ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 17/8/02 #167 ../images/Emo79.gif [URL='http://4'] +*+*+*א-ח-ר-ו-ן*+*+*+[/URL]
פ פיגמליונית New member 17/8/02 #170 יופי של עבודה! יהיו מלא פריטי לבוש אגב, ענת, בדקי את המסרים, השארתי לך הודעה!
A Agent U New member 17/8/02 #171 חביב עכשיו, הנה ההכי מעודכן. ואני ה-ו-ל-כ-ת. ביי. וענתי... הצבע כהה מדי... הבהרתי קצת, כי הבגדים נעלמים על זה... אם זה נורא אז תחזירי. אני מצרפת אח"כ קעקועים, תוסיפי אותם בבקשה לשורה האחרונה. (בבקשה)
חביב עכשיו, הנה ההכי מעודכן. ואני ה-ו-ל-כ-ת. ביי. וענתי... הצבע כהה מדי... הבהרתי קצת, כי הבגדים נעלמים על זה... אם זה נורא אז תחזירי. אני מצרפת אח"כ קעקועים, תוסיפי אותם בבקשה לשורה האחרונה. (בבקשה)
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 17/8/02 #178 צריך שהפנים יהיו לפני השיער... אני אעשה את זה, ואין בעיה, אני אעשה את מה שביקשת. נגה-הבייבידול יפה מאוד! כל הכבוט
צריך שהפנים יהיו לפני השיער... אני אעשה את זה, ואין בעיה, אני אעשה את מה שביקשת. נגה-הבייבידול יפה מאוד! כל הכבוט
A Agent U New member 17/8/02 #175 והשני איזה מגניס... זה כותב במאונך והתמונה עולה על הכתוב... חיחי...