סבא, איש יקר שכמותך

סבא, איש יקר שכמותך

סיימתי עכשיו שיחה איתך ועם סבתא. איך ששמעת את קולי אמרת שעשיתי לך את היום, ועד לשיחה הזו שלנו היום ישבת מיום ראשון ושיחזרת את השיחה שלנו כי לדבריך, בשבילי אתה חי. אני הדבר הטוב היחידי ש נותר לך בחיים הללו. כמה פעמים ניסיתי להסביר.. לגרום לך לראות.. לאהוב את החיים האלו בשבלך. תסתכל, יש לך אישה נהדרת שתומכת בך כבר 40 שנה, משפחה, לא גדולה אומנם, אך שאוהבת אותך ואת סבתא הרבה מעבר לאהבה שניתן להסביר במילים. אתם יוצאים המון לטייל בארץ ובעולם כולו. תסתכל על זה! לא על כמה החיים לא מפסיקים "לדפוק" אותך.. אם אנסה להתחיל למנות את המעלות שלך לא אסיים. רק דבר אחד מפריע לי. הינך מתעקש להתסכל רק חצי הכוס הריקה. על מה שאין במקום על מה שיש. לא מנסה לשפוט חלילה. יודעת שחייך לא קלים כלל וכלל. ובכל זאת, לאן יביא אותך אם תמשיך לראות שחורות? סיפרת לי עכשיו שחודש הבא אתה נכנס לניתוח. אותו הניתוח בפעם הרביעית. את כל הניתוחים/ אישפוזים/ בדיקות לא פשוטות עברתי איתך. נשארתי איתך בלילותיך הקשים ביותר בחדר חשוך בבית החולים. אני זוכרת כל שיחה ושיחה שהייתה לנו שם. זוכרת בדיוק כמה לא קל היה לך הן פיזית והן נפשית, אבל תמיד הייתה בך רוח לחימה שהדהימה אותי. עברת את כל אלו בגבורה סבא'לה שלי. אני מבינה שאתה מיואש מבתי החולים, אך אני איתך כאן, כמות תמיד- לידך. לא עוזבת סבא יקר שלי. אל תתייאש עכשיו. לא עכשיו.. אני מצטערת, אבל אני כועסת עליך. יכול מאוד להיות שלא בצדק, אבל אני עדיין כועסת. מילותיך עדיין מהדהדות לי בראש. "הלוואי ואלך לישון הלילה ולא אקום.." איך אתה יכול?! אתה הבטחת! הבטחת להלחם עד טיפת כוחך האחרונה בכדי לראות אותי מתגייסת, נכנסת לאוניברסיטה וכמובן שאיפתך הגדולה ביותר לראות אותי מתחתנת. לא חשוב שהסברתי לך שאני ממש לא מצליחה לחשוב על חתונה ממרומי 17 שנות חיי. סבא, עברנו כל כך הרבה. נעבור גם את זה. אל תרים ידיים עכשיו. יש לך עוד כל כך הרבה לראות ולחוות. יש לנו עוד כל כך הרבה דברים לעשות יחד. עוד כל כך הרבה טיולים לאורך הים. אל תוותר. לא עכשיו.. אני אוהבת אותך סבא'לה שלי.

ה מוזה

New member
../images/Emo41.gif

עץ הכוכבים
- לייב מורגנטוי - לסבי ישנה חצר ועץ אחד נפלא בה אין כמוהו בעולם כך אומר לי סבא לא פירות עליו צומחים כי הרי ממילא הפירות סופם לרקוב מי צריך את אלה זהו עץ של כוכבים מאירי עיניים שם צומחים הם וגדלים כמו על השמים כשמראים לו תפוחים כל תפוח דוב הוא הוא מראה את כוכביו ואומר מה טובו הוא אוסף את כוכביו ויורד העירה ביריד למכור אותם עשרה בלירה בואו, בואו אנשים זוהי שעת הכושר כוכבים תקנו בזול ותזכו באושר וקהל גדול סביבו צוחק ומתבדח סבא למה לא תמכור גם חצי ירח וכולם קונים חוטפים גזר צנון ואורז אבל חופן כוכבים לא תודה אין צורך מסתכל בהם הסב ונפשו נרגשת עיניהן ודאי עיוורות ואוזנם חרשת הביתה שב הוא עם סלו בלא טיפה של עצב האוצר נשאר אצלו ואצלם הכסף לסבי ישנה חצר ועץ אחד נפלא בה אין כמוהו בעולם כך אומר לי סבא ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ את היא העץ הנטוע בחצר ליבו של סבך

למעלה