סאבלימינאל VS הדג נחש

"אל תאמין לעיתונים כי זה הכל

שקרים"... סאב אמר אחד על אחד שהוא אוהב מזרחית אבל הוא לא שומע את זה בבית להנאתו. אני לא אתווכח איתך על זה כי סתם לא מעניין חחחח...

אויייי כמה שזה עצבן אותי!

הייתי עם חברים ברוק העצמאות בראשון ופתאום סאבלימינל שר את תחזור! זה פשוט מעצבןןןן שיש לו את החוצפה לחדש את תחזור! משינה עדיין קיימים, נושמים ובועטים ואין שום סיבה שסאבלימינל יחדש אותם, ואם כבר אז אני אתלונן גם ע עוד דברים - מה הקטע הזה עם להרוס לי את כל שירי הילדות??? ואת התקווה??? מאיפה החוצפה לגעת (לי בשיר - ווליום עולה - המכונה של הגרוב) ב"התקווה"?? ועוד באופן כזה לא עדין, הבוסקילה הזאת עצבנה אותי להפליא בקטע הזה, עד אותו הרגע לא היה לי שום דבר נגדה אבל זה כבר יוצא מכלל שליטה! שאנשים יכתבו שירים משלהם!!! אוווווווווו כמה שזה היה משחרר עכשיו אין לכם מושג

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלאק! זה לא יצוג זה בושה! ארגגגגגגגגג תמיד אמרתי פוליטיקאים וכל היוצא מהם מטומטמים

Shani276

New member
אם ישראל לא רוצה לפדח את עצמה

יותר מאשר המקרה עם הקסאם המדומה, עדיף שהיא לא תשלח אותם.וחבל,כי האמריקאים הם בסדר.לא מגיע להם כזה דבר.יש לקוות למען המדינה כי הנסיעה עדיין לא אושרה ולא תצא לפועל ...

תפרגנו קצת....

כמו שאני מצפה מכל "מעריצי" סאבלימינל והצל לפרגן לדג נחש... סה"כ תחשבו על זה כולנו ישראלים ויהודים וכל מי שיכול קצת לעזור בהסברה למדינה ולהראות ליהודים בעולם שאכפת לנו מהם - זה מבורך!!! סאבלימינל והצל לא הולכים למסע נגד השמאל ולטובת הימין נגד הערבים ולטובת הישראלים אלא לטובת המדינה ולשמח אנשים בדיוק כמו שהדג נחש עושים ברגע זה. מה פה בושה??? לא מובן לי... זה שאתם טוענים על מסחור ובלה בלה ומוזיקה שלא נראית לכם זה לא קשור לעניין. תתנו לזה עוד כמה מחשבות ותראו שרובכם פה הגזמתם, דברים פה מתבססים על מסחור ושטויות כאלה אם אני הייתי סאבלימינל בהחלט הייתי ממסחרת את עצמי להרחיב את פת לחמי בכבוד! ולא משנה איך... למכור שוקו או למכור בייגלה.... לפי דעתי הוא מפיק מצויין ואחדש מהראפרים הכי טובים בארץ!!! בנוסף הוא גם איש עסקים ממולח וטוב - ועל זה שהוא הקים "אימפריה" בשתי ידיו מגיע לו כבוד... זה שחלקכם לא מתחבר עם המוזיקה שלו זה לא קשור. ויש הרבה שחושבים כמוני!!! אז באמת קצת פרגון גם אם אורנה ומשה דץ ילכו לייצג אותנו!!!!

double M

New member
הזלזול שלכם מוגזם...

סאב אחד הראפרים הכי טובים שפועלים בארץ, אם לא הטוב שבהם. ממוסחר, "אמיתי", שחקן, פוזאיסט, ערס. תקראו לו איך שתרצו. הכל נכון. אבל אתם לא תוכלו לקחת ממנו את הקרדיט על הכשרון שלו, ויש לו הרבה ממנו. אני בטוח שהוא מסוגל לייצג את המדינה שלנו בכבוד. לגבי יואב, אני בספק...

amitmit13

New member
את ממש מצחיקה אותי.

ת'אמת אני מסכימה איתך. בת כמה את? והיית במפגש פורום שהיה?

Maya 13

New member
../images/Emo3.gifאיכס, הם מייצגים אותנו בארה"ב ??

סאבלימינל והצל ממש לא דוגמא יפה! הצל נראה כמו עבריין, זו דוגמא טובה ?? בושה וחרפה למדינה, סאב.והצל בתור מייצגים. אם כבר: הדג נחש(שיצאו להופעות(גם זה משהו)עוד כל מיני טובים אבל סאב.והצל?? יאקקק..... בייייייי

FunkyGiraffe

New member
אנשים...

אל תשכחו שהדג נחש פירסמו את קוקה קולה ב2000 למרות שהסיטואציות די שונות והדג נחש היו צריכים אתזה כדי להוציא את האלבום הראשון, וסאב מכר פלטינה באלבום השני כבר.. בכל זאת..

Shani276

New member
עידו,חשוב שתזכור

שאני לא אוהבת את סאבלימינל וחושבת שהוא עלוב בגלל שאני אוהבת את הדג נחש.לא חלק מזה.:)

lbz

New member
סאבלימינאל VS הדג נחש

ראשית אני רוצה לציין שאני מאו מאוד מאוד אוהב להאזין לשירים ולמסרים של הדג נחש לעומת סאבלימינאל שהוא לדעתי אחד האנשים/זמרים/תופעות הבזויות והמגעילות ביותר במוזיקה הישראלי. בYNET התקיים היום אירוח של משפחת טאקט ובאחת השאלות התבקשו חברי תאקט להתייחס לדעתם על הדג נחש (ושאנן בראשם) ולמוקי.. זאת הייתה תשובתם: סאב: לגבי הדג נחש באופן אישי. אני חושב שהאלבום האחרון שלהם מצויין. אני מאוד אוהב את המוזיקה שלהם. אני חושב שהלהקה מדהימה. יש לי בעיה עם כל מה שקשור לראפ, לטקסט ולכל מה שקשור להגשה ולביצוע שלו (שאנן). לא באופן אישי כבן אדם, אלא כפרפורמר. שי360: מה שיפה בהיפ-הופ זה שיש לו כל כך הרבה גוונים והוא מתבטא בכל מיני צורות. כאחד שגדל בהיפ-הופ, לא הייתי מגדיר את הדג נחש כהיפ-הופ, אבל הם עושים מוזיקה ממש ממש מצויינת. כמו שסאב אמר - בעיקר האלבום האחרון. בנוגע למוקי - האמת היא שיצא לי רק לאחרונה להכיר את המוזיקה שלו לעומק ולפי דעתי הטקסטים שלו עשירים גם בתוכן וגם בהגשה שלהם. סאב: מוקי ופילוני - מת עליהם *גם אתם רואים בדברים של של סאבלימינאל לאחר קריאה בין המילים את העובדה שהוא "לא ממש" מת על הדג. ואיך הוא מאז לדבר בגלל על טקסטים? איך אפשר להשוות בכלל בין ה"מסרים" של סאבלימינאל בשיריו למסרים של שאנן והדגים שלנו? גם הביצוע של שאנן טוב ופחות פוזאיסטי ללא ספר מהביצוע של סאבכלומינאל והצל שלו.. מה דעתכם?

טיפקסית

New member
כל אחד ודעתו הוא זו דמוקרטיה

הרי עלינו מעריצי הדג מה שאמרו חברי משפחת ת.א.ק.ט לא ממש ישנה בסופו של דבר נכון? אנחנו אוהבים משהו אחד והם אוהבים משהו אחר. כל אחד ודעתו הוא זו מהות הדמוקרטיה ולכל אחד הזכות לבחור את הדרך שלו

למעלה