נתפס הומופוב רשע

in stigmata

New member
סדום ועמורה (או: מה זה הומוסקסואליות)

משהו יכול להסביר לי מה הוא הסיפור האמיתי של סדום העמורה, כי לפי מה שאני יודע אין לא אפילו חלקית קשר להומוסקסואליות! הכנסת אורחים או השתוללות יצרים (בעיקר זנות גם ממין זכר, אונס וכו')

טוהרtoar

New member
אם זה העניין

כנראה מתוך זה שכל "חטא גדול", התנהגות קלוקלת בצורה חריפה וכולי נתפסת כ"מעשה סדום" (על בסיס "רעים וחטאים לה' מאוד") אז מה שהוא רואה ככזה תופס ת'כותרת הזאת

Nחמן

New member
לסדום ועמורה לא היה קשר להומוסקסואליות

אבל מדוע קוראים לחדירה בכוח לפי הטבעת בשם "מעשה סדום"? התשובה: "אנשי סדום היו רעים וחטאים לה' מאוד". כאשר לוט הכניס את המלאכים לביתו, רצו לעשות בו שפטים. הכנסת אורחים בסדום?! המדרש מספר, שכאשר הגיע אורח לסדום, היו מודדים את מידת גבהו בייחס למיטה, שבה ביקש ללון. אם גבהו היה קצר, היו מאריכים אותו בעינויי תופת, ואם היה נמוך, היו מקצצים את איבריו. הקשר: בחדירה בכוח למקום, שאיננו בנוי מבחינה אנטומית לקבלת איבר מין עבה וקשיח, יש משום הרחבת הפתח (וגם סיכונים לנזקים לעיתים). משום כך נקרא המעשה בשם "מעשה סדום" ע"ש העינוים של אנשי סדום.

טוהרtoar

New member
נחמן-ככל שידוע לי

"מעשה סדום" לא שמור רק לעניין של אקט מיני אנאלי(חדירה) אלא לכל אקט מיני שנעשה תחת לחץ/איום/כורח/אונס וכו' כמו שציינת, בגלל שיטת ה"כורח" של אנשי סדום וגם בגלל מה שכתבתי בתגובה לדברי גיי גברי (מוזמן לעיין) אבל, ייתכן כמובן שאני טועה

Nחמן

New member
מעשה סדום

ע"פ חוק העונשין גם מין אוראלי בכפייה ייחשה ל"מעשה סדום" אבל ע"פ הערכתי המקור הוא כפי שציינתי.

גנימדס

New member
אנשי סדום היו רעים וחטאים לה`(בראשית י"ג)

מה היה חטאם? חטאיהם נסבו בעקר על אכזריות לבני אדם, ישנן אגדות רבות על צורות שונות של התעללות: סד עינוים שהותקן על מטה והיו מותחים את האנשים עליו, מריחת גופה של נערה בדבש והפקרתה לדבורים, ושלל רעיונות מזויעים. אך הדוגמא היחידה הכתובה בתנך מגיעה, איך לא, בהקשר המיני. ואנשי העיר אנשי סדום נסבו על-הבית, מנער ועד-זקן: כל-העם, מקצה. ויקראו אל-לוט ויאמרו לו, איה האנשים אשר-באו אליך הלילה; הוציאם אלינו, ונדעה אותם. וייצא אליהם לוט, הפתחה; והדלת, סגר אחריו. ויאמר: אל-נא אחיי, תרעו. הנה-נא לי שתי בנות, אשר לא-ידעו איש- אוציאה-נא אתהן אליכם, ועשו להן כטוב בעיניכם; רק לאנשים האל, אל-תעשו דבר, כי-על-כן באו, בצל קורתי. ויאמרו גש-הלאה, ויאמרו האחד בא-לגור וישפוט שפוט- עתה, נרע לך מהם; ויפצרו באיש בלוט מאוד, וייגשו לשבור הדלת. (בראשית יט) אנשי סדום שמעו שהיגיעו אורחים ללוט,והחליטו להשפיל אותם ולהרע להם בדרך הכי בוטה-אונס קבוצתי. לוט מציע להם -אם נפשם חפצה בסקס לוהט-לאנוס את בנותיו במקום, (שלוש שניות כדי להזדעזע.זו ההצעה של לוט???) אך אנשי סדום חפצו להרע לאורחים. לאנשים שהעזו לבוא מבחוץ. אין ספק שאם כל אנשי העיר חפצים להרע לאורחים-מדובר באקט אלים ,שתלטני ומשפיל- יותר מאשר באקט מיני. הדגש הוא על התעללות ופגיעה בגופו ובכבודו -הדבר החשוב מכל. יאמר לשבחה של היהדות שהיא קלטה את זה. אנשי סדום היו רעים בין אדם לחברו ומדת סדום נחשבת למושג של התאכזרות לאחר. "כופין על מידת סדום"הוא בטוי של עוות הדין בצורה חוקית כמו שמוסבר פה: http://www.daat.ac.il/encyclopedia/value.asp?id1=207 שאר הדתות לעומת זאת, פספסו את המסר. בערבית קוראים להומו "לוטי" על שם לוט (היחיד מסדום שלא השתתף בתכנון אונס קסוצתי ,דרך אגב!!) באירופה נפוץ הנוהג לכנות הומוסקסואלים בכנוי "סדומאים " ומין אנאלי בשם "מעשה סדום".

טוהרtoar

New member
ולחשוב על זה שמה שקרה ב"ברנוער" היה הטריגר...

מדהים איך ההסטוריה מתגלגלת...

gron83

New member
../images/Emo10.gif

כמה עצוב שהוא טוען שרצח נערים ונערות נקרא קידוש ה'.. אווףףף.. אני ממש מקווה שעכשיו לא יהיו אנשים שיכלילו על כל המגזר הדתי, או הציבור בהתיישבות.. אחרת יש פה חילול ה' שאין כדוגמתו..

Nחמן

New member
אני מזועזע!

אם החשדות, המיוחסים יוכחו כאמיתיים, אזיי מדובר באחד הפושעים המסוכנים ביותר לעם היהודי. הוא יינמק בכלא לכל ימי חייו ולא יזכה לראות אור יום. אולי זה יהיה גם המפתח לגילוי הרוצח המתועב מהברנוער. ואתה עוד קורא לו רשע??? זו מחמאה בשביל אדם, המהווה את שיא החלאה - חלאת המין האנושי. זה התגלמות השטן בעצמו.

avitano

New member
הומופוב רשע זאת מילה קטנה, הוא פשוט רוצח

רצח אנשים חפים מפשע, בני אדם... לא משנה אם הם ערבים או נוצרים או בודהיסטים ניסה לפגוע בכל כך הרבה אנשים שמח ששמו לזה קץ למרות שהשם שלו מוכר לי מהחודשים האחרונים, שמעתי עליו כבר מקווה שזה יוביל לפתרון של הרצח הנורא בברנוער

תפסו אותו בשעת מעשה של הדבקת מודעות

הומופוביות נוראות ומרושעות. אין צורך בהוכחה למעשה זה. עדיין יש צורך בהוכחה לשאר המעשים שבהם הוא הואשם.

Nחמן

New member
הומופוביה איננה מהווה עבירה

כמובן, שזה מצער. אני מניח, שנגד אדם זה היש צל כבד ביותר של אשמה. אינני תוהה, אם הוא תוכח בבית המשפט, אלא אם אכן יוכח כדברי פרקליטו, שאיננו אחראי למעשיו. לצערי הרב החוק בעניין זה לוקה בחסר גדול. מי, שאיננו אחראי למעשיו, בית המשפט יורה לאשפז אותי בכפייה אולם הפסיכיאטר המחוזי יוכל לשחררו בכל עת, אם ימצא לנכון, שהחולה איננו מסוכן עוד לציבור. על פי הנתונים הקיימים זה נראה לי רחוק מלהיות מציאותי. מדובר בתכנון שיטתי ובביצוע מעשים מחושבים להפליא. כל זה בתנאי שיוכח מעל לכל ספק, שאכן ביצע פשעים אלו. כאמור אני מקווה, שייתן את הדין ובידודו יהיה גרוע משל יגאל עמיר. במקביל אני מקווה, שהמשטרה תעלה גם על הרוצח בברנוער. ושוב: אל תקרא לו רשע ולא הומופוב. זו רוצח שפל מהסוג הגרוע ביותר. רצח על רקע אידיאולוגי, גזעני, הומופובי הוא מסוג הדברים, שלעולם לא יהיה להם סליחה וכפרה. אחת ההזהרות, שהוזהורו בהן בני נח, היא: "שופך דם האדם, באדם דמו יישפך". גם מי שאיננו יהודי אסור להרוג, אם הוא לא מסכן את חייך או את חיי אחרים (דין "רודף"). במקרים חריגים זכו שני אנשים (שבמקרה הם גם גיסים) בצל"ש על הריגת מחבלים אבל זהו בדיוק המצב, שבו מותר ואף חובה על כל אדם לפגוע על מנת להרוג את מי שמסכן חיי אחרים. מעבר לכך כל התיאורים בכתבה מצביעים על פסיכופט מסוכן ביותר לציבור.

Nחמן

New member
מודעות הסתה

תליית מודעות מהווה לכל היותר עבירה על חוק העזר העירוני. רק מודעות, שיש בהם הסתה, עלולות להוות עבירה חמורה בעצם פרסומן. לכן לא צריך לחוקק נגד הומופוביה וזה גם לא נכון מצד חופש הביטוי.

נראה שלא קראת את המודעה של הנבל

במודעה הוא משבח את הרוצח על שהרג שני צעירים ב"בר-נוער" וקורא להרוג עוד הומואים. זאת בהחלט הסתה והכשרה של פשע רצח. חופש הביטוי אינו כולל מודעה כזאת: "לפני חודשיים, אחד האבירים הקדושים של ה', הדב השחור הרג שני סדומאים והציל את העם הקדוש שלנו מחרון אפו של ה'. זה מחיר ההפגנות של הסדומאים! זה המחיר של חילול ה'! כולנו חייבים ללכת בעקבות הדב השחור ולהרוג את הבהמות הרשעיות האלה".

avitano

New member
ואלו לא מודעות הסתה? כל מודעה הומופובית

היא מודעה של הסתה

למעלה