נתניה 18/1/07

נ-ת-נ-י-ה!

אמנם באיחור אך טוב מאוחר מאף פעם. הגענו ברבע שעה איחור (אמצע השיר "עיניה") והסדרנית ה"נחמדה" בילבלה ת'שכל על איפה נשב (כשאני רק רוצה לרקוד). ישבנו בשורה ח"י כעונש על כך שאיחרנו ובינינו זה היה באמת עונש כי משם זה נראה כמו בשידור חי בטלויזיה. זאת הפעם הראשונה שרקדתי את כל השיר ב"מורה לחיים" ממש עד השניה האחרונה, והשניה שרקדתי ב"נשמתי". בדרך חזרה היה ממש מעניין (ורד המון מזל טוב וד"א בכניסה לי-ם ישנן שתי תחנות דלק צמודות...). תודות: למלווה שלי שהיית איתי כל הערב... לאושר וחברו שצעקו לנו באוזן (למרות שלא אהבתם את הגרסה ל"געגוע"). למאבטח הקבוע של עמיר שפינה לי את הדרך ושלח מלידי את הסדרנית המתפלצנת. לנדב שמלהיב ומטריף אותנו כל הופעה מחדש וגם אחרי ההופעה דואג להצחיק (אז מה אם זה על חשבונך? דבה). ל-ו ר ד ב וגרצי על נסיעה שלא תישכח כ"כ מהר, גרצי תודה גם על צעקות העידוד כשרקדתי. למושיקו1היחיד(אחרי) על התמונה היא יצאה יפה. לכל הנגנים על ההופעה (למרות שנשמח אם תהיו קצת יותר מקפיצים ומלהיבים). לעמיר ואבי הגדולים שבאמת נותנים את הלב ומחממים את שלנו תוך כדי כך. ו-ל-ס-י-ו-ם תודה לבורא עולם שנתן לנו את כל אלה ולי אישית נתן את הכח לשמוח ולרקוד מהנשמה ובאמת משמחה אמיתית. זהו נתראה בע"ה בהופעה בי-ם...

גרציה פ

New member
מצדיקה אותך! אחלה הופעה, אחלה קהל..

הופעה מרשימה מאוד, היה ממש נהדר לחזור ולשמוע אותם, טענתי מצברים עד לפעם הבאה. תודה לכולכם שם על הבמה, על ערב יוצא מן הכלל, ולכל החבר'ה, נהנתי מאוד לפגוש את כולכם ולשהות במחציתכם לקצת. תודה למושיקו ולאודליה על הטרמפ!

shaiazu

New member
הופעה מצויינת

אחרי הרבה זמן שאני מרותק לקול של האיש הנפלא הזה זוהי הופעה ראשונה שאני בהופעה שלו. נהניתי מכל שנייה ,נגנים מצויינים ,אחלה סאונד בקיצור אווירה יוצאת מן הכלל . עמיר בניון אוהבים אותך באשר אתה . שי .

למעלה