נתפסו במצלמה

מצב
הנושא נעול.

A r i e T

New member
מבולבל לגמרי../images/Emo12.gif

גבעת שמואל - קרית אונו
מבולבל לגמרי

איזה כביש זה??? לא נראה לי שזה הכביש מק. אונו לצ. בר אילן אגב, מאחורי ה
בוס של קוים אפשר לראות חטיבת הביניים גבעת שמואל. למדתי שם בשנים 91' עד 94'. בסוף כל יום כשחכינו להסעות, הרחבה שבחוץ היתה מתמלאת בעשרות ליילנדים מכל הצורות, בעיקר של "דרכי נועם" אבל גם של "מסלול חן", שהסיעו הביתה את התלמידים לרמת גן ופתח תקווה בזמן שאני וחברי מהישוב נסענו בטרנזיטים מתפוררים... מאז, הנוף שם השתנה, ולא לטובה.

natnea city

New member
זה הכביש מצ.בר אילן לקריית אונו

מבולבל לגמרי

בוס של קוים אפשר לראות חטיבת הביניים גבעת שמואל. למדתי שם בשנים 91' עד 94'. בסוף כל יום כשחכינו להסעות, הרחבה שבחוץ היתה מתמלאת בעשרות ליילנדים מכל הצורות, בעיקר של "דרכי נועם" אבל גם של "מסלול חן", שהסיעו הביתה את התלמידים לרמת גן ופתח תקווה בזמן שאני וחברי מהישוב נסענו בטרנזיטים מתפוררים... מאז, הנוף שם השתנה, ולא לטובה.
זה הכביש מצ.בר אילן לקריית אונו

אתה מבולבל בצדק, כי שינו את

מבולבל לגמרי

אתה מבולבל בצדק, כי שינו את
הכביש שם, הזיזו אותו יותר קרוב לגבעת שמואל, בסיבוב מקרית אונו יש גשר והכל נראה שם שונה לחלוטין וזה עוד לא גמור.

חמוד, לא יותר מזה...

הייתי רוצה כזה....
חמוד, לא יותר מזה...
הבעיה הגדולה של הוונהול התיירותי היא שאין לו הגבהת מרכב. כשעבדתי בשוק הפרטי יצא לי לעבוד על אחד כזה. סה"כ האוטו נחמד מאוד, אבל כשצריכים לרדת מהאספלט, הוא בעייתי יותר לעומת וולוו או מאן.

natnea city

New member
טוב זהו להפעם... אז שיהיה

נתפסו במצלמה
אז הנה כמה כלים שנתפסו במצלתי ביומים האחרונים
טוב זהו להפעם... אז שיהיה
סוף שבוע מדהים ושבת שלום ומקווה לחזור בשבוע הבא אם תמונות חדשות אני אוהב לצלם... אם יש בקשות אז תבקשו ואנסה לצלם עבורכם...

מצב
הנושא נעול.
למעלה