נתניהו

גאיה111

New member
נתניהו

אז מסתבר שנתניהו גם הוא היה זחוח וקיצץ את התקציב מתוך מחשבה שישראל גמרה כבר עם המלחמות. הוא זה שיציל אותנו?? או - המשיח האחר- מופז. עוד אחד שנרדם בשמירה. ועכשו מוצג בתור משיח. או- יעלון. אוי למדינה שאלו הם מושיעיה.

תפסיקי לעוות עובדות

תתיחסי אליהן. ברק החליט על צבא קטן.הקיצוצים התחילו אחרי שתקציב הבטחון התנפח ב 50%. מ 40 מיליארד לשנה ועד 55 ויותר. אף שר אוצר לא קובע למשרד במה לקצץ. רק שר הבטחון עם הרמטכ"ל. והם,במקום לפטר שליש מאנשי הקבע הג'ובניקים המיותרים קיצצו באימונים וברכש.כאן הפשע הנורא,ולא בשום מקום אחר. האם ידעת שרק 20% מהצבא נלחם בכלל ו 80% אילו אוכלי חינם לפחות במחציתם ? תתחילי לקרוא קצת מספרים לפני שאת נטפלת לנתניהו.

גאיה111

New member
די להתכחש לעובדות

ההזדהות העיוורת שלך איתו מדהימה ומסמאת את עיניך וגורמת לך לעיוות המציאות. בקרוב אביא לך ציטוטים.

גאיה111

New member
ואגב לא סתרתי אותך,

כל מה שכתבתי לא עומד בסתירה לדבריך שהם ייתכן נכונים בפני עצמם.

איתיet

New member
ואת באמת חושבת ../images/emo12.gif

ששר אוצר תפקידו להכריע אם רובו של התקציב ילך לרכישת מטוסים במקום מערכות מיגון לטנקים? לשם כך יש שר ביטחון ורמטכ``ל שזהו תפקידם. עשי השוואה של תקציב משרד הביטחון בין ימי רבין, לימי נתניהו. מדוע רבין? כי בתקופת רבין ז``ל תקציב הביטחון היה הנמוך ביותר בעשרים השנים האחרונות. גם ברק קיצץ רבות לאחר שסבר כי יש להקים צבא קטן וחכם. האם נתניהו הוא זה שמתוקף תפקידו היה אחראי להכין את צה``ל לקראת מלחמה? לברק ומופז יש אחריות ישירה להכנתו הלקויה של צה``ל למלחמה, לצערי גם מקומו של יעלון לא נפקד. עניין ניהול המלחמה הוא עניין נוסף, שעליו צריכים לשלם 3 המוסקטרים.

גאיה111

New member
איתי אני לא מדברת על זה-

אני מתייחסת לדברים של נתניהו על כך שישראל אינה נמצאת כבר בסכנה של מלחמה שמחייבת היערכות גבוהה, ועוד דברים ממין. זה הדברים פורסמו בידיעות אחרונות בסופשבוע מדיני, באחד המאמרים.

איתיet

New member
כתבי החצר של אולמרט?

אני לא מתרגש משני ``מעצבי דעת קהל`` בעלי רקע ``מדיני בטחוני``. ברנע מעולם לא נחשד באהבת יתר לנתניהו. את זוכרת את קמפיין ה``הפחדה`` של הליכוד לפני הבחירות?

איתיet

New member
כתבי החצר של אולמרט?

אני לא מתרגש משני ``מעצבי דעת קהל`` בעלי רקע ``מדיני בטחוני``. ברנע מעולם לא נחשד באהבת יתר לנתניהו. את זוכרת את קמפיין ה``הפחדה`` של הליכוד לפני הבחירות?

עוד פגועת ביבי ?

שוב-את לא מתיחסת לעובדות. נתניהו היה שר אוצר שנתיים ומשהו כלומר בגדול מ 2003. המילואימניקים לא התאמנו חמש שנים.את הרי יודעת חשבון... כלומר-כבר ב 2001 מישהו החליט שלא צריך צבא. עייפתי מלדבר אל ההגיון של האנשים.אני לא שפוט של אף אחד. אני פשוט מסתכל על הדברים כהוויתם ולא דרך פילטר של שנאה פתלוגית. אם יש אחד שעשו לו רצח אופי ייצרי,עד עצם היום זהו נתניהו,והכל מתוך בורות ופרימיטיביות מחשבתית.

גאיה111

New member
שחור על לבן

זה שיש עוד אשמים, לא מוריד מאחריותו. לגבי זה שעשו לו רצח אופי אני דווקא מסכימה איתך וזה עניין אחר. (אם כי נראה לי שהסיבות הן שונות מאלה שציינת- בורות ופרימיטיביות מחשבתית) איני שונאת אותו חלילה שנאה פתולוגית אולם נאמרו דברים על ידו שהייתי מצפה ממך להתייחס אליהם. אי אפשר להתעלם, זה מופיע שחור על גבי לבן.

את אמרת ?

את פסיכולוגית שלו או משהו ? מה שברור,שלא היה מגמגם כמו שגימגמו כאן חודש.זה בטוח.

גאיה111

New member
ביבי ישב בממשלות שלא עשו דבר

והוא שותף למדיניות של עצימת העיניים וקשר השתיקה.

גאיה111

New member
הוא לא היה מגמגם, נכון, כי הוא לא ה

היה נכנס לזה בכלל. ולא צריך להיות פסיכולוגית שלו בשביל להעריך ככה.

למעלה