נתניה 18/1/07

SADE11

New member
והנה חוויות מחממות ../images/Emo23.gif מההופעה

מתוך הפורום של ווינט. שימו לב לקטע על "צדיק אחד (תרתי משמע) שפשוט ניגש לקדמת ההיכל ורקד כאילו אין מחר..."

גרציה פ

New member
וואיי תאור מושלם כל כך...

לכל מה שהיה בנתניה, מוזר ומפליא ולא בפעם הראשונה ג ם אני ראיתי הילה מעל לראשו של עמיר, ואפילו ציינתי את זה בפני מישהו שגיחך להצהרה דמיונית שכזאת {לדעתו}, נו טוב.... לכל אחד נקודת מבט משלו......

gabi46

New member
בקשר להבטחה שלי לתמונות..

בתומי חשבתי שיהיה מותר להכניס מצלמה לאירוע אז תפסו את המצלמה בכניסה ולכן נבצר ממני להעלות את התמונות כמו שהבטחתי...

גרציה פ

New member
וואלה?? כולה מצלמה,למה פתאום ....

מחמירים איתנו? מצלמה רגילה חשבתי שאפשר, כמובן שמצלמת וידאו אסור וזה מובן, אבל מצלמה רגילה גם לא? לא נורא, תודה על הכוונה הטובה

gabi46

New member
גם אני חשבתי שלא תהיה בעייה...

גם אני לא הבנתי את האיסור המוזר על הכנסת מצלמות...זה רק בשביל לצלם תמונות...זה לא היה נכון!!

עידן MC1

New member
אני הצלחתי להכניס מצלמה..

השומר לקח את המצלמה כבר ביד שלו ואז הראתי לו שזאת מצלמה רק של תמונות ולא יותר מזה והוא הרשה לי להכניס אותה, למזלי, כי לאחר מכן גם תיעדתי את אחד הרגעים המאושרים בחיים שלי, כאשר אני ועמיר ביחד
אני מקווה שבקרוב שנסיים את שאר התמונות במצלמה אני אפתח אותן גם לדיסק במחשב ואני אעלה לפורום תמונות, צילמתי את לא מעט, אפילו את מושיקו רוקד צילמתי. :)

odery

New member
החבר'ה שם בהיכל התרבות היו פלצנים

לא מצלמות, מי שמאחר שישב בסוף... טוב שהם לא שלחו אותנו להרשם במזכירות...

maia r

New member
"פרוזאק טבעי" ../images/Emo57.gif

זה מה שהרגשתי בתום המופע בנתניה לאחר זמן רב ממופע הפרידה בחולון. כמה אנרגיות חיוביות של עמיר והצוות, הבשלה, בגרות. משהו ניחוח ורגוע שאיפשר לכל האנרגיות לצאת במלוא העוצמות... הביצועים היו פשוט מושלמים- במיוחד לעיניה, בת מלך, שמחות קטנות... איזה מרגש
היה חסר לי את שלכת, קרוב אלייך, והייתי רוצה לשמוע קאבר אחר. בשירים הוודקה ובחייאת נשפכתי מצחוק
פעם ראשונה שאני שומעת אותם בהופעה איזה גדול!!! חובה!!! ישבתי בשורה הראשונה באמצע ולא יכולתי שלא להיזכר תוך שנייה שנדב הוא נשמה טהורה שנותן את כל כולו ורואים את זה בכל נים בגופו, ואיך שהוא מצחיק את דרור והוא את אסף... מסתכלים זה על זה בכזאת חברות... ממש משפחה!!! אבי ועמיר- שילוב מנצח
ומשה מושיקו (זיהיתי אותך) איך רקדת כוכב פשוט! כל הכבוד!!! נולד לרקוד... (מצטערת שלא באתי אחרי ההופעה להיפגש איתכם ועם עמיר אבל לא יכולתי)... זהו אחרי שפעת קשה כשהולכים להופעה כבר מבריאים טבעי....

vered83

New member
אני שמחה שנהנית מאיה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

לפי התיאור שלך ההופעה הייתה מדהימה ומרגשת.

odery

New member
מי שני הבחורים שישבו מאחרינו?

אני רוצה לחבר שמות לפרצופים... (ורד תעזרי.. ההוא עם הקוקו וחברשלו)

למעלה