נ-מ-א-ס!

Super girl maia

New member
נ-מ-א-ס!

זה כבר לא שרשר אז...- כל הבנות החדשות, ותאמינו לי גם הלא חדשות, פותחות הודעות חדשות ועד עכשיו ספרתי 6(!) רק בעמוד שבו נפתח הפורום (החדש)!!!! אתן לא מבינות?! נ-מ-א-ס-! אי אפשר כבר לשרשר???!!! אי אפשר???!!! זה מעצבן ומציף את הפורום ודברים חשובים באמת נדחקים מאחורה!!!!! זה שמיכל לא פה זמנית (?) כדי למחוק את השרשורים המפגרים שלכן זה לא אומר כלום! ואפילו אם היא היתה- זו לא אמורה להיות העבודה שלה!!!!!!!!!! נמאס! מתי כבר תבינו????????????????!!!!!!!!!!!!!! וכן, אני מאיימת! אם אף אחת לא שמה לזה לב- אני פותחת שרשור חדש! וזה נושא חשוב באמת, לא כמו השרשורים המפגרים האלו של "תראו איזה דולי יפה עשיתי!" או "דולי חדשה!" או אפילו "וי וי וי וי וי!"...פשוט נמאס!...

Super girl maia

New member
כן...וזה לא יותר חשוב מהשרשורים...

המפגרים האלו של "תראו איזה דולי חדשה עשיתי!"...נכון...פשש...את ממש צודקת...!

Super girl maia

New member
אוקי, יותר טוב שאני לא יתערב ואז...

כל ההודעות החדשות והמפגרות האלו יכסו את כל הדברים החשובים כמו הדולמייקר??? (שמשום מה הוא לא קופץ ונשאר בעמוד השני, לא משנה מה כותבים...) שכשאת תשרשרי בשרשור של נגיד- "דוליז חדשות" דולי חדשה שעשית, ואז יבואו אנשות ואנשים ותוך כמה שניות יכסו את כל השרשור ויעבירו אותו לעמוד הבא, ואף אחת\ד לא יראה את הדולי שלך? הא? זה מה שאת רוצה?

Agent U

New member
בסה"כ את קצת מגזימה....

אבל צודקת. מה עם הדולמייקר? ולמה לפתוח כל כך הרבה הודעות מיותרות? זה לא רע הודעות חדשות, אבל באמת, לא בהגזמה. אז שוב, שרשור בגדים רק לבייס הזה, ואז נוכל להקים דולמייקר. ותשימו, שוב, ר-ק עם רקע שקוף.

Shablula

New member
הנה...../images/Emo60.gif

זה שיער(לאאאא...מה לא ידעתם?)...אני לא בטוחה שהוא כל כך טוב אבל שיהיה...

אמרתי שאני לא רוצה לעשות מנגה...

תראי מה קרה, הייתה מישהי שרצה לעשות והיא הגיבה לפני ולכן נתנו לה לעשות, ואז אמרו לי אז תעשי מנגה או משהו, כאילו סתם דפקו אותי עם משהו....ואחרי זה אותה ילדה החליטה שהיא לא עושה את הדולמייקר, ואז מישהי אחרת אמרה שהיא כן רוצה לעשות, אז נתנו לה לעשות, והתעלמו מזה שאני ביקשתי לפני זה....מבינה?... לא משנה, אם מישהי כבר התחילה אז אני לא אעשה, אבל אם לא אני רוצה לעשות.

Agent U

New member
תעשי לבייס אחר.

אני אעשה לזה ואת לבייס אחר. מה הביג דיל? יהיו שניים

למעלה