נתניהו בחוץ.

את יודעת בכלל

מה היתה התכנית הכלכלית? מה היו צפויות להיות התוצאות שלה?

סליידר

New member
כנראה שאף אחד משרשור הזה לא יודע

כי אם הייתם יודעים, לא הייתם כל כך שונאי ביבי. ביבי הציל את המדינה מנפילה, דירוג האשראי שלנו עמד לעלות (!) בשבועות הקרובים כשאר לפני שנתיים הוא עמד לרדת (לדרגה שהיתה משאירה אותנו רחוק מאחורי מדינות אחרות). ביבי הוא שר האוצר הכי טוב שהיה כאן. אבל רוב העם הזה לא כלכלן ולא מבין בעניינים האלה, אז הוא שומע כל הזמן שאין כסף לזקנים ונכים וכאלה (למרות שבשבועות האחרונים פורסם כמה המצב השתפר וכסף יגיע לכולם) אז הוא מאשים כמובן את ביבי. הסתכלתם בכלל בחדשות היום? ראיתם מישהו מאושר מההתפטרות שלו (מהמובן הכלכלי)? לא, כי זה לא טוב בכלל. הבורסה בירידה. ולכו תדעו עכשיו מה אולמרט יעשה ויהרוס את הדרך של ביבי שהביאה את המדינה שלנו לדרך חדשה.

Dudidud

New member
צודק

אני באמת לא יודע ולא מבין כל כך הרבה בכלכלה. אבל פשוט לי שלכל מטבע שני צדדים. בדיוק כמו שהטענות שלהם (נאצות וכדו' עד כמה הוא הזיק ופגע ולא יודע מה) הם חד כיווניות לחלוטין ובשל כך מוטלות בספק. כך גם הטענות שלך (הילולים ושבחים...) מוטלות בספק. בכלכלה כמו כמעט בכל דבר יש חשיבות לפנים ולחוץ. אתה מתייחס אך ורק לחוץ.. מה דרוג האשראי ואיך מתייחסים אלינו. הם מתיחסים רק לפנים אבטלה ופיטורים וכו' וכו'...

כל הכבוד לו.

באמת מסכימה עם כל מילה ומילה ממה שהוא אמר (ועדיין אומר) במסיבת העיתונאים. (ואגב, מישהו ידע בכלל ששרון מתכנן להעביר נשק ותחמושת לפלשתינאים במסגרת ההתנתקות?
)

Continuum

New member
חחח

הוא מוותר על כיסא השר שלו לטובת כיסא ראש ממשלה עוד שנה.

רק שנה? אתה אופטימי

המוני עם ישראל יצביעו בשבילו אחרי שהקסאם הראשון ינחת בשדרות, כלומר אחרי הפעם הראשונה שטנק ישראלי יהרוג ילד בג'נין , מה שיקרה אחרי הפעם הבאה שמחבל יירה למוות בנוסעי רכב ישראלי בשטחים, מה שקורה כבר בעכשיו בתגובה למעשה הרצח המתועב של המחבל נתנזאדה... נתניהו מודע היטב לעובדה שהציבור יבחר בו ברגע שאיומי הפוסט-התנתקות של המתנחלים יגשימו את עצמם (לא יתגשמו, יגשימו את עצמם. כי מספיק עוד נתן זאדה אחד בשביל עוד עשרים קסאמים...). "הזיכרון הקצר של הציבור במדינה הזאת הוא נשק קטלני בידיהם של עיתונאים ופוליטיקאים דמגוגים" (איתן הבר).

רגע...

הוא לא המשנה לרה"מ או משהו כזה? מה הוא עושה שם? לא יכלו למצוא מישהו אחר?-'זתומרת לא שיש לי משהו אישי נגדו-אבל כבר יש לו תפקיד! (אם עוד מעט ידונו לגבי כפל תפקידים לשר אולמרט... אז זו כבר תהיה באמת הגזמה פראית! ה' יעזור)

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif תפקיד סמלי ../images/Emo121.gif

תוך 48 שעות נכנסת העברת כהונת השר נתניהו. השר שממלא את מקומו,הוא בעל תפקיד סמלי לכל היותר שעד שיוחלט על הצבת שר במקומו. כנראה שמהלך זה יתבצע לאחר ההתנתקות.

Islington

New member
אידיולוגיה? בולשיט.

הוא עושה את זה כדי שבבחירות ובפרמריס הוא יהיה זה שהתנגד לשרון.

YoYoWhazzzup

New member
אל תיכנע כל כך מהר לזיגזוגים שלו

אמנם הוא נראה אמין בטלויזיה, אבל בזה הוא טוב. זה מהלך אסטרטגי מתוכנן היטב, אל תטעה.

YoYoWhazzzup

New member
אם המהלך הזה

יוביל בסוף לזה שהוא יהיה בשילטון, אני מוריד את הכובע

אל תדאגו

הוא ימצא עבודה חדשה. עכשיו כשמספר המובטלים ירד, זה אמור להיות קל.

MsUnderstood

New member
היא שירשה לא נכון אז שמתי לה את

אומנות השירשור ומיכולתי לשרשר הודעות בפורום גם שירשרתי את ההודעה

למעלה