נתניהו

גאיה111

New member
לא הבנת שום דבר

הבאתי לך דברים מפיו, לא התייחסת אליהם, מה שאומר דרשני. שמת לב אגב שאתה היחיד כאן כמעט שמגן עליו בכזה חירוף נפש? אין לו בעיניך שום תכונה/עשייה שלילית?

רק בגלל שאני סבור

שהוא ברמה אחת מעל כולם. שום דבר מעבר לזה. ציפיתי מבעלת אינטליגנציה גבוהה שתבין את הא.ב. כל המנהיגות בתחת. הוא הרע במיעוטו.

ואזנה

New member
אמת ויציב

לביבי לא היו ביצים לצאת למלחמה הזו מוכרים לנו את ביבי כאילו הוא המשיח ואני לא רואה אלא את החמור מרקי עליו הוא רוכב

גאיה111

New member
העם זקוק למשיח חדש

ועכשו מביאים לנו כל מיני- מופז, יעלון, ביבי- שוכחים שכבר היינו בסרט הזה. ממחזרים שוב ושוב אותם אנשים, כאילו הם שיביאו לנו את הגאולה

ayb1

Well-known member
אכן כוכב זוהר לעשירון העליון אותו ה

העשיר על חשבון שכבות המצוקה שהופקרו לנפשם בעיקר בגלל ביבי שביטל ניתץ והרס את רשתות ההצלה החברתיות שהיקימו מיסדי המדינה והפקיר לדממם עד מות את החלשים בחברה,חברה אסקימוסית הקים לנו ביבי להפקיר למות במדבר העוני את החלשים בחברה. לשכבות המצוקה ולחוסן החברתי שלנו ביבישקרניהו היה ועודנו "מלאך המות" איש שחיבל קשות במה שקרוי היה במלחמה "העורף החזק" על זה יש להקים ועדת חקירה שתברר מה היה חלקו במעל החברתי .

ayb1

Well-known member
נתניהו אשם בפגיעה בחוסנו של העורף

בכך שקצץ בלי רחם בכל רשתות התמיכה העירוניות בכל עיר בכך שפגע בכל תקציבי הרווחה שתמכו וייצבו את השכבות החלשות. זאת אשמתו העיקרית והישירה של נתניהו. את השגיאות בקונספציה על מיבנהו של צהל ניתן לשמחתינו לתקן וגם אם נתניהו היה שותף להם לא על אלה אני תובע ממנו לקיחת אחריות (אחריותו של ביבי בודאי גדולה יותר משל אולמרט ופרץ כי שינוי מיבנה צהל והקונספציה על מעבר למיבנה "תלוי חיל אויר" היא תולדה של הקצבות כספיות אותם תבע ביבי כשר אוצר להקטין כל הזמן. הדטומיננטיות שלו כשר אוצר וכמי שהיה גם ראש ממשלה ויש לו מידע ישיר בתחום היתה מכרעת כך שאינו יכול לרחוץ בנקיון כפיו גם בתחום זה.

יאלה בכיין יאלה

העורף הופקר כי משרדי הממשלה ברחו מהצפון-פשוטו כמשמעו.נעלמו כאילו בלעם האדמה. ושיא הציניות-זו בריחת הרכבת מקו נהריה.בושה. ביום כיפור 73-אנחנו ניהלנו מלחמה בגולן עם אוטובוסים ללא אורות בלילות,בשבילים שעד היום איני מבין איך לא התהפכנו 100 פעמים,ללא עזרת הסורים בכלל. . ואל תקשקש שוב-כי אני הייתי שם,עם מחלקה שלמה באוטובוס,פלוס 200 מוקשים במשך חודש. אתה מבין את ההבדל,או אולי אתה כבר לא קולט כלום בעברית ?

גאיה111

New member
אחריות משותפת

חשוב להזכיר כי ביבי אומנם היה שר אוצר אך כל צעדיו קיבלו את אישורה של הממשלה שרון בראשה, ואולמרט שהיה למעשה סגנו של שרון, גם. ולכן האשמה אינה רק על ביבי. היכן היו האחרים??

ayb1

Well-known member
נכון יש אחריות משותפתולכן להחליף אח

אחראי אחד לכישלון באחראי אחר הוא דבר "לא אחראי מבחינת האזרחים"לכן אם צריך לשלוח הביתה אז את כל האחראים אבל לצערי אז לא ישאר פוליטיקאי שינהיג אותנו ולכן יש צורך להיזהר בפיטורי אחראים למחדל ולברור את מי שנושא בעיקר האחריות (בודאי לא מי שרק 4 חודשים בתפקיד)

לפני שמחפשים אחריות משותפת

ומנסים להטיל את הרפש באחרים...אולי עד בן גוריון עוד יגיעו. בואי נבחן את ביצועי "השלישיה, הנוכחית,ונתמקד בה ראשית דבר. הן מפניה הזהרתי וגם את שנה שלמה.

איתיet

New member
נתניהו היה גם שר פנים וגם רווחה??

הוא גם רצח את מרטין לותר קינג? על זה עדיין לא שמעתי...

ayb1

Well-known member
הכחשות לא יעזרו-ומדיניותו של נתניהו

ונתניהו הם אלו שאחראים במלואה למחדלים בתחום הלכידות החברתית. היום גם נתניהו מודה בכך,ובתעמולת הבחירות שמעתי אותו במו אוזני אומר בטלויזיה שאם יבחר ינהג אחרת (עם הבלה בלה בלה הרגיל שלו כעת כשמלאה את הקופות...בלה ...בלה..)לשמחתי בקושי 10% מהבוחרים האמינו לשקרניהו דהיינו הגרעין הליכודי הקשה של מאמיניו הפנטיים והתלויים בפרנסתם בליכוד ולא יותר.

ayb1

Well-known member
ראשית אני לא נפגעתי אישית ע"י ביבי

זה למען הסר ספק. ולו ביבי-ברק היו מתפקדים נכון בהיזדמניות שניתנו להם הייתי הראשון לצעוק להחזרתם. אבל אתה "חסיד שוטה של מאחז העניים שקרניהו" מאולמרט את תובע היתפטרות על ספק ניצחון ואילו לביבי על כמה וכמה כשלונות אתה מוכן ליסלוח. הגדול בכישלונות של שקרניהו הוא הכשל החברתי המיתמשך שפגיעתו ניתגלתה כעת לעיין כל ואפילו "חסידו השוטה" לא יכול להיתעלם מכך. לתומי חשבתי שאתה קקטוס פועל עם איזה לוגיקה ולו פתלתולה כלשהו, תוך התיחסות לעובדות ולתוצאות. אלא שאתה דבק במסקנה שלך שביבי שקרניהו הוא מלך העולם וביבי צריך לשלוט בישראל חרף כל כישלונותיו הרבים,כשהמוביל שבהם הוא בחירתו באידיאולוגיות שאינם מתאימות למדינה במצור כמו ישראל, מדינה בה הלכידות החברתית חשובה יותר אפילו ממוכנות צבאית מלאה למלחמה. חשיבות סדר עדיפות זה נתגלה לעין כל במלחמה הזאת על הכשלים הצבאיים היתגברנו, אבל על החברתיים לא. לולאי שאריות הלכידות ""בתוספת איזה עולה חדש מיליארדר בשם גאיידמק"" שניכנס לנעליה של ממשלת ישראל פושטת הרגל מבחינה חברתית ואי אלו חברות תאבי פירסומת ששלחו אוכל "לעורף החזק" ואיפשר לממשלה למשוך זמן. כעת הזמן תם, נסתיים, כל הבעיות צצו לעין כל לצערי לא רואה איך נתגבר על כל ההרס שהחברתי שהשאיר ביבי שקרניהו.

למעלה