מעין פשטידה לארוחת בוקר או ערב
מורחים כ 10 פרוסות חלה בחמאה (אני מוותרת על זה מטעמי מצפון) מערבבים שמנת מתוקה, כוס חלב, 2-3 ביצים, קינמון, 3 כפות סוכר. מניחים שכבת פרוסות בתבנית מרוחה בחמאה, שופכים חלק מהתערובת ואז עוד שכבת חלה ואת שארית התערובת. מניחים להם לבלות יחד כמה שעות. הופכים את הכריכים (ומה שנשאר ספוג למטה עולה למעלה). המהדרין מורחים בין כל שתי שכבות קצת ריבה. מפזרים למעלה סוכר חום ועוד קינמון ומכניסים לתנור בחום בינוני לכ 30-40 דקות. אוכלים עם ריבה, שמנת חמוצה, או סתם. יופי של ארוחת ערב ליום סגריר אבל גם סתם יום רגיל. אצלינו הילדים מאור אוהבים לאכול את זה בבוקר עם קוטג'. יעל