נתפס הומופוב רשע

Nחמן

New member
אופיר יקר!

אני יודע, שאני חוטא, משום שאני חייב לשמור על העיניים שלי למשך כמה ימים או אולי אפילו שבועות לצורך שימוש הכרחי מטעם העבודה. לפחות אנחנו שנינו נמצאים מאותו צד של המתרס. אינני פרשן וגם לא שופט. בעניין זה אני סומך על בית המשפט שיכריע. רק מה לי ויכוח, אם התוכן מהווה הסתה או אינו מהווה הסתה? מדובר כנראה ברוצח שפל ובאדם מסוכן ביותר לציבור, שיש לכלוא בתא צר וצפוף לעל ימי חייו עד שיסיים את חייו. כל השאר באמת לא רלוונטי. לגבי קוניטו צר לי, שכאשר מתעורר אצלו יצר ההסתה, הוא עובד בלא לאות. פעם שמעתי דרשה מפי אדם, שהתיימר להציג עצמו כתלמיד חכם. זה בשבת קודש פרשת מצורע באירוע של שבת חתן. "מצורע" החל להסביר "הוא מוציא שם רע. יש לשון הרע ויש אבקת לשון הרע (!!!). למשל: מה שעושים נטורי קרתא (כך במקור) זה אבקת לשון הרע". עכשיו הבנת? יש חשמל ויש אבקת חשמל. במילים אחרות: "טובל ושרץ בידו". כל עוד כתב קוניטו דברי חכמה, שיבחתי אותו והחמאתי לו מאוד. ברגע, שהחל לכתוב דברי הבל ולא סתם הבל אלא הסתה נגד ציבור שלם, שדרכו שונה לחלוטין מהדרך, שבה הוא מתאר אותו, הרי אין זאת אלא הסתה. בשם החוק למניעת הסתלה אני מבקש למחוק הודעות אלו ולמנוע את הישנותן בכל מחיר. כידוע לך שנינו אנשים בעלי דעות שונות. דעתך לגיטימית ומקובלת בעיניי בשם חופש הביטוי כל עוד איננה פוגעת באחרים. אני שמח, שגם דעתי מתקבלת לא אחת לנוכח דאגה לכבוד הזולת. אם אנו מדברים על הומופוביה ועל הסתה, הרי זה בדיוק מה שעושה עתה קוניטו. שנאת הזר; השונה. מה לי, אם הזר הוא הומוסקסואל או אדם דתי? זוהי שנאת חינם. אני מקווה, שתבין אותי, ושגם קוניטו יבין, שאין מקום להסתה משום סוג שהוא לא בפורום ולא בכלל. מי שפשע עליו לשלם את המחיר ואל להם ליפי הנפש שונאי הדת להתהדר באיצטלא של צדיקים ותמימים, כי אם להם מותר לשנוא את השונה, מדוע נלין על האחרים? אני מתנצל שוב: שגיאות ההקלדה ניכרות היטב למרות הגדלת הטקסט. התהליך, שעליי לעבור איננו כה מסובך אבל בהתחשב במחלה, שנתגלתה אצלי לפני 9 חודשים, אזיי יש רגישות רבה יותר, אם כי לא מן הנמנע, שהתוצאה הסופית תהיה שיפור הראייה למצב טוב יותר מכפי שהיה לפני הניתוח הקודם. לכן לא אוכל להמשיך את השרשור ואכנס לפורום רק במקרים חריגים. למותר לציין, שאני מעריך את הפורום ואת מנהלו מאוד (אבל רק שונא את ההסתה ואת אלה, העושים מעשה זמרי ומבקשים שכר כפנחס...). מאחל לכולם דיונים נעימים ושקטים ורק אנא לא לזרות מלח על הפצעים שלי. חילול השם, שנעשה המצד הפושע הוא גדול מאוד מאוד. כל הציבור הדתי ללא יוצא מהכלל מחנך לסובלנות ולאהבה בנוסח הרב קוק זצ"ל ואף הופתעתי לראות באתר "חברותא" דעות רבנים, שנחשבו בעיניי כקיצוניים, ובכל זאת מצאתי בהן הרבה סימפטיה לציבור ההומוסקסואלים הדתיים. קרא את דבריהם ותופתע גם אתה עד כמה תדמית הפושע רחוקה מהם והלאה. גם ביישוב שבות רחל - מקום מגוריו של החשוד נמצאים בהלם. אנשים כל כך שקטים ונחמדים, עד שבקושי שמעו על קיומם, ופתאום עולים לכותרות בגלל נבל, שטרם נוצר כמותו על ידי השטן. אני חושב, שאפשרא להסתפק בזה ולתת לפורום להביע את הזעזוע מהדברים הנוראים בצורה מכובדת.

avitano

New member
הומופוביה אינה עבירה?

המודעות שהוא תלה הם עבירה על החוק בבירור אין שום ספק בכך

Nחמן

New member
ראה תגובתי הקודמת לפורטי

בהמשך לתגובתי אמש לקוניטו הנה ציטוט מדבריה של אמילי עמרוסי מ"ישראל היום": "300 אלף איש מתגוררים היום ביהודה ובשומרון. אולי 40 מהם בכלל הכירו את טייטל. איש מהם לא ידע על מעשיו. לא מוטל עליהם להוקיע ולגנות אותו יותר משהדבר מוטל על כל אזרח שומר חוק. לא מוטל עליהם לערוך "חשבון נפש" בגלל מעשים שלא היו שותפים להם. לא מוטל עליהם להגיע אל אולפני הטלוויזיה לשאת גינויים ולסבול תוכחות." "כשנחשף קלון גניבותיו של אברהם הירשזון - יתר חבריו הפוליטיקאים לא נאלצו להתגונן. כשנתגלו המעשים העברייניים ומניעיו הרצחניים של דודו טופז - איש מאנשי הטלוויזיה לא נתבקש לקחת עליהם אחריות. כשאסף גולדרינג נעצר בחשד לרצח בתו - לא התכווצו בכיסאותיהם כל אנשי המחשבים או כל הגרושים או כל פעילי השמאל."

konito

New member
שמעתי על המעצר מספר ימים לאחר שארע

למעשה האיפול על הפרשה היה מגוחך לחלוטין שכן כל הימין ידע על זה והיתה ידיעה בערך יום לאחר המעצר ועל הקשר לבר נוער ולשטרנהל באתר המזעזע קוגל שלא נמחקה במשך שבועות (כעת היא כבר לא קיימת). אותי לא מפתיע שהדת מולידה פעם אחר פעם אנשים כאלה וכנראה אחד ששחט את הילדים בבר נוער עדיין מסתובב חופשי.

למה אתה כל כל שונא?

שוב אתה רוצה להיות שותף להכפשתם ורדיפתם של הדתיים? לא מספיקה לך הרדיפה מאז הרצח של יצחק רבין ז``ל. תפסיק להכפיש את הדת! מה מועיל כל הידע שלך וכל החכמה שלך? אם אתה מנצל את הטרגדיה הזאת להכפשת היהדות. מספיק רע לי מאוד ויש לי הרגשה מאוד קשה על מחבל יהודי שנתפש, אולי צריך להוריד את דגל הלאום לחצי התורן! אבל במקום לקבל כאן עידוד תמיכה אתה מאשים את הדת ואתה עושה לי יותר רע! באמת תפסיק כבר להכפיש את הדת היהודית!

Nחמן

New member
הפעם אני מתנגד לדבריך לחלוטין

הדת מוקיעה אנשים כאלה. הוא איננו דתי אלא מטורף. גם אני אדם דתי ואני מכיר כמה מתושבי היישוב, שממנו יצא הפושע. רובם המכריע אנשים נורמטיביים שומרי חוק וסדר ואינם מעורבים כמעט בשום אירוע תקשורתי. לא עשיתי הכללה לגבי הפושע הנתעב, שרצח את המשפחה בת 6 הנפשות בראשון לציון, כיוון שרוצח הוא רוצח ולא משנה, אם יש כיפה וזקן או משהו אחר. אכן אדם דתי ראוי שיהיה אנושי יותר אולם בכל מקום יש חריגים ואין אלה מעידים על הכלל. אז בוא נוותר על הסטיגמות והאמן לי, שהיהדות הדתית כולה תוקיע אותו. יישארו מתי מעט קנאים קיצונים, שהם בבחינת "אילני סרק קולם הולך", אשר אינם שומעים לקול הרבנים, והם אינם בני תורה, כי תלמוד תורה הולך ביחד עם דרך ארץ ("דרך ארץ קדמה לתורה"). אני מקווה, שתקבל את דבריי ותחזור בך מהאשמה כוללנית זו. כולנו נמצאים באותה סירה ולא עם הדת יש לנו מלחמה, כי אם עם אלה, שהם בבחינת "מהרסייך ומחריבייך ממך - יצאו". גם לגבי הרצח בבר-נוער אסור לך לעשות הכללה. הרוצח טרם נתפס, ואם ייתפס ויימצא אשם, אף ההוא אחד מהעשבים השוטים, שתמצא בכל מקום. אם תערוך סקר בקרב הרוצחים, תמצא, שכמעט כולם למעט אחוז או שניים באים מקרב הציבור החילוני. האם זה מצדיק הכללה?! בשום פנים ואופן לא! אז גם אתה נהג בחוכמה ואל תאשים ציבור שלם, שדאין לו דבר וחצי דבר עם המעשים הנפשעים הללו.

konito

New member
כן, להאשים ציבור שלם

אביא את דבריה של אריאנה מלמד שלא תמיד אני מסכים עם דבריה.

Nחמן

New member
אי לכך אני קורא

להעמיד לדין את אריאנה מלמד בעוון הסתה ועוד היית מעז לבקש מכל המכותבים בכתבתה להגיש נגדה תביעת דיבה. כמו כן אני מגנה את כל השמאלנים, שמהם יצא הרוצח הנתעב אסף גולדרינג, וכן את כל אנשי "קדימה", שמהם יצאו המושחתים אברהם הירשזון, אהוד אולמרט, אריאל שרון, בנו עומרי ועוד ועוד... הפסק עם זה! המאמר מלא שקרים וסילופים עד כדי סיכוים טובים מאוד לזכות במשפט דיבה. אני חי בין האנשים האלה ובין הרבנים ודברם אחד: הפושע איננו חלק מאיתלנו. הוא עשב שוטה בתוך שדה ירוק ופורח של אנשים, הממלאים תפקידי מפתח בצבא, במערכת המדע, ואפילו בקרב מערכת המשפט. הלוואי היו גם בנהגת המדינה, כי אז המדינה הייתה נראית אחרת לגמרי ו... בשלב זה אנא! הרשה לי לתת מנוחה לעיניי החולות. אי"ה כשאבריא, אשמח לפגוש אותך אחד על אחד ולהפריך את השקרים נואת עלילות הדם של יפי הנפש, שמנסים לכסות את מערומיהם.

konito

New member
בוא אסביר לך בניחותא היכן אתה טועה

כל האנשים שהזכרת לא פעלו בהתאם לספר מסוים. הם גם לא שמעו הסתה נגד הקבוצות נגדם פעלו. מנהיגיהם לא גינו מעשים שכאלה. אין כל משותף לשמות שהבאת. אין להם כל אג'נדה משותפת וכולם פעלו ממניעים שלהם אישיים (בצע כסף, נקמה באשה, למען אב וכו'). אנשים עם מניעים כאלה תמצא בכל מקום, בכל חברה וגם בחברה הדתית.

עוד לא הוכח הקשר שלו לרצח בברנוער...

הוא אומנם הודה במעשה, אבל העו"ד שלו אמר שזו הייתה הודאה תחת לחץ ואין בה תוקף. השב"כ גם כן הסיר מעליו את החשדות בנוגע לרצח בברנוער. מינינג: הרוצח עדיין חופשי.

טוהרtoar

New member
../images/Emo45.gif

כמו שציינו אביאל ונחמן (ואולי אחרים שפספסתי) חשוב לדעת שעם כל השנאה החולנית, אותו אחד לא קשור לרצח ב"ברנוער". כפי שידוע לי ממקור פנימי שבסוד העניינים, ההודאה שלו בקשר לרצח ב"ברנוער" היא לא יותר מ"משאלת לב חולנית". (אבל לפחות עקב כך התגלו שאר הדברים...) חשוב להדגיש את זה לו בשביל שאנשים ימשכיו לשים יד על הדופק ולא ירפו בקשר לאותו רצח וגם כדי שיהיו ערים למסקנה הכואבת שכתב אביאל, שהרוצח עדיין מתסובב לו אי-שם חופשי (ומאושר?)

konito

New member
מאז הברנוער, לצערי כולנו יעד

אני חושב שכל המפגשים שנעשים דרך פורום זה וכל אלה שמתבטאים בפומבי צריכים מאוד להזהר. אין ספק בעיני שאם הממשלה והכנסת לא ינקטו צעדים מאוד חריפים, החברה הישראלית על סף כאוס. כשמול כל כך הרבה אנשים שדורשים חירות, שיויון וצדק ישנם אנשים שיש רק דרך אחת וחושבים שמותר להם להיות הרשות המבצעת ביחס למה מותר ומה אסור, ההתנגשות בלתי נמנעת.

JordenRiver

New member
קוראים לזה מעשה סדום כי זה מה שאנשי סדום רצו

לעשות למלאכים, כמו שכתוב: "טֶרֶם, יִשְׁכָּבוּ, וְאַנְשֵׁי הָעִיר אַנְשֵׁי סְדֹם נָסַבּוּ עַל-הַבַּיִת, מִנַּעַר וְעַד-זָקֵן: כָּל-הָעָם, מִקָּצֶה. וַיִּקְרְאוּ אֶל-לוֹט וַיֹּאמְרוּ לוֹ, אַיֵּה הָאֲנָשִׁים אֲשֶׁר-בָּאוּ אֵלֶיךָ הַלָּיְלָה; הוֹצִיאֵם אֵלֵינוּ, וְנֵדְעָה אֹתָם. ופירשו חז"ל שזה כמו "ואדם ידע את חוה אישתו", כלומר יחסי מין (משכב זכר) .מאוד מוזר וחורה לי התיזמון הזה לחשוף את הטייטל הזה בדיוק בזמן של רבין, כנראה למישהו זה מפריע שהעם הזה מתחיל להתאחד קצת מסביב ליום הזה, ורצה להחזיר את הקרע.

למעלה