נתפס לי הגב...

freearth10

New member
../images/Emo32.gifואולי כל הטיפול שאנחנו צריכים

הוא ל
אחר
נו. בזמן האחרון שמתי לב לתגובות הרבה יותר נשיות ורכות שלך ורק רציתי לאמר לך שאני שמחה שחזרת ה
ה.
מאיה

tookmy

New member
ועוד עדכון

היתה אצלי היום. אמרה שזה הרפס שהתיישב לי על העצב ופרץ החוצה. באמת לא הבנתי למה הכויה מרגישה לי "רטובה" הסתבר שזה ההרפס שיצא החוצה. הטיפול היום הרבה פחות כאב (המוקסה) כי המקום פחות רגיש וכואב. כנראה יעבור עוד כמה ימים. להמשיך טיפול כללי אצל המטפלת הזו כרגע אי אפשר, היא נוסעת לחו"ל ותחזור באוגוסט, ככה שאם לא אחכה עד אז, אתחיל טיפול אצל מישהי/ו אחר. כנראה בכל זאת באיזה קליניקה או משהו, אשתדל קרוב כדי שהנסיעה לא תהיה עבודה גם.

אז זה לא הגב שנתפס....

אלא הרפס. הרבה פעמים ההרפס הזה מאד מבלבל. אני ממליצה לך בשלב הזה גם לחזור להומאופתיה. (שאלת בהתחלה ולא עניתי כי הבנתי שזה גב תפוס...) את כנראה במצב של מותשות הרבה יותר רבה ממה שאת נותנת לעצמך וזה גרם להרפס להתפרץ דוקא עכשיו. אני באמת לא יכולה להגיד אם עדיף כרגע דיקור או הומאופתיה (אולי שניהם...) אבל ברור לי לחלוטין שצריך טיפול עומק. ובענין הומאופתיה-את יודעת-לא צריך לצאת מהבית כל שבוע עם כל ההתארגנות שזה דורש.... כל טוב עירית

tookmy

New member
בטח שלא

יש הומיאופת מעולה בישוב שלי. אם הייתי בקופ"ח הנכונה אז הייתי יכולה לקבל טיפול זול יותר אבל אז הייתי צריכה לנסוע
למה לא ענית- כי הומיאופתיה לא מתאימה לגב תפוס? זה בדיוק מה שתהיתי. אכן, אני במצב מותש מאד, לא במקרה התקשרתי למדקרת ערבלפני שקמתי עם הכאבים האלה, ברור לי לגמרי שכוחותי כלו. עם זאת, בפעם הקודמת שזה קרה לי, אחרי חודשים של טיפולים מטיפולים שונים הדבר היחיד שהוציא אותי מזה היה הריון. הלואי עלי גם הפעם, אבל אנני לא רואה את זה באופק.

tookmy

New member
למה שאלת?

כמה זמן עד שהוירוס הזה עובר? אני מרגישה יותר טוב ונחה, אבל גם מותשת. זה קשור אליו? או לסיבה שבשלה הוא בחר להתפרץ עכשיו? בכל מקרה הוא בחר עיתוי יחסית נוח, לפני חודש-חודשיים לא היה לי זמן לנוח...

tookmy

New member
ועוד עדכון

רק היום קראתי קצת על הרפס זוסטר. ובכן, לפי כל התיאורים זה לא! מה שיש לי. אמנם המדקרת היא גם רופאה ואמרה לי שזה הרפס שהתפרץ ושהיא מומחית בהרפס, אבל לפי כל מה שראיתי כתוב על זה, זה לא זה. אולי, אולי, הרפס סימפלקס, אני אומרת כי אני לא יודעת מספיק. בכל מקרה היא לא אבחנה בצורה של מעבדה וכו' ורק לפי העין, עם כל הכבוד... בכל מקרה זה אמור לקחת כמה שבועות וכו' ואצלי הגב כבר כמעט לא כואב. בשום מקום לא מופיע שבהתחלה זה כאילו נתפסים השרירים בגב...

אבחון באינטרנט

אנחנו בטח לא יכולים לעשות, למרות שאני חייבת לציין שהתחלתי להיות סקרנית. האם היה מצב של חום פנימי, או שפשוט כוויה? האם כאב הגב נובע משרירים תפוסים או מוירוס עצבני? או אולי כל זה לא משנה, והעיקר שאת מרגישה הרבה יותר טוב ותתחילי טיפול קבוע בקרוב.

tookmy

New member
לא ביקשתי אבחון באינטרנט

אבל כן שיתפתי וקיבלתי מכם המון מידע ורעיונות. זה הרגיש כמו שריר תפוס מאד, הכאב הקרין לעוד מקומות, כאב בעיקר כשזזתי, כשלא זזתי במיוחד אז כמעט לא כאב. אני אומרת כמעט כי גם נשימה מספיק עמוקה הזיזה את המקום וקצת הכאיבה. לגבי חום פנימי לא יודעת מה להגיד לך. אני יודעת שבפעם הראשונה שעשו לי מוקסה זה היה בלתי נסבל ברמה של כל שניה לקפוץ מכאב בשל הקרבה של המוקסה, בפעם השניה זה לא הרגיש ככה. היא כן נגעה לי פעם אחחת בגב עם המוקסה והתנצלה וזה באמת כאב, בהתחלה חשבתי שהפצע שהרגשתי זה הכויה, אבל היא הסתכלה על זה ואמרה שזה הרפס והכאב נובע מזה שהתלבש לי על עצב. לפי התיאורים שקראתי הרפס זוסטר זה כאבים איומים לאורך הרבה זמן. הגב שלי לא לגמרי חזר למוטב, מרגיש בסדר, אבל אם אני מרימה את הפיצקה קצת וכאלה אז כן מתחיל טיפה לכאוב. אבל המותשות הרבה יותר מציקה לי כרגע. נראה.

אני יודעת, זה נכתב בהומור

אבל התכוונתי ברצינות שזה מעניין, או במלים אחרות, תודה על השיתוף והאמון. ראיתי מקרים שאובחנו כהרפס זוסטר והפצע לא כאב כאבים איומים, ולא נשאר כל כך הרבה זמן. בכל מקרה, את באמת נשמעת מותשת. אם הייתי בסביבה הייתי קופצת לטפל בך בשיאצו. אני מקווה שתמצאי את מי שיטפל בך באופן קבוע, נשמע שאת זקוקה לזה מאוד.

tookmy

New member
תודה...

יש עדיין פצע, אז זו לא הכויה. אבל הכאב היה כמו שריר תפוס ולא חיצוני. אולי זה זה.

למעלה