סאב זירו אני כוסעת!

darkest

New member
סאב זירו אני כוסעת!

מה השטות הזו לתקוף ישראלי, ועוד אחד שתוקף איתנו רוב הזמן!! אתם לא מבינים שאסור בשום מחיר להרוס את האחדות שלנו כאן?! הייתם נותנים לי לדבר איתו! מישל, דניאל? חלאס , תלמדו לבלוע את הגאווה שצריך

darkest

New member
החל מיום שבת

אני יודעת שאתה מת שאלך.... עוד קצת

GM Alon

New member
מה פתאום D=

את המוח מאחורי ההתקפות של הישראלים פשוט אמרו לי שכבר הלכת ותחזרי שבוע הבא

darkest

New member
תראי....

זה שאני כותבת מהר ובטעות מתפלק לי כוסעת במקום כועסת זה דבר אחד... זה שאת לא מצליחה עם המוח לעשות אסוציאציות....זו כבר בעיה...

רוני1237

New member
תראי 2

זה שאת מטומטמת חסרת חוש הומור ורצינית יותר מידי זה לא אומר שאני גם. את חושבת שהמוח שלי קטן כמו שלך ? אפילו מישהו בלי מוח יבין שהיתכוונת לירשום כועסת ולא כוסעת

yogev678

New member
ניסה את אפילו לא יודעת מה קורה פה

וכבר דיברנו איתם והם המשיכו לתקוף אנשים מהברית שלנו..

m a d m a n 1

New member
ניסה

תראי הם השלוחה שלי שתי המדינות האלו הם לא התנהגו כשורה ותקפו ישראלים אז מישל בא אליי ואמר לי שהם תקפו אותם ובלה בלה בלה קיצר יש להם אישור לתקוף אותם. את האחדות בין הישראלים זה הם שהרסו והם צריכים לקבל תעונש על זה המקרה הזה קרה לפני כמה זמן לא מבין מה פתאום הוא עכשיו מפרסם את זה אבל לא משנה ותחשבי שהמדיה שלך הייתה מותקפת והיו לוקחים לך 7 אלף אדמה והרבה כוח לא היית רוצה להחזיר להם? אז חלאס ניסה היית עושה אותו דבר וחוץ מיזה אני חושב שמי שתוקף ישראלים לא רק מגיע לו שאותם אנשים יחזירו לו אלה כול הישראלים תודה יום טוב ופרישה מהנה :)

למעלה