סאנדא

• פותח הנושא rnip
  • פורסם בתאריך

rnip

New member
סאנדא

אני מעוניין לקבל מידע לגבי שיטת לחימה זו, וכמו כן האם יש אימונים בסאנדא באיזור תל אביב? אשמח לקבל פרטים והמלצות. תודה.

MidNight Flame

New member
סאן דה אתה מתכוון... גמל שלמה 8 צעד

8 צעדים. רק החבר של חנן מלמד את זה... משו זאירה, שכחתי את שמו הפרטי נדמה לי שהוא אכן מלמד את זה בת"א, בדוק ברשימת המורים.

eladי

New member
אני לא בטוח שזו הכוונה

"סאן-דה" פירושו בסינית גם "קרב חפשי" (כמו קומיטה ביפאנית). זוהי צורת הקרב הספורטיבית המקובלת בסין מזה שנים רבות (כמו באגרוף התאלינדי) שעברה תהליך של "ספורטיזציה" במאה ה 20, ומיסוד של חוקים. כיום מדובר בצורת קיק בוקס - מגע מלא הנהוגה בסין (ומתפתחת בעולם), המתיר גם הפלות ובריחים ושאר דברים, כך שהקרבות די "עשירים" ודינאמיים.

MidNight Flame

New member
ממממ... גם זו אפשרות,

עד כמה שאני יודע גמל שלמה סאן דה הכוונה גמל שלמה 8 צעדים ומכאן התשובה שלי, אבל... חידשת לי

Lagrangian

New member
לדעתי הוא חזר לשם permenantly

הבילוי הנעים אמור היה להיות פה..

fa jing

New member
אם לא היו שמים לו

כל כך הרבה רגליים אולי הוא עוד היה נשאר איתנו. חנן

crane

New member
חנן, אל תהיה טיזר

אם בחרת להעלות את הסוגיה, שתף אותנו בבקשה

fa jing

New member
אה.....

כחברו של מיכה עוד מההיכרות עימו בסין וכחבר וקולגה בתחום אמנויות הלחימה. אני מכיר את סיפורו האישי של מיכה מסין דרך חזרתו ארצה ועד לעזיבתו את הארץ חזרה לשאנגחאי. מיכה לא מינה אותי לסנגורו ולכן לא אוכל לשתף את האנשים בפרטים המלאים של העניינים. כל מה שאני יכול לומר זה שלמיכה לא היה קל וכמה ח'ברה עם המילה בתחום בארץ שמו לו קצת רגליים מסיבות לא כל כך ברורות או מנומקות עניינית, אני חושב שהחשש מתחרות היתה אחת הסיבות. כמובן שלפי דעתי שהובאה בפניו של מיכה הוא גם עשה לא מעט טעויות אסטרטגיות וביחסי ציבור. בכל אופן חבל אבל זה מה שיש העיקר שטוב לו. חנן

מיכה הוא איש נפלא!!

מההיכרות הקצרה שהיתה לי איתו בתור תלמיד שלו במכללת רידמן הראתה לי שמדובר באדם נפלא. היה לי ממש כיף ללמוד ממנו ולראות עוד צדדים של אומנויות אחרות. הוא מאוד נחמד ומשעשע ורציני מאוד צנוע ואחד היחידים שגרם לי לקום ממש מוקדם בבוקר כדי להגיע לשיעור שלו שהיה כיף כל פעם מחדש. באמת לא הבנתי למה הוא הפסיק אבל אני יודע שזה הפסד גדול של מורה מעולה שיכול היה לתרום הרבה מאוד. אני מאחל לו בהצלחה איפה שהוא נמצא
.

שמו לו רגל?

כמה כבר אפשר לשים רגליים למי שבא להעביר שיעור בפארק הירקון?

fa jing

New member
כבר אמרתי איני סנגורו

אם באמת מעניין אותך מידע כללי על הנושא פנה במסרים. חנן

fa jing

New member
../images/Emo41.gifבעניינו של מיכה זעירא

כמה אנשים פנו אליי במערכת המסרים לקבל מידע אודות המקרה. רוב השאלות נוגעות לענייני רכילות סתם, איני מתכוון לדון ברכילות או בסוגיה הזו. למי שיהיו שאלות ענייניות יקבל תשובות ענייניות (אם אוכל), מי שמתעניין ברכילות שישכח מזה. חנן

imgor

New member
זה לא סגנון

אלה תחרות בקרבות בספורט האו-שו- בניגוד לתחרות בתבניות שנקראת טאו לו (TAO LU). השם סאן דא איננו נכון ויש להשתמש בשם סן שואו- SANSHOU. בהתאחדות או-שו (קונג-פו) בישראל שהיא הגוף הרשמי המייצג ספורט האו-שו ישנם אימונים בסן שואו. לפרטים תוכל לפנות אלי, אשמח לעזור לך. משה

imgor

New member
שכחתי להוסיף - ספורטאי

ההתאחדות זכו בהישגים רבים בתחרויות סן שואו באליפויות אירופה והעולם, כןלל מדליית ארד באליפות העולם. משה

למעלה