אני אסביר לך.
כשבנאדם בא ומביע דעה שהיא דעה אובייקטיבית אין לי בעיה לשמוע אותה, גם אם לא לקבל אותה. אבל לבוא ולצאת בהכרזות כאלה שכל הראפרים וסאב ובוייאקה בראשם, עושים שירי זבל או שהם עצמם זבלונים, כי הוא שמע אולי שניים שלושה שירים שהוא לא אהב, זה מגעיל. לבוא בגישה שהוא יודע מי האמנים האמיתיים (בן ארצי... נו באמת.) ומי שעושה משהו שונה לקרוא לו זבל. זה מקומם. שיבדוק למה הבן שלו מתנהג כמו שהוא מתנהג (אם במקרה הזה הוא כן אובייקטיבי) ומי חינך אותו... נתקלתי בסצינה בהמון אנשים. את חלקם אהבתי פחות, את חלקם אהבתי יותר, פגשתי כמה אנשים מדהימים, שלומדים בבתי ספר למחוננים, שמתעניינים במחשבים, שאוהבים בעלי חיים, פעילים בחברה, מבינים בפוליטיקה ועוד. ולבוא בהכרזה מטופשת כזו על כך שכל מי ששומע ויוצר את הסגנון הזה הם סוג של פושטקים רדודים זה מגעיל ומטומטם. יש המון אנשים שבין יתר העיסוקים שלהם אוהבים גם לשמוע ראפ. אז האמירה שלו מקוממת. כולם פה כבר יודעים שאני שונאת אנשים סטיגמטיים. שיבדוק איך הוא חינך את הבן שלו לפני שהוא בא ומאשים דיסקים בהרס הנפש התמימה שלו. נו באמת. ובלי קשר - מאסתי כבר בכל האנשים שכל כך שונאים את הסגנון הזה אבל טורחים לכתוב עליו מאמרים. לא מתאים לו שלא יקשיב. יש לו בעיה עם זה שהבן שלו מקשיב לזה שיפתור את זה בבית. שלא יבלבל לנו את המח בכל ה"עובדות" שלו..