נ-ג-מ-ר

MajorGad

New member
להפך..אין לו מזל..

אם היה לו מזל החבל לא היה נקרע.. להגיד שמזל שהוא לא נפל על הסלע זה רק חצי נחמה..זה כמו בשש-בש שאתה סובל מחרא מזל כל המשחק ואז בסוף אתה מקבל 6-6 כדי שלא יעשו עליך מארס..

בלללעעע

New member
אני מקווה שהוא יהיה בסדר...

ובקשר למה שקרה איתו- זה כמו שכל ההנהגה ירדה על השבט שלי שלא כפתנו את המבנה שנפל לנו ושלא שמנו יתרים- הקב"ט אישר לנו להוריד את היתרים!!! הכפיתות היו חזקות והיו יתרים עד שהקב"ט אמר שמישהו יכול להתקע בהם ושעדיף להוריד אותם...

בלללעעע

New member
אני מסכימה בזה שלאריאל יש אחלה מורל

ובזה שההנהגה מושחטת... הם ממש אבל ממש הרסו לשבט של את המחנה..... קיבלנו שטח פיצי, תלול, עם פשפשים (שד"א- עשיתי לעצמי שריטות ממש עמוקות בגללם...), לא נתנו לנו מספיק פטל, נתנו לנו פחות מדי אוכל, חלק מהפירות שנתנו לנו היו רקובים... דוגרי התעללו בנו ממש- אבל איכשהו יצא לנו מחנה אדיר...

בלללעעע

New member
עובדה שלמצדה, זוהר, דקר ושבטים אחרי

נתנו שטח מעולה. בקשר לפרות- זה באמת קיטנון. אבל להביא לנו בערך את אותה כמות פטל שזוהר קיבלו זה כבר לא הגיוני, והכמויות אוכל באמת היו מגוחכות (אם היית בנאדם רעב בשכב"ג היית מבינה בדיוק מה אני אומרת). בכל אופן- יש לך איסיקיו? נמשיך לדבר שם..... תפני אלי- 162896002 ותכתבי שזאת את....

בלללעעע

New member
אבל זה לא אנחנו- זה הקב"ט.....

בכל אופן- עכשיו אחרי שזכינו בבטיחות, לא ישירו לנו יותר את השיר הזה...

super joby

New member
נ-ג-מ-ר../images/Emo6.gif

היה קשה וטוב שהיה...! היה מחנ"ק בןזונה! אמנם לא זכינו בצופיות (מסורת שבטית של למעלה מ10 שנים רצוף!!) אבל עדיין היה מחנק אחלה, דפקנו את אריאל וזכינו במורל (אנחנו עשינו סיבוב שלם של מורל שקט - בלחישות ותנועות ידיים) בגלל שאסור היה להרעיש אחרי 11). אחרי זה החניכים באו. היה נחמד. והכל נגמר האושר.

super joby

New member
לא אסור מורל, אסור רעש...

טוב תמיד ידענו שההנהגה מטומטמת (אבל ממש)

חח שירה מותק זה שאצלכם בשבט

חניכים בכיתה ה- ו הלכו לישון ב-2 בלילה ולא נתנו לחניכים שלנו לישון זה לא אומר שככה זה היה אצל כולם... ודרך אגב היה כיבוי אורות הנגתי ב-12 שהיה אסור לעשות מאז מורל פשוט השבט שלכם לא ממש סם על זה...

Rogue x

New member
תפסיקו להציק לשבט שלנו!

כל ים אל ים לא עשו מורלים על אחרים רק עלינו! דיי כבר! מה כבר עשינו?!:) זה דיי מצחיק אותי, אבל דיי! השבט שלנו לא אשם בכל דבר, בחלק, אבל אי אפשר להאשים אותו ב-ה-כ-ל!

kranves

New member
גל?

איזה קטע..גם אני(יוסי), גם שירה וגם את כאן.....חח.. את צודקת! כמו שהאשימו אותנו שגנבנו לאילת דברים...
כאילו כוס אמק! כל השבטים עלינו(מה שעשו לנו בספארי ובסוף זיינו אותם)

בלללעעע

New member
איזה שבט אתה?.. ואתה יודע במה

יונתן זכו?...... הלכתי לפני המפקד הנהגתי..... איך אני שמחה שאריאל לא זכו במורל... חחח "מי שלא נרתם נופל..."...- הוא בסדר ד"א?...

MajorGad

New member
הוא שבר חוליה בגב...

וד"א..הוא כן נרתם...בחבל 6 רקוב, לכן הוא נפל. אריאל לא לקחו מורל בגלל שהם עשו פסטיבל ערד לאחד מהחניכים שלהם באחד מסיבובי המוראל. בדוגרי, הגיע להם הכי לזכות במורל.

בלללעעע

New member
לא הבנתי מה הם עשו... מה זה פסטיבל

ערד?... והמרכז שלנו אמר לנו מיד אחרי שזה קרה שהוא עלה עם סנדלי טיפוס או משהו כזה שהוא הביא מהבית והייתה עליו רתמה- היא פשוט לא הייתה מחוברת לעץ ואז הוא נפל...

MajorGad

New member
בפסטיבל ערד...

רמסו כמה אנשים..רמזתי לכך שהם רמסו חניך בסיבוב מוראל. הוא עלה רתום לחבל 6 רקוב..החבל נקרע והוא נפל על מערום סנדות זה מה שקרה.

למעלה