה לבטא את אהבתי אליה בחברויות עם אנשים אחרים.