נתרן...

CommandeRiker

New member
נתרן...

ממה בא השם נתרן ליסוד? האם יש לו יכולות ניתור מסויימות ?

אחמס1

New member
זה בא מלטינית

קוראים לזה Natrium, אני לא יודע מה פירוש השם הלטיני. אבל באנגלית Sodium זה קשור לסודה

ailag

New member
החתימה שלך מטרידה מעט ../images/Emo3.gif

כששוכחים שזו חתימה..

God Killer

New member
חחח גם אותי זה עצבן

אני כל פעם שוכח שזו חתימה... אבל אני משער שזה המטרה המרכזית של החתימה אז כנראה זו חתימה די טובה

אחמס1

New member
החתימה שלי? מטרידה?

אני מתחיל לחשוב שאנשים מתנגדים כאן לצאר... תפסיקו עם שמועות השווא שהוא נרצח. הצאר חי וקיים ושולט בעולמנו ובמולדתנו. יחי הצאר! אם כבר הועלה הנושא, בכלל לא הצלחתי להעלות את כל החתימה אז זה קוצר באמצע! ויש את הסימן & שלא קשור... זה כל הקטע הפואטי: Боже, царя храни! Сильный, державный, Партия Ленина – сила народная Нас к торжеству коммунизма ведет! Россия - священная наша держава, Россия - любимая наша страна! אין לי כוח לתרגם. אבל זה חיבור שורות של שלושה המנונים משלושה משטרים ברוסיה במאה הקודמת. אני מביע בקטע אומנותי זה את נאמנותי למולדתי הסובייטית המלוכנית קומוניסטית דמוקרטית! טוב, זה טיפשי אני אשנה את זה

אחמס1

New member
אופס, חשבתי שההודעה לי

לא נורא, אני שמח על כל הזדמנות להביע נאמנות לצאר

הסבר יותר מפורט:

Sodium comes from the English word "soda" and from mideval Latin sodanum which means headache remedy. Sodium is the sixth most abundant element on earth comprising 2.6% of the earth's crust. It is the most abundant of the alkali metals. It never exists in nature, but is prepared by electrolysis of absolutely dry fused sodium chloride. Sodium chloride is common table salt which is important in animal nutrition. Other important forms of sodium are soda ash(Na2CO3), baking soda (NaHCO3), Chili saltpeter (NaNO3) which is sodium nitrate. In nature sodium is fount in soda niter, cryolite, amphibole and zeolite. It was isolated by Davy in 1807.​
מקווה שעזרתי

למעלה