נתחיל מחדש

נתחיל מחדש

עם השרשורפלצת שניהיה בעמוד הקודם וכל ההודעות על המגברים בטח התבלבלתם אז אני שואל שוב- המלצות ומקומות לקנייה של מגברי טרנזיסטור של 30W ומעלה עם חיבור לאוזניות כדי להקליט ולרצות את ההורים שרוצים ממני שקט, וחשוב מאוד שיהיה קלין איכותי ויתאים לטלקסטר ולפיקאפים יחידים. תודה רבה לכם!!!

eran377

New member
אוקיי...

סדרת ה-MG של מארשל, ל-250 יש קלין שאני אישית מרוצה ממנו יחסית לעובדה שהוא טרנזיסטור. בווליום גבוה המגבר הזה יכול להגיע לסאונד מעולה בקלין, ועם דיסטורשן חיצוני טוב הוא יכול להגיע גם לסאונד דרייב מדהים. יש לו גם יציאה לאוזניות. המחיר שלו - 3,500 ש"ח בחלילית. (אם תחכה חודשיים, יש סיכוי שאני אמכור את שלי כי אני מביא רכש אחר
) יש גם את הMG100 שהוא אותו מגבר, רק עם ספיקר אחד בניגוד ל-250 שיש לו שני ספיקרים. (שניהם 100 וואט). אם זה יותר מדי, אתה יכול לבדוק גם את ה-50... גם לא רע יחסית למחיר שלו לדעתי. יש גם את סדרת הAVT של מארשל שבה אני מבין הרבה פחות... אבל היא טובה. אין לי הרבה ידע במגברים טרנזיסטוריים בטווח המחירים הזה אז קשה לי לתת לך עוד המלצות אבל אני יכול רק להמליץ לך בחום להתרחק מהטרנזיסטורים של פנדר ואיבנז. הדגשתי את הטרנזיסטורים בשביל שאף אחד לא יאכל אותי אח"כ... המנורות של פנדר זה משהו אחר כבר.

Master Jewish

New member
מסכים איתך

זה המגבר טרנזיסטור הכי טוב שניגנתי עליו כולל כל הגדולים האחרים.

איך הוא נשמע עם קלידים? אקוסטית

מוגברת? יכול להיות שכשאני אשיר אחרים בלהקה שלי יתחברו אליו

Master Jewish

New member
האמת שאת זה עוד לא בדקתי

אבל לגיטרה הוא פשוט מושלם ביחס למחיר ולגודל שלו. כמעט ואין לו רעשי רקע, האפקטים שלו אדירים, יש לו מדמה לאקוסטית, הוא גם קל. החיסרון היחיד הוא שהוא לא ממש חזק. אם יש לך כסף אתה יכול לנסות את הקיוב 60 שהוא ממש דומה לו.

אז שאלות

יש קבלים איכותיים ותופסנים לרצועה בחלילית? אני מחפש לי מברזל ולשני חברים מהלהקה אני קונה בפלסטיק. אני גר קצת רחוק מיפו ואין לי הסעה אז אני רוצה לדעת מראש וזה לא מופיע באתר שלהם. ואיזה המלצה לקבלים טובים במחיר זול יש?

מעניין

אבל שני רמקולים זה לא גדול מדי? אני פעמיים בשבוע "מנייד" את המגבר לחדר חזרות של חבר שלי
ההבדל כ"כ גדול? וזה שדיבר על הרולנד- מישהו כתב בהודעה שבעמוד השני שהם מביאים את הרולנדים רק בהזמנה מראש לא????

RoieL

New member
לא לא,

הוא דיבר על הג'ז קורוס 120... ואגב, מישהו פגש פעם מגבר מנורות של איבנז או שאין חיה כזו?

doc monti

New member
רק לאחרונה

הם השיקו 2 מגברים- אחד קטן של 5W ועוד ראש של 100W. לא ראיתי כאלה בארץ

RoieL

New member
מנורות 5 וואט?../images/Emo12.gif

חשבתי שרק פנדר עושים דברים כאלה

אתם מדברים על רולנד??

אני באתי לחלילית והיה שם את המגבר , אז זה לא בא בהזמנה ודרך אגב אתם מדברים על מגבר 5 וואט של רולנד? אם כן- יש לי אותו הוא ממש נחמד אפשר גם לשים בטריות ויש בו כמעט את כל האפקטים שיש ב30 וואט (קוראים לו ROLAND MICRO CUBE(

RoieL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בקשר לאיבנז מסכים מאוד- אחד הגיטריסטים בהרכב שלי קנה פעם איבנז טרנזיסטור- הגיע הביתה, חיבר לחשמל -> והמגבר נשרף. נשבע לכם. זה היה ממש מוזר. הוא הספיק להוציא בקושי 2 צלילים. לא יודע מה זה אומר על חבר שלי, אבל הוא מסתדר עם פרונטמן כבר שנתיים וכלום לא נשרף אז זה בטח אומר משהו על איבנז..

RoieL

New member
רולנד ופדאלים

הרולנד נשמע מתאים גם לי לפי התיאורים באתר של חלילית והביקורות ב- HC. הדבר היחיד שמעניין אותי זה האם הוא מסתדר עם אפקטים חיצוניים כמו דרייב ודיליי או פייזר- במגבר הזה יש מדמה מגברים, מה שאומר שהיחסים בין פדאלים לערוץ קלין של המגבר יכולים להיות לא נעימים.. יש למישהו ניסיון איתו ועם פדאלים?

למעלה