סאבלימינל

RunNGun

New member
בקשר לכתבה הזאת

סאבלימינל הוא ראפר ענק וכך גם בוייאקה, וסאב בדיסק לא שר הרבה שירים קשוחים של THUGS אלא דווקא שירי אגו נוסח "רזומה" או "מTA לLA". בוייאקה Rulez ובגדול, ואגב אני מציע שאדון דודו כהן ישמע למשל את הבכיינים בן ארצי ובועז שרעבי או עמיר בניון שנשמע בכל שיר שלו כאילו דרכו עליו בביצפר. ואם לדעתו בוייאקה זה זבל אז שילך וישמע יהודית רביץ.

*בובה*

New member
בוריס אח שלי תבין רגע...

אני אומנם לא תופסת מסאב אל אבל בתאכלס אני תופסת ממנו אכושרמוטה בסצינת ההיפ הופ בישראל-בעיני הוא גאון! וזה שאני מעריכה אותו מעל ואפילו מעבר זה ממש ממש ממש לא מונע ממני מלשמוע דברים אחרים אז רד מזה. ותקשיבו כולכם רגע ואני יספר לכם סיפורון-אמא שלי היא הבנאדם האחרון שתמע מוזיקה שחורה והיא גם דיברה בידיוק כמו האבא האידיוט הזה עד שאמרתי לה "תשתקי ותקשיבי למילים" היא לא הפסיקה לדבר...והיום היא אפילו שומעת טי אן
! אז תאמין לי שאם האבא הזה ב-א-מ-ת היה מקשיב לדיסק הוא היה מבין שהוא כותב שטויות!

*בובה*

New member
ההודעה הנכונה...

אני אומנם לא תופסת מסאב אלוהים אבל בתאכלס אני תופסת ממנו בסצינת ההיפ הופ בישראל-בעיני הוא גאון! וזה שאני מעריכה אותו מעל ואפילו מעבר זה ממש ממש ממש לא מונע ממני מלשמוע דברים אחרים אז רד מזה. ותקשיבו כולכם רגע ואני יספר לכם סיפורון-אמא שלי היא הבנאדם האחרון שתמע מוזיקה שחורה והיא גם דיברה בידיוק כמו האבא האידיוט הזה עד שאמרתי לה "תשתקי ותקשיבי למילים" היא לא הפסיקה לדבר...והיום היא אפילו שומעת טי אן ! אז תאמין לי שאם האבא הזה ב-א-מ-ת היה מקשיב לדיסק הוא היה מבין שהוא כותב שטויות!

Mc chameleon

New member
איזה חוצפה!!!!!!!!1../images/Emo46.gif

אוווווך! זה כל כך מעצבן!!! האיש פשוט לא יודע על מה הוא מדבר! אני מבינה למה הוא כותב ככה הוא מהסוג אנשים שאני שונאת, שמבקרים דברים בלי בכלל שהם מבינים ובכלל השיטחיות שלו, זה מה השמבוגרים לא מבינים שכדי להיות זמר מוכשר לא צריך רק קול יפה ומוזיקה רגועה! צריך מסר, כשרון כתיבה, הפקה וזה בדיוק מה שיש לסאב!!! אוווווף זה כל כך מעצבן כמו שיש ילדים בשכבה שלי שחושבים שראפ זה סתם התלהבות וסאב לא מבין שום דבר מהחיים שלו, ובטח שלא אני... בכל מקרה מה שאני למדתי כבר ממזמן שעם אנשים כאלו פשוט לא שווה להתווכח בכלל ואין מה לעשות כי הם תקועים בדעות שלהם, ורואים שהוא בנאדם ישן. בקיצור אין מה לעשות זה היה אמור להיות ברור שיהיה מישהו שיבוא ויקטול את הכל אבל אל תשכחו את כל הביקורות הטובות והכתבות שדחפו ושיבחו את ההיפ הופ הישראלי! ומוזיקה השחורה בכלל... אלינור

volatile

New member
חברה...

למה לקחת ברצינות קשקשן כזה... יש לו כמה נקודות טובות אבל בגלל חוסר ההבנה שלו בהיפ-הופ חבל לדבר עליו, בקשר לסאב... הבן אדם מוכשר לדעתי... ובינתיים לא ראיתי הרבה שעולים עליו... אלכס, תעלה על במה עם חומר שלך או שאל תדבר... באמת מעצבן אותי לשמוע אנשים אומרים איך לעשות ומה... תעשו בעצמכם אם אתם חושבים שזה לא טוב... פלג.

סבבה

יש סיכוי שאני אעלה בסוכות לאופן מייק , תראה תשפוט וחוצמזה אני לא חייב ליהיות מומחה בעשיית מוזיקה כדי לשפוט מוזיקה אלוהים נתן לי את היכולת להבחין בין טוב לרע... Alex

kodgirl

New member
אפשר לראות את זה גם בצורה אחר

ככה רואה בנאדם שלא עמוק בסצינה - את ההיפ הופ הישראלי, על האומנים לקחת זאת כביקורת בונה ולהשתפר.

babe10

New member
מתוקה, כנראה שלא הבנת את משמעות

המונח ביקורת בונה. לקרוא לאמן או לכל אדם זבלון זה לא ביקורת בונה. זה העלבה לשמה. וכל המשמעות של הסגנון הזה היא לשיר מהקישקעס את מה שיושב על הלב, או את מה שעובר בראש באותו רגע נתון ולא משנה מה החומרים שגרמו לזה. זה החופש להגיד מה שבא לך מתי שבא לך. איפה אפשר להשתפר פה? לשיר מה שהוד טמבליותו רוצה לשמוע?...

kodgirl

New member
אוקיי אני גם לא מסכימה איתו

אבל זה לא אומר שהוא טמבל רק כי הוא לא חושב כמונו. לקרוא לו זבלון זה תוצר של מחשבה שנוצרה מהחומר שסאב עשה. שוב אני חושבת שזה חומר טוב אבל אני אוהבת ה.י.פ ה.ו.פ. הוא לא וככה סאב נראה מהצד. זאת כן ביקורת בונה. שהרי אותו עיתונאי הוא בדיוק כמו אותם ראפרים - צריך להיות חכמים ולהסתכל מעבר לקללות...

BIGO-G

New member
לא ביקורת בהתאם בכלל לא

בנאדם שקורא למישהו זבלון צוחק על השם הפרטי שלו בא במלא זילזול מעצבן, "שטן המוות ושלל הדברים" כולה שמוק בן 52 אין מה לתפוס ממנו יותר מדי אבל צריך להגיב לו מלא אינטרסים הבנאדם הזה, חבל שהוא לא יודע לכתוב ביקורת.

babe10

New member
תגידו מה יהיה?

יאללה, הבנאדם הפליץ כמה שטויות לאויר במסוה של הבנה במוסיקה, ותראו איזו במה אנחנו נותנים לו.. לא מגיע לו כזה פרסום. לא מגיעה לו כזו התיחסות נרחבת. אתם יודעים שאני אוהבת הקבלות מעולמות שלא קשורים לכלום.. אז - אם מחר מישהו יכנס למאדמן ויגיד שהבגדים שם לא מחמיאים לאף אחד, ולא מכבדים את מי שלובש אותם (חס וחלילה, אני לא חושבת ככה, זה רק לשם הדוגמה) וכל הסגנון הזה משחית את הנוער - ויתן לדוגמא את בוטיק הקטקטים בביאליק או את אופנת שושנה אז מישהו בכלל יתייחס? מישהו יטרח לנסות לשנות את הליין? יאללה. בזבזנו עליו מספיק זמן, אנרגיות ומקום פה בפורום. יש כל כך הרבה דברים הרבה יותר חשובים מאיזה מתיימר שחושב שהוא חכם. העולם מתפרק, עוד שנה נסגרת. צריך להסתכל פנימה לחפש מה עושה לנו טוב ולדבוק בו. אין לנו יותר מדי זמן כדי לבזבז אותו על דברים שגורמים לאנרגיות שליליות. חבל. PEACE!!!!

למעלה