orangecalx
New member
נתב"ג 2000 מהאוויר
נתב"ג 2000 מהאוויר
נתב"ג 2000 מהאוויר
שאלת צנזורהנתב"ג 2000 מהאוויר
בתמונה מופיע רק הטרמינל האזרחי.שאלת צנזורה
קודם כל, תודה רבה על התמונות היפות והמיוחדות. דבר שני - האין בפרסום תמונות אלו משום עבירה על חוקי הצנזורה? (רוצה לאמר, האם לא מופיעים בהן מתקנים צבאיים?)
לדעתי כיום גם האזרחיבתמונה מופיע רק הטרמינל האזרחי.
תשובה לחן:יש פה אכן עבירה,אך לאשאלת צנזורה
קודם כל, תודה רבה על התמונות היפות והמיוחדות. דבר שני - האין בפרסום תמונות אלו משום עבירה על חוקי הצנזורה? (רוצה לאמר, האם לא מופיעים בהן מתקנים צבאיים?)
חן הנה דוגמא לתמונה מדהימהתשובה לחן:יש פה אכן עבירה,אך לא
על חוקי צנזורה,אלא על חוקי בטחון שדה שמנסה צה"ל לאכוף ללא הצלחה,בעידן האינטרנט. במצב היום כל דרדק שמתרומם "מטר"באויר יכול לצלם ואין מונע וקשה למנוע פרסום באינטרנט.האויב כבר עשה "בוק" לתפארת מכל מה שהתפרסם באינטרנט....
יש לי הפתעה בשבילך "קנדי"חן הנה דוגמא לתמונה מדהימה
של בן גוריון,שצילם נוסע מחלון מטוס נוסעים שהיה בטיסה מסחרית רגילה לארץ. פרושים לפנינו כל "סודותיו" של בסיס חה"א ששוכן ליד נתב"ג 2000.התמונה
אנשי החמאס עוקבים אחר הפורום שלנותשובה לחן:יש פה אכן עבירה,אך לא
על חוקי צנזורה,אלא על חוקי בטחון שדה שמנסה צה"ל לאכוף ללא הצלחה,בעידן האינטרנט. במצב היום כל דרדק שמתרומם "מטר"באויר יכול לצלם ואין מונע וקשה למנוע פרסום באינטרנט.האויב כבר עשה "בוק" לתפארת מכל מה שהתפרסם באינטרנט....
אנשי החמאס עוקבים אחר הפורום שלנו
ויום אחד פגשתי במאפייה של הפיתות בשייח'-ג'ראח מישהו שאמר לי : "וואלה אפיטר (אביתר)- אחלה סוראאת (תמונות) חאתת (שמת) בל קומביוטר ! רבותיי היזהרו !!! הנבלות הסרוחות מהחמאס אוהבים את הפורום שלנו !!! אני מקפיד בכל תמונה להיזהר שלא לפרסם פרטים רגישים !!! אנא תשומת ליבכם לעניין זה ! תודה מכל הלב !
אביתר אוי התמימות....אנשי החמאס עוקבים אחר הפורום שלנו
ויום אחד פגשתי במאפייה של הפיתות בשייח'-ג'ראח מישהו שאמר לי : "וואלה אפיטר (אביתר)- אחלה סוראאת (תמונות) חאתת (שמת) בל קומביוטר ! רבותיי היזהרו !!! הנבלות הסרוחות מהחמאס אוהבים את הפורום שלנו !!! אני מקפיד בכל תמונה להיזהר שלא לפרסם פרטים רגישים !!! אנא תשומת ליבכם לעניין זה ! תודה מכל הלב !
עצוב שזה ככה...
אביתר היקרעצוב שזה ככה...
לפראנואידים בינינו - תמונות אוויראביתר היקר
מה שהראה גוגל זה עוד כלום לעומת מה שאפשר למצוא היום ברשת. אני לא יודע אם זה כל כך עצוב, אבל זאת עובדה שבעידן האינטרנט אפשר למצוא כמעט הכל בכל תחום שתרצה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.