אוקי סופסוף גם אני יכולה ..
לחוות דעה על הופעה .. אז ככה הלכתי לבד כמו גדולה כי אני מוקפת אנשים חסרי טעם ... אבל בסוף ההופעה פגשתי את גרציה ואתי וורד וניגר ומושיקו והיה נהדר להתאים פנים למילים .
למרות בדידותי היחסית לא הרגשתי לבד כאשר עמיר עלה לבמה ..אולי זו רק אני אבל אני מאמינה שגם לחלקכם יש את התחושה כאילו הוא שר רק לכם אם אין לכם כזו תחושה אז הוא כנראה באמת שר רק לי .. (וזה הגיוני הוא חיכה לי שאבוא להופעה.
.) בכל מקרה קצת אחרי תחילת ההופעה נזכרתי במשהו שכתבו פה בפורום אחרי אחת ההופעות על כך שציפו ליותר ושהתאורה או התפאורה או כמות הנגנים או משהו כזה היו עלובים יחסית אז ספרתי את הנגנים על הבמה והיו 7 !! אז אמרתי לעצמי בלב (כי באתי לבד ולא ממש יכולתי לדבר בקול
..) מה לעזאזל הם רוצים יש 7 נגנים מה הם רוצים גם רקדן .. לא סיימתי את המשפט והנה אץ לו צץ לו מושיקו ולהפתעתי הרבה החל לרקוד למול הבמה והקהל . כך שמה שיש לי לומר לאותו אחד זה .. אולי נכון אולי היה חסר כינור אחד או חצוצרה או יותר מאבטחים חתיכים (למרות שחלקם היו ממש טעימים
) אבל בסך הכל ההופעה הייתה מדהימה ,מרגשת עם המון אנרגיות חיוביות וטובות. האנשים נהנו ללא יוצא מן הכלל ובמיוחד בשיר "שמחות קטנות" הייתה תחושה של חמימות כאילו כל הקהל הם משפחה אחת גדולה יחד עם האמנים על הבמה . אבי בניון הפתיע אותי עם הגבהים המדהימים אליהם הגיע ,נדב ביטון קרע אותי מצחוק והתפעלות מאיך שהוא נהנה מהמוזיקה בכל גופו גם כשהוא יושב עם תוף מרים ולא מול הפסנתר . שמוליק הבהיל אותי בשיר הוודקה הייתי בטוחה שעובר עליו משהו והוא רוצה תשומת לב (והייתי נכונה לתת אותה כמובן
) עד שהתחיל השיר והבנתי מה יש לו . השיר מדהים פעם ראשונה שאני שומעת ! בנוסף הפתיעו אותי גם בשיר שהם שרו שהוא לא של עמיר או אבי אבל אני לא זוכרת את שמו פשוט ביצוע מדהים . טוב יצאה לי מגילה מקווה שהייתה לכם סבלנות לקרוא עד הסוף זה רק מראה כמה נהניתי ידיד שלי אמר לי שאני נהנית בכל הגוף כי שעה ארוכה אחרי ההופעה עוד קיפצתי כמו יו יו בחדר . גרציה ואתי אתן מקסימות כמו שחשבתי גרציה יש לך לב חם כמו שחשבתי אל תשתני . וזהו אולי אני אבוא גם לרמת גן ...