סאבלימינל

BoR|S

New member
תגובה...

כן סאב לא אלוהים, ולדעתי גם לא ממש מתקרב אליו. דבר שני, חי מיום ליום באמת אחד השירים הכי טובים ששמעתי בהיפ הופ הישראלי. דבר שלישי, את מא´ ועד ת´ כתב ש"י חדד, סאב עשה רק את הפזמון. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

m.n

New member
אז כבוד לש"י חדד

ואני רק הבאתי דוגמא אתה לא חייב להתווכח איתי על כל דבר!!!!

גאון הוא לא....

מה גאוני בו? בחי מיום ליום הוא נותן רמזים קלושים ויש המון משפטים שנראים כאילו נכתבו בשביל החרוז , רוסיות צורחות בלאט מה קשור??? רוצה שאני אכתוב משהו בסגנון א´ עד ת´?? לא מורכב במיוחד תני לי יומיים אני עושה משהו כזה ואגב זה של ש"י לא של סאב.... אה עוד משהו שרציתי לציין , ממש ממש חבל שהראפ בארץ מצליח לפרוץ רק דרך ליריקס שטחיים ושירים שכל המטרה שלהם זה רק להישמע טוב - דוגמת קונטרא דיכאון. Alex

BoR|S

New member
מסכים עם רוב הדברים...

אהה כן, קונטרא דיכאון בהחלט שיר חרא. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

m.n

New member
אתה יודע מה?

קח אתגר! אני רוצה ליום ראשון שיר מא´ ועד ת´ גרסת Alex מתאים? חוץ מזה ברור שיש ליריקס שטחיים ואפילו מפגרים ברמה אבל הם קצביים ועושים טוב על הנשמה וזה מה שחשוב למרות שאני לא יכולה לקרוא לאף שיר של סאבלימינל שטחי! גם אם פה ושם יוצא לו חרוז דפוק הוא מכפר עליו בחרוזים אחרים שאני בתור לא מומחית גדולה בכתיבת שירים נדהמת מהם!

לקחתי את האתגר!

ואני בניגוד לש"י אשתמש בקישורים מילוליים (לא כמו שהוא כתב משפטים ללא שום קשר) אני לא יודע אם זה יצא מבריק במיוחד אבל כל המטרה של זה רק להוכיח שזה לא כל כך מורכב.... איזה חרוזים גאוניים יש אצל סאב? תתתני דוגמאות, כי לא מצאתי אצלו בחי מיום ליום יותר מכמה שורות טובות בודדות. Alex - שלא אוהב את חי מיום ליום וחושב שזה סתם שיר ממסוחרא

m.n

New member
סבבה!

יו אני חי לי מיום ליום תשאל אותי לאן הגענו לשום מקום חי במדינה בלי שלום כולם טובעים בתוך חלום נופלים ולא רואים סוף לתהום אני כלוא בתוך צינוק לבוש מדים ירוקים שומר על עם שיורק לי בפנים שדות הפרחים בתל אביב הפכו לג´ונגל מבטון והחזק יותר שורד נכון זה העקרון גאוני או לא?! שלא לדבר על השילוב של הכל עם המנגינה..... ומה עם: היה עבר,היה עתיד הכל נגמר הווה הצהיר סופו של הוד וההדר פה פתחנו פתח שיביא ת´פתרון פחד מוות כמו פרח ביומו האחרון עד מתי, נראה את התמונה של משטרה בשכונה אלוהיי...תראה לי את הדרך לגמור את השנה מרינה- שחושבת שלא משנה מה כולם יחשבו סאבלימינל הוא גאון!

מה גאוני בזה?

אני חי מיום ליום - אהבתי דווקא את הקונספט של השיר חי בלי מדינה בלי שלום - DAAAAAA פשוט גאוני כולם טובעים בתוך חלום?! - רמז מאוד קלוש נופלים ולא רואים סוף לתהום - מה קשור???? דווקא את השורה עם הצינוק די אהבתי אני לא רואה את הגאוניות בכך שהוא אואמר דברים מובנים מאליו - לפחות בשבילי... היה עבר,היה עתיד הכל נגמר הווה הצהיר סופו של הוד וההדר פה פתחנו פתח שיביא ת´פתרון פחד מוות כמו פרח ביומו האחרון תסבירי לי את זה כי לא הבנתי כלום! אלה סתם נראות לי כמו שורות בלי קשר אחת לשניה.... נראה את התמונה של משטרה בשכונה אלוהיי...תראה לי את הדרך לגמור את השנה די אני בכלל לא רוצה לדבר על השיר הזה , כבר מיצינו פשוט שיר גרוע... לקחתי על עצמי את האתגר ואני אכתוב שיר פוליטטי בסגנון מא´ עד ת´ עם קישורים עם משחקי מיילים ביומיים.... Alex

m.n

New member
אני משתגעעעעעת!

למה אתה חייב לנתח כל פסיק בשירים שלו?! תודה שבככליות יחד עם הקצב והכל השירים נשמעים חזקים ומעולים אז למה להיות קטנוני?

kodgirl

New member
אז תשתגעעעעעי!

ככה זה בראפ, בניגוד לבריטני לדברים יש משמעות. במיוחד אם אתה מציג את עצמך כאומן עם מסר וכאחד שזונא אנשים שכותבים חרוזים בלי קשר (מה הפשר). במקרה זה - כן צריך לנתח כל מילה. ואם מה שיש לך להגיד זה שבכלליות עם הקצב זה נשמע טוב - לכי לטאואר רקורדס ותקני אופס איי די איט אגיין.

**yoav**

New member
נו בחייך מרינה

אולי לכאורה חי מיום ליום נראה שיר גאוני ושיר מחאה חזק, אבל בעצם הוא באמת דיי שטחי, אוקיי אז סאב מתבכיין על המצב ואומר לנו דברים שבר ידענו, אבל איפה העמדה שלו בקשר לכל זה??? איפה הפתרונות לבעיה?? אותו דבר גם עם הפרד ומשול!! שני השירים האלה לדעתי יתאימו למהגרים חדשים שיגיעו לארץ ויירצו לדעת כמה המצב חמור חח בקשר לא´ ועד ת´ - זה לא סיפור כל כך לכתוב כזה שיר והשיר הזה מוכיח במיוחד שיש בראפ שירים שאין בהם קשר בין מילה למילה PEACE יואב

2gt

New member
לדעתי זה כמו שאבא שלי בן 52 יכתוב

על היפ הופ ויתחיל להגיד שדווקא האלבום של סנופ האחרון היה טוב וההפקה של איב הייתה מעולה או משהו כזה אני לא מבין איך בנאדם שלא אוהב מוזיקה שחורה כלל אפילו אם לא סאב אז לזמרים גדולים כמו סנופ הוא קורא טמבלים אז מה נצפה ממנו. אני מתפלא איך האתר נתן לכתבה כזאת לעלות בכלל ממש קטע דפוק

BoR|S

New member
אני לא מבין דבר אחד...

מה כל כך קשה לכם לקבל דעה של מישהו אחר, אז מה שזה לא מקובל עליכם, תנסו לקבל את זה. ובקשר לזה שאתה מתפלא איך האתר נתן לכתבה כזאת לעלות: ברגע שאתה תהיה מנהל האתר אתה תעשה צנזורה וככה לא יעלו הודעות שאתה לא אוהב ועד אז תאלץ לסבול או לא להכנס לאתר ההוא, אף אחד לא מכריח אותך. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

2gt

New member
יש ביקורת ויש ביקורת

אני בנאדם שאוהב לקבל בקורות גם טובות וגם רעות אבל ביקרות בדרך כלל נתנת ע"י אדם שמתמצא על מה שהוא כותב זה כמו שאני יגיד עכשיו ש KORN (להקת רוק) זאת הלהקה הכי מסריחה בעולם. בחיים אני לא יכול לתת ביקורת כזאת כי אני לא אוהב רוק ואין לי מושג איזה להקות אחרות טובות יש. זה מה שמעצבן פה ואתה מתחיל לעלות לי על העצבים עם התגובות שלך על כל דבר חלאס

BoR|S

New member
ת´אמת אתה די צודק בעניין...

באמת זה די מפגר לתת ביקרות על דבר שאתה לא מבין אבל כפי שהבנתי מהכתבה לבנאדם יש דיסק של סאב בבית הוא שמע אותו, זה שהוא לא מבין גדול בראפ ולא מתעמק בו זה לא אומר שהוא לא מבין בכלל, ובקשר לזה שהרבה אנשים מתלהבים עכשיו שהם מאגניבים בגלל שהם שרים שירים של סאב אז הוא צודק, הרבה אנשים חושבים שסאב הוא אלוהים ולדעתי זה ממש לא נכון, אז חלאס להתלהב רק מסאב וקדימה להקשיב לעוד זמרים והרכבים! בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

babe10

New member
אני אסביר לך.

כשבנאדם בא ומביע דעה שהיא דעה אובייקטיבית אין לי בעיה לשמוע אותה, גם אם לא לקבל אותה. אבל לבוא ולצאת בהכרזות כאלה שכל הראפרים וסאב ובוייאקה בראשם, עושים שירי זבל או שהם עצמם זבלונים, כי הוא שמע אולי שניים שלושה שירים שהוא לא אהב, זה מגעיל. לבוא בגישה שהוא יודע מי האמנים האמיתיים (בן ארצי... נו באמת.) ומי שעושה משהו שונה לקרוא לו זבל. זה מקומם. שיבדוק למה הבן שלו מתנהג כמו שהוא מתנהג (אם במקרה הזה הוא כן אובייקטיבי) ומי חינך אותו... נתקלתי בסצינה בהמון אנשים. את חלקם אהבתי פחות, את חלקם אהבתי יותר, פגשתי כמה אנשים מדהימים, שלומדים בבתי ספר למחוננים, שמתעניינים במחשבים, שאוהבים בעלי חיים, פעילים בחברה, מבינים בפוליטיקה ועוד. ולבוא בהכרזה מטופשת כזו על כך שכל מי ששומע ויוצר את הסגנון הזה הם סוג של פושטקים רדודים זה מגעיל ומטומטם. יש המון אנשים שבין יתר העיסוקים שלהם אוהבים גם לשמוע ראפ. אז האמירה שלו מקוממת. כולם פה כבר יודעים שאני שונאת אנשים סטיגמטיים. שיבדוק איך הוא חינך את הבן שלו לפני שהוא בא ומאשים דיסקים בהרס הנפש התמימה שלו. נו באמת. ובלי קשר - מאסתי כבר בכל האנשים שכל כך שונאים את הסגנון הזה אבל טורחים לכתוב עליו מאמרים. לא מתאים לו שלא יקשיב. יש לו בעיה עם זה שהבן שלו מקשיב לזה שיפתור את זה בבית. שלא יבלבל לנו את המח בכל ה"עובדות" שלו..

*בובה*

New member
פאקינג בול שיט!!!!!

הכתבה הזאת היא חתיכת חרא. למה בנאדם שלא יודע על מה לעזזל הוא כותב בכלל כותב כאלה דברים!?!?!? סאב הוא גאון הוא מלך! וכנראה שהכתב הזה יכול ללכת ולהמציא דברים ככה סתם מתי שבא לו...אני מתערבת איכתם שהוא אף פעם לא שמע את "חיי מיום ליום" או את "מתפלל" וגם אם מישו לא מסכים עם הדיעוות הפוליטיות הוא יכול להבין שזה לירקיס פשוט גאוני ומדהים! וואנשים כמוהו צריכים ללמד לשתוק!

צריך לצאת למלחמה נגד שמוקים כאלה

קראתי את הכתבה ואני עצבני בטירוף למה מי הוא אותו דודו כהן שיקבע מה על רמה ומה לא מבחינתו בן ארצי זה איכות נו באמת זה מאוד חכם לשיר אני אפס משהו לירקסים גאוניים הבן אדם הזה לא מבין מילה ממה שהוא אומר זה כמו שבעסק שחור יתחילו לנגן בריטני וגם יגידו שזה טעים פשוט כתבה מקוממת שמראה שיש עוד הרבה עבודה עד שגם אנשים מתנשאים כמו כותב הכתבה יכירו בחשיבות המוסיקה השחורה וביופי שבה גב שבור ועצבני

RunNGun

New member
שילך אדון דודו כהן לשמוע קונצרטים

סאבלימינל הוא ראפר ענק ואגב דווקא אין לו שירי היפהופ נוסח "אני יורה בכולם עם ברטות ואקדחים" אלא יותר שירי אגו ("רזומה", "מTA לLA")... אגב אנשים, בנושא אחר לגמרי, אני נוסע לאילת ביום ראשון הקרוב עד יום חמישי. יהיה לי קשה ארבעה ימים בלי לשמוע את הדיסק הטרי של בוייאקה שקניתי (ביקורת מברכת בהמשך...)

למעלה