נתפסו במצלמה

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
../images/Emo45.gif תודה ושבת שלום

טוב זהו להפעם... אז שיהיה
סוף שבוע מדהים ושבת שלום ומקווה לחזור בשבוע הבא אם תמונות חדשות אני אוהב לצלם... אם יש בקשות אז תבקשו ואנסה לצלם עבורכם...
תודה ושבת שלום

טוארג

New member
תמונות יפות אבל...

נתפסו במצלמה
אז הנה כמה כלים שנתפסו במצלתי ביומים האחרונים
תמונות יפות אבל...
וזה אבל מאוד גדול... אתה סיכנת את עצמך ונוסעים אחרים באוטובוס ובכביש בכלל כשצילמת תמונות תוך כדי נהיגה, וברור לגמרי שהן צולמו תוך כדי נהיגה אולי חוץ מאחת הראשונות ששם רואים מושבים. מה שנקרא... אמור לי מי אתה ואדע לא להתקרב אליך. וזה לכולם - תעשו טובה, אל תצלמו כשאתם מסכנים אנשים אחרים. לא לעניין.

natnea city

New member
תהיה רגוע....

תמונות יפות אבל...
וזה אבל מאוד גדול... אתה סיכנת את עצמך ונוסעים אחרים באוטובוס ובכביש בכלל כשצילמת תמונות תוך כדי נהיגה, וברור לגמרי שהן צולמו תוך כדי נהיגה אולי חוץ מאחת הראשונות ששם רואים מושבים. מה שנקרא... אמור לי מי אתה ואדע לא להתקרב אליך. וזה לכולם - תעשו טובה, אל תצלמו כשאתם מסכנים אנשים אחרים. לא לעניין.
תהיה רגוע....
בסדר אני יודע מי אתה וזה חשוב... והתמונות צלמו בזמן עמידה בצמתים וכזה ולא בנהיגה אלה שצולמו בנהיגה צולמו לא על ידי אז תרגע ויום טוב אז לך הדואג מכולם.........

באיזה קו אתה עובד?

תהיה רגוע....
בסדר אני יודע מי אתה וזה חשוב... והתמונות צלמו בזמן עמידה בצמתים וכזה ולא בנהיגה אלה שצולמו בנהיגה צולמו לא על ידי אז תרגע ויום טוב אז לך הדואג מכולם.........
באיזה קו אתה עובד?
אני רואה שם את קרית אונו, גבעת שמואל ומצד שני את בית ליד.

natnea city

New member
אני לא עובד בקו....

באיזה קו אתה עובד?
אני רואה שם את קרית אונו, גבעת שמואל ומצד שני את בית ליד.
אני לא עובד בקו....
אני עובד בחברה פרטית והייתי בטוטו יום בכמה אזורים בקריית אונו בבית ליד וכזה... אני אוהב אוטובוסים חי ונושם אותם בדמי אבל לא מסוגל להתקרב לתחבורה ציבורית. ולא מסיבת הקטע של הפחד מפיגועים וכזה.

כל אחד והעדפות שלו../images/Emo13.gif בהצלחה

אני לא עובד בקו....
אני עובד בחברה פרטית והייתי בטוטו יום בכמה אזורים בקריית אונו בבית ליד וכזה... אני אוהב אוטובוסים חי ונושם אותם בדמי אבל לא מסוגל להתקרב לתחבורה ציבורית. ולא מסיבת הקטע של הפחד מפיגועים וכזה.
כל אחד והעדפות שלו
בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה